Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

AEK: Δεν βλέπει… φως στο τούνελ

Πιο βαθιά στο σκοτάδι βυθίστηκε η ΑΕΚ το Σάββατο, καθώς αγωνιστικά έδειξε πάλι αδυναμίες, ενώ διοικητικά δεν είδε… φως από τον Δημήτρη Βιντιάδη.

Στην Τρίπολη η ομάδα του Έβαλντ Λίνεν έπαιξε καλά για ένα ημίωρο, πριν παρουσιάσει στη συνέχεια την γνώριμη κακή της εικόνα, που τελικά της στοίχισε μια νέα ήττα. Τα νέα πρόσωπα, Πετρόπουλος και Μητρόπουλος βοήθησαν στο να αλλάξει προς το καλύτερο η απόδοση της ΑΕΚ, αλλά έλειψε πάλι η διάρκεια. Η προσπάθεια που πρέπει να γίνει στις επόμενες 14 αγωνιστικές είναι τεράστια, ενώ το αρνητικό αποτέλεσμα με τον Αστέρα επηρέασε και την ψυχολογία της ομάδας.
Κι όλα αυτά ενώ στα διοικητικά δεν προκύπτουν εξελίξεις. Ο Δημήτρης Βιντιάδης ζήτησε έξτρα παράταση ενός μήνα για να διαπιστωθεί αν θα καταφέρει ο ίδιος και οι συνεργάτες του να συγκεντρώσουν το απαιτούμενο ποσό για να μπουν στην ΠΑΕ. Όμως η ΑΕΚ πλέον δεν έχει άλλα… περιθώρια, καθώς τα ταμεία είναι άδεια, ενώ τα χρέη απειλούν την ύπαρξή της. Ο Ανδρέας Δημητρέλος θα ζητήσει ακόμη μια φορά από τον υποψήφιο επενδυτή να διευκολύνει ταμειακά την ΠΑΕ, προκειμένου να καλυφθούν κάποιες άμεσες υποχρεώσεις, αν και τις προηγούμενες φορές εισέπραξε αρνητική απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger