Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Μάρτης 2013/ ΜΗΝΑΣ λαϊκής ΣΤΑΣΗΣ πληρωμών!

Σαράντα χρόνια «ανάπτυξη» και Ευρωπαϊκή ένωση μας έφεραν στη σημερινή σκληρή πραγματικότητα των μνημόνιων, της φτώχειας, των ελαστικών σχέσεων εργασίας, της ανεργίας, της απόγνωσης και των αυτοκτονιών. Τρία χρόνια κρίσης γκρέμισαν τις κατακτήσεις δεκαετιών. Οι πολιτικές τους έχουν ένα στόχο: Τα κέρδη των ολίγων και την εκμετάλλευση των πολλών. Κυβέρνηση – ΕΕ μαζί με τραπεζίτες – ΣΕΒ, εθνικούς εργολάβους και ΜΜΕ καλλιεργούν καθημερινά την ανασφάλεια, το φόβο, το ρατσισμό και το φασισμό με ένα και μόνο στόχο: να ισοπεδώσουν τον εχθρό λαό. Να ισοπεδώσουν κάθε αντίσταση, να σκοτώσουν την ελπίδα, να φυλακίσουν την ελευθερία.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ /Όλοι μαζί μπορούμε!
Σαράντα χρόνια «ανάπτυξη» και Ευρωπαϊκή ένωση μας έφεραν στη σημερινή σκληρή πραγματικότητα των μνημόνιων, της φτώχειας, των ελαστικών σχέσεων εργασίας, της ανεργίας, της απόγνωσης και των αυτοκτονιών. Τρία χρόνια κρίσης γκρέμισαν τις κατακτήσεις δεκαετιών. Οι πολιτικές τους έχουν ένα στόχο: Τα κέρδη των ολίγων και την εκμετάλλευση των πολλών. Κυβέρνηση – ΕΕ μαζί με τραπεζίτες – ΣΕΒ, εθνικούς εργολάβους  και ΜΜΕ καλλιεργούν
καθημερινά την ανασφάλεια, το φόβο,  το ρατσισμό και το φασισμό με ένα και μόνο στόχο: να ισοπεδώσουν τον εχθρό λαό. Να ισοπεδώσουν κάθε αντίσταση, να σκοτώσουν την ελπίδα, να φυλακίσουν την ελευθερία. Επιδιώκουν να στηρίξουν τη νέα ανάπτυξη και τη κερδοφορία τους στη μαζική φτωχοποίηση και εξόντωση των εργαζόμενων. Έχουν τη δύναμη; Τη δύναμη την έχει ο αφέντης λαός. Τον πόλεμο που μας κήρυξαν μπορούμε να τον κερδίσουμε εμείς.
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΦΤΩΧΕΙΑ – λαϊκή ΣΤΑΣΗ πληρωμών τώρα!
Μάρτης 2013/ ΜΗΝΑΣ προειδοποιητικής λαϊκής ΣΤΑΣΗΣ πληρωμών σε όλα. Δεν πληρώνουμε λογαριασμούς ΔΕΚΟ, Τράπεζες, Εφορία. Δεν πληρώνουμε την κρίση τους.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
* Καμιά αύξηση στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ /Μειώσεις τώρα.
* Δωρεάν ρεύμα/τηλέφωνο/νερό/δημοτικά τέλη /μεταφορές σε ΑΝΕΡΓΟΥΣ /ΧΑΜΗΛΟΣΥΝΤΑΞΟΥΧΟΥΣ/ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ και * ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥΣ τους σε τράπεζες και εφορία.
* Κατάργηση όλων των χαρατσιών/ καμία φορολογία στα χαμηλά εισοδήματα.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ!
Δεν υποχωρούνε /δεν υποχωρούμε!
Καλούμε κάθε συλλογικότητα από τα κάτω, εργατικά σχήματα, λαϊκές συνελεύσεις, πρωτοβάθμια σωματεία και οργανώσεις, κάθε άνθρωπο να στηρίξουμε και να οργανώσουμε τη λαϊκή αντίσταση αποφασιστικά και τελεσίδικα για τους σχεδιασμούς τους.
ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΑΓΩΝΑ «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» – www.denplirono.infoΣτηρίξτε την πρόταση ΕΔΩ
www.denplirono.info

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger