Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Άνετη και ωραία η Νίκη Βόλου, 3-0 τον Παναιτωλικό

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα η Νίκη Βόλου ήταν απόλυτη πρωταγωνίστρια στο ματς με τον Παναιτωλικό και επικράτησε εύκολα 3-0 της ομάδας του Αγρινίου.
Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας (με ματς περισσότερο) «σκαρφάλωσε» η Νίκη Βόλου, η οποία δεν άφησε περιθώρια στην ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου και νίκησε άνετα 3-0 στο «Πανθεσσαλικό Στάδιο».

Μόλις στο 6' ο Φλίγκος έκανε το σουτ, ο Τακίδης απομάκρυνε και στην επαναφορά ο Πουρτουλίδης με προβολή άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 24' ο Κυριάκος προσπάθησε να απειλήσει, όμως το σουτ που επιχείρησε κόντραρε στην άμυνα και απομακρύνθηκε.
Στο 31' ο Σκούφαλης έκανε το γυριστό, όμως η μπάλα έφυγε αρκετά άουτ. Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απαντήσουν, όμως το φάουλ του Σίλβα Τζούνιορ στο 47' σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 61΄ο Σκούφαλης μπήκε στην περιοχή από διαγώνια θέση και με εξαιρετικό σουτ νίκησε τον Τακίδη για το 2-0. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Πουρτουλίδης και πάλι, αυτή τη φορά από το σημείο του πέναλτι, με τον Φλίγκο να έχει κερδίσει νωρίτερα την εσχάτη των ποινών από τον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στέλιος Μανωλάς): Βούρας, Ψιάνος, Κοντοδήμος, Βέρτζος, Καρατζάς, Ριζογιάννης, Πουρτουλίδης (73' Σαμαράς), Κυριάκος (81' Ουέλινγκτον), Σκούφαλης, Τάντιτς (64' Χατζής), Φλίγκος.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Τακίδης, Μπακάκης, Γκόλιας, Κούσας, Ακουάρο (44' Ιωάννου), Σφακιανάκης, Μπογκντάνοβιτς (62' Κουτσοσπύρος), Φαβάλι, Μύγας, Πασάς (46' Τζούνιορ), Καμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger