Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2012

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΓΛΩΣΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?


ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΌΡΓΙΟ ΜΕ ΤΗΣ ΚΛΉΣΗΣ?
ΚΆΠΟΙΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΌΨΗ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ?

Θύελλα αντιδράσεων κατά του λιμεναρχείου Σκοπέλου από τους Σκοπελίτεςδεν καταλαβαίνουμε την ταχτική του λιμεναρχείου σκοπέλου πρώτα συνέλαβαν άνεργο για 1 κιλό καλαμάρια μετά αφαίρεσαν άδεια από συνταξιούχο που έβγαλε 2 κιλά καλαμάρια εχτές έκοβαν κλίσης με εντολές βεβαία από ανωτέρους....σε όλους που για δευτερόλεπτα παρκάριζαν άλλος να παρά ψωμί άλλος για ψάρια σήμερα πάλι άγρια καταδίωξη σε επισκέπτες για λίγα λεπτά που παρκάριζαν να πάρουν πληροφορίες
κύριοι έχετε δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα στην σκόπελο αυτό να το βάλετε καλά στο μυαλό σας ο κόσμος είναι εξαγριωμένος δεν θα ανεχθούν άλλη αφαίμαξη τον λιγοστών χρημάτων που δεν έχουν

Προς τον Αρχηγό Λιμενικού Σώματος και το λιμεναρχείο Σκοπέλου .ντροπή σας. .....


πόλεμο στους Σκοπελίτες άλλα και τους επισκέπτες με αποτέλεσμα σοβαρές αντίδρασις από όλους .μα είναι δυνατόν για 2 λεπτά να αναγκάζετε τον Σκοπελίτης συνταξιούχο να πλήρωση 80 ευρώ πρόστιμο είναι δυνατόν ένας επισκέπτης που σταμάτησε να κάνει ερώτησης και πληροφορίες με το που πάτε στο νησί να του επιβαλετ6ε τεράστια πρόστιμα σε ένα άδειο νησί πάτε να μας αποτελειώσετε με αυτά που κάνετε συμμαζεύτητε έχετε κάνει εχθρό όλο το νησί διώχνετε τους επισκέπτες από την Σκόπελο άραγε δεν καταλαβαίνετε την δύσκολη κατάσταση που είναι ο κόσμος ?

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΕΙ


Η κατάθεση από τη συγκυβέρνηση νομοσχεδίου που αφορά σε μικροαλλαγές στο νόμο-πλαίσιο για τα ΑΕΙ, δείχνει την αγωνία της να προχωρήσει χωρίς άλλες καθυστερήσεις η εφαρμογή του νόμου-πλαισίου, που ολοκληρώνει την εικόνα του «Πανεπιστημίου Α.Ε.». Αυτός είναι ο λόγος που το Υπουργείο Παιδείας, κάτω από την πίεση των κινητοποιήσεων του προηγούμενου διαστήματος, αναγκάζεται να επιχειρήσει τη διαχείριση των δυσκολιών εφαρμογής του προηγούμενου νόμου, επιδιώκοντας παράλληλα να δημιουργήσει συμμαχίες με μερίδα καθηγητών.
Ο υπουργός Παιδείας ήταν ξεκάθαρος: Ο νόμος πρέπει να εφαρμοστεί κατά γράμμα. Άμεσα θα προχωρήσουν το επόμενο διάστημα: Η λεγόμενη «χωροταξική αναδιάρθρωση των ΑΕΙ», δηλαδή το κλείσιμο σχολών, με κριτήριο τα συμφέροντα και τους στόχους των επιχειρήσεων. Η επιβολή διδάκτρων είναι προ των πυλών. Αυτά «διεμήνυσε» ο υπουργός Παιδείας με την κατάθεση του νομοσχεδίου εν μέσω καλοκαιριού και με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. Επείγονται να αξιολογήσουν την επιχειρηματική δραστηριότητα των ΑΕΙ.
Τα παιδιά που σπουδάζουν με δυσκολίες σήμερα, οι γονείς τους, άνεργοι και μισοεργαζόμενοι, οι καθηγητές που δεν ξεπουλιούνται στις επιχειρήσεις, να δώσουν απάντηση αγώνα και ρήξης: να μην επιτρέψουν να εφαρμοστεί καμιά πτυχή του νόμου, στην παλιά και στη νέα της εκδοχή.


ΑΘΗΝΑ 31/07/2012 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες για το ξεπούλημα της ΑΤΕ...

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα ασκήσουν όλα τα νόμιμα μέσα προκειμένου να λάμψει η αλήθεια για το ξεπούλημα της ΑΤΕ και τον κίνδυνο στον οποίο υποβάλλονται οι Έλληνες αγρότες.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν πρόκειται να δεχθούν τη λεηλασία της δημόσιας περιουσίας και τη μετατροπή της αγροτικής γης σε...
τσιφλίκι της τρόικας, διότι δεν έχει ξεκαθαριστεί πόσο ουσιαστικό έλεγχο θα ασκεί το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας στη νέα τράπεζα και επομένως στην υποθηκευμένη αγροτική γη των ενήμερων δανείων.

Επιστολή του περιφερειάρχη Θεσσαλίας προς τον Υπουργό οικονομικών για την εξόφληση των οφειλών για τη μεταφορά μαθητών της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Κώστας Αγοραστός: «Να εξοφληθούν τα δεδουλευμένα των μεταφορέων»


Επιστολή προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ιωάννη Στουρνάρα απέστειλε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός για το ζήτημα της εξόφλησης των οφειλών για τη μεταφορά μαθητών της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Ο κ. Αγοραστός εκφράζει την ανησυχία του για συνέχιση της διαδικασίας και επισημαίνει το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι μεταφορείς από τη μη εξόφληση των δεδουλευμένων τους. Στην επιστολή του ο περιφερειάρχης μεταξύ άλλων αναφέρει:
«Κατά την περασμένη σχολική χρονιά 2011-2012 η μεταφορά μαθητών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας πραγματοποιήθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Καταφέραμε να καλλιεργήσουμε σχέση εμπιστοσύνης με τους μεταφορείς (αστικά – υπεραστικά ΚΤΕΛ, ταξί, κ.α.) και να στηρίξουμε τις προσπάθειές τους για διεκδίκηση των δεδουλευμένων τους.
Αντιλαμβανόμενοι το γενικότερο αρνητικό οικονομικό περιβάλλον και προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η μεταφορά των μαθητών και την επόμενη σχολική χρόνια 2012-2013, κρίνεται ιδιαίτερα σημαντική η εξόφληση των μεταφορέων για το διάστημα από 01/09/2011 έως 30/06/2012, συνολικού ποσού 9.907.432,61€ .

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΠΟ
01-09-2011 ΕΩΣ 31-12-2011
ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΠΟ
01-01-2011 ΕΩΣ 30-06-2012
ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
1.389.969,19 €
2.073.832,70
ΛΑΡΙΣΑΣ
1.250.842,66 €
1.674.623,07
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
569.757,54 €
1.114.738,79 €
ΤΡΙΚΑΛΩΝ
911.245,84 €
922.422,82 €
ΣΥΝΟΛΟ
4.121.815,23 €
5.785.617,38 €
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ
9.907.432,61€

Παρακαλούμε, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων σας, να προβείτε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να εξοφληθούν οι μεταφορείς μαθητών στην Περιφέρεια Θεσσαλίας».

Σύγχρονα κτίρια στην Αλόννησο


Μείζονος σημασίας προτεραιότητα αποτελεί για το Δήμο Αλοννήσου η συμμετοχή στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ» που αφορά στην ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων του νησιού, με δημόσιο χαρακτήρα. Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος Αλοννήσου θα συνάψει προγραμματική σύμβαση με το Δήμο Ρήγα Φεραίου, προκειμένου να υποβληθεί εν συνεχεία ο φάκελος του έργου προς ένταξη στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ΕΠΕΡΑ. Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε στη χθεσινή, έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλοννήσου, ενώ σύμφωνα με την ομόφωνη απόφαση που ελήφθη, θα υλοποιηθούν το συντομότερο δυνατόν οι απαιτούμενες διαδικασίες, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ : ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ
Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε συνεργασία με την ΕΑΠ Πηλίου, η οποία και θα καταθέσει το φάκελο του Δήμου Αλοννήσου για αξιολόγηση, ενώ η σύναψη προγραμματικής με το Δήμο Ρήγα Φεραίου πραγματοποιείται «διότι δεν έχουμε διαχειριστική επάρκεια» εξηγεί ο Δήμαρχος Αλοννήσου, Πέτρος Βαφίνης. Όπως αναφέρει επιπροσθέτως ο ίδιος «προτείνονται προς ένταξη στο συγκεκριμένο πρόγραμμα τα κτίρια του Δημοτικού Γυμναστηρίου, του ΚΔΑΠ και του Παιδικού Σταθμού της Αλοννήσου, τα οποία είναι παλαιά και χρίζουν βελτίωσης αλλά και αναβάθμισης, προκειμένου να καταστούν ακόμη πιο λειτουργικά για τους πολίτες του νησιού».
Συνεκτιμώντας τα οφέλη που θα προκύψουν από την εφαρμογή του συγκεκριμένου προγράμματος, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Αλοννήσου συνηγόρησαν υπέρ, επικυρώνοντας με τη θετική τους ψήφο τη διαδικασία που απαιτείται, προκειμένου να υποβληθεί προς χρηματοδότηση στο ΕΠΕΡΑ το συγκεκριμένο έργο. Όπως επισημάνθηκε στη χθεσινή, έκτακτη συνεδρίαση, του Δημοτικού Συμβουλίου Αλοννήσου, σημαντικό βήμα αποτελεί για το Δήμο Αλοννήσου η ένταξη των τριών προαναφερθέντων κτιρίων στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης, το οποίο είναι χρηματοδοτούμενο σε ποσοστό 70% από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και σε ποσοστό 30% θα καλυφθεί, αντίστοιχα, από πόρους του Δήμου. Ο κ. Βαφίνης εξέφρασε παράλληλα τη βεβαιότητα ότι το ΚΔΑΠ, ο Παιδικός Σταθμός και το Δημοτικό Γυμναστήριο θα αναβαθμιστούν και θα λειτουργήσουν κάτω σύγχρονες προϋποθέσεις.
Η πρωτοβουλία ένταξης των παραπάνω κτιρίων στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης είναι ουσιαστικής σημασίας, διότι αποτελούν και τα τρία πυρήνες δημιουργικής δράσης με επίκεντρο τα παιδιά και τους νέους του νησιού. Παρά το γεγονός δε, ότι ο Δήμος Αλοννήσου διανύει δύσκολη οικονομική περίοδο κατ’ αντιστοιχία με τους υπόλοιπους Δήμους, λόγω της μείωσης των ΚΑΠ, εντούτοις, αναπτύσσει δυναμική δράση, παρακάμπτοντας τους οικονομικούς σκοπέλους.
«Παρά το γεγονός ότι στην παρούσα φάση είναι περιορισμένες οι οικονομικές δυνατότητες του Δήμου, συμμετέχουμε στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης, διότι μας δίνεται η ευκαιρία να αναβαθμίσουμε τα συγκεκριμένα κτίρια τα οποία είναι αρκετά παλιά. Γι’ αυτό το λόγο θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να εξοικονομήσουμε το ποσό που αντιστοιχεί στη συμμετοχή μας στο πρόγραμμα» επισημαίνει ο Δήμαρχος Αλοννήσου. Σύμφωνα με τις προβλεπόμενες ενέργειες, αναμένεται να πραγματοποιηθούν, μεταξύ άλλων, παρεμβάσεις σε σχέση με την αλλαγή κουφωμάτων, τις μονώσεις στις ταράτσες των κτιρίων και γενικά θα πραγματοποιηθούν όλες οι απαιτούμενες παρεμβάσεις, προκειμένου να καταστεί εφικτή στην πράξη η ενεργειακή τους αναβάθμιση.
Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ «ΠΕΙΡΑΞΕ» 50 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ

Λαχτάρα με γίδες σε ορεινό χωριό!

* ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΜΕ... ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΙΧΩΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΑ

Πανηγύρι με τα όλα του ήταν αυτό που έγινε προσφάτως σε ορεινή κοινότητα του θεσσαλικού διαμερίσματος, όπου ο τοπικός Σύλλογος όπως κάθε χρόνο γιορτάζει εξωκλήσι αφιερωμένο στον Άγιο, προσφέροντας στους προσκυνητές το παραδοσιακό πλιγούρι με γίδα.
Αυτή τη φορά προσφέρθηκαν επτά ζώα από τους ντόπιους κτηνοτρόφους, μπήκαν δύο καζάνια στη φωτιά με πλιγούρι, σερβιρίστηκαν δε 550 μερίδες φαγητό στον κόσμο. Όλα καλά και θαυμαστά για τον Πολιτιστικό Τοπικό Σύλλογο που έχει πολύ αξιόλογη δραστηριότητα. Όμως...
Μετά τον εκκλησιασμό στις 11 το πρωί, την «ταράτσωσαν» οι χριστιανοί, όλοι έφαγαν το υπέροχο παραδοσιακό φαγητό και μάλιστα πήραν σε μπολάκι και στο σπίτι για τους μεγαλύτερους. Αυτοί ήταν που την «πάτησαν». Άγνωστο γιατί (προφανώς «άναψε» το κρέας) το πλιγούρι «αποδεκάτισε» σχεδόν το μισό χωριό προκαλώντας σοβαρές στομαχικές διαταραχές.
Το γεγονός δεν μπορούσε να αποκρυφτεί, αφού οι συνέπειες της τροφικής δηλητηρίασης εμφανίστηκαν το ίδιο βράδυ στο πανηγύρι που ακολούθησε, κατά το πρόγραμμα του Συλλόγου.
Ο κόσμος άρχισε να σχηματίζει ουρές στις τουαλέτες των καφενείων και όσοι δεν πρόφταιναν έτρεχαν σπίτι! Πάντως εκείνο το βράδυ απέκτησαν κίνηση χαντάκια και ρεματιές!
Δεν τους μέτρησε κανείς αλλά υπολογίζεται ότι συνολικά πρέπει να έπαθαν τροφική δηλητηρίαση καμιά 50ριά άτομα. Κάποιοι σκέφτονταν ακόμα και το νοσοκομείο, (ένας τουλάχιστον πήγε) αλλά ευτυχώς δεν χρειάστηκε. Ύστερα από το πάθημα ακολούθησε η... πλάκα.
Αφού συνήλθε το χωριό από τη λαχτάρα, την επομένη άρχισαν τα πειράγματα. Φταίει το κρέας που «άναψε» μένοντας μαγειρεμένο για ώρα στα καζάνια, φταίει που οι περισσότεροι κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα, άλλοι πάλι που δοκίμασαν δεν έπαθαν το παραμικρό, άλλοι απέδωσαν το γεγονός σε ανακάτεμα τροφών, κάποιοι ορκίζονταν πως τιμωρήθηκαν επειδή η γιορτή και η κατανάλωση κρέατος έγινε ημέρα Παρασκευή, πάντως όλο το χωριό μιλάει γι’ αυτό το... χουνέρι που έπαθαν οι κάτοικοι προς δόξα της παράδοσης...

Απετράπη αυτοκτονία 22χρονου από το Διαδίκτυο

Είχε κόψει το χέρι του λίγο πριν τον βρουν

Τη ζωή ενός 22χρονου έσωσε η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που κατάφερε να αποτρέψει την αυτοκτονία του εντοπίζοντας τα ηλεκτρονικά ίχνη του.

Ο 22χρονος είχε εκδηλώσει την πρόθεσή του να αυτοκτονήσει σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και αμέσως υπήρξε κινητοποίηση των αστυνομικών. Σε επικοινωνία ψυχολόγων της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Κλίμακα» ο 22χρονος επιβεβαίωσε τη πρόθεση του να αυτοκτονήσει και υπέδειξε το σημείο στο οποίο βρισκόταν.

Άμεσα οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 22χρονο, ο οποίος έφερε τραύμα στο αριστερό χέρι, από λεπίδα και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΠΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΕΖΑΚΗΔΕΣ

Το κείμενο που ακολουθεί είναι μία ανακοίνωση συντρόφων της δεκαετίας του 80, σχετικά με τη κρατικά μεθοδευμένη χρήση της ναρκωκουλτούρας ως εργαλείο καταστολής.


Στον κοινωνικό πόλεμο στον οποίο είμαστε στρατευμένοι ένα ακόμα μέτωπο έχει ανοιχτεί εναντίον μας.
Η κρατική εφεύρεση των ναρκωτικών από μέσο αποπροσανατολισμού γίνεται τώρα μέσο στρατολόγησης κακομοίρηδων που εξ αντικειμένου γίνονται αντεπαναστάτες. Αυτό λοιπόν που ξεκίνησε σαν άμυνα για το σύστημα γίνεται τώρα επιθετικό. Η ηρωίνη τους έχει δώσει έναν στρατό. Δεν είναι τυχαίο που η πανούκλα των πρεζάκηδων αντιμετωπίζεται με τόση συμπάθεια από όλο το φάσμα της ιεράς συμμαχίας των ιδιοκτητών της κοινωνίας. Αυτός ο στρατός ετοιμοθάνατων είναι προορισμένος να ριχθεί ενάντια στους εξεγερμένους για ζωή.

Κάνοντας πονηρή διάκριση σε βαποράκια, χρήστες, μικροέμπορους, σκληρά μαλακά, κλπ., τα γουρούνια που νέμονται στην εξουσία προσπαθούν να παρουσιάσουν το πρόβλημα σαν, υπόθεση ενάντια σε μερικούς σκοτεινούς και υποχθόνιους εμπόρους (άσχετα αν τις περισσότερες φορές είναι αυτοί οι ίδιοι) η καθολική οργή να στραφεί εναντίον τους και να αφεθούν ήσυχοι στα καθήκοντα τους οι αρρωστημένοι στρατοί των πρεζάκηδων.

Γι'αυτό και οι στρατιές τους όλο και μεγαλώνουν. Υπάρχουν παντού γύρω μας όλων των ειδών οι ναρκομανείς σε διάφορα στάδια αποσύνθεσης μας κυκλώνουν. Αυτός είναι ο στόχος τους. Να γεμίσουν κάθε χώρο αμφισβήτησης με την πτωμαΐνη τους. Η σήψη να απλωθεί παντού. Το επαναστατικό όνειρο να ξεθωριάσει πνιγμένο στη φορμόλη τόσων αναίτιων θανάτων, τόσων τραγικών φιγούρων. Η λύσσα μας να σκοντάψει στην επιθανάτια αγωνία τους, μετατρέποντάς μας σε «Καλούς Σαμαρείτες» και η απογοήτευση να βαρύνει τα πόδια μας. Ρίχνοντας κατά πάνω μας αυτούς τους νικημένους της «ζωής», προσπαθούν να μας πείσουν για το μάταιο του αγώνα μας να την αλλάξουμε. Οι μολυσμένες τους φλέβες απειλούν να μολύνουν τις ελπίδες μας. Αρκετά.

Να εμποδίσουμε να περιφέρουν γύρω μας τη γλίτσα του ρόγχου τους. Η σκουληκιασμένη τους ανάσα μολύνει τον αέρα που αναπνέουμε και επιτέλους δε γουστάρουμε να βλέπουμε τα πρόωρα κουφάρια τους να μας ακολουθούν με τις σύριγγες στην κωλοτσέπη τους μυξοκλαίγοντας και μοιρολογώντας. Οι περισσότεροι τους είναι και ρουφιάνοι. Να τελειώνουμε, λοιπόν, με αυτήν την Πέμπτη φάλαγγα που αρχίζει να μας κυκλώνει πλασάροντας την ιδέα της ήττας σε όλα τα ανοιχτά μυαλά. Αν η επιλογή τους είναι ο θάνατος ας πάνε να πεθάνουν αλλού. Δεν χρειάζεται κανένας οίκτος σ'αυτούς που δε δείχνουν οίκτο για τον εαυτό τους.

Το να τους αναγκάζουμε λοιπόν να ξεκουμπιστούν και να μην ξαναπατήσουν δεν είναι απλά μια άμυνα από τα απόβλητα του συστήματος αλλά επίθεση στην ιδεολογία της αυτοκαταστροφής που εκκρίνει.

Να γαμήσουμε τους ρουφιανοπρεζάκηδες μαζί με όλη τη κοινωνία που τους παράγει.

Να κρεμάσουμε τόσο τους εμπόρους ναρκωτικών όσο και τους εμπόρους ψευδαισθήσεων.

Με μόνα μας ναρκωτικά την επαναστατική λύσσα και το ταξικό μίσος να οργανώσουμε τις ομάδες επίθεσης ενάντια στο γερασμένο κόσμο του θεάματος.

Για την Κοινωνική Επανάσταση.

Ο Άγιος Χαράτσιος...

Η Κονιτοπούλου κι ο Καραγκιόζης δίνουν παράσταση στη Γλωσσα Σκοπέλου.


Ασυνήθιστος συνδυασμός σύμφωνα με τις αφίσες ,αλλά πρακτικός για τους αφισοκολλητές.
Βέβαια η παράσταση στο Θέατρο Σκιών προηγήθηκε, αλλά ο Πολιτιστικός σύλλογος της Γλώσσας που διοργανώνει συναυλία με την γνωστή τραγουδίστρια Στέλλα Κονιτοπούλου, βρήκε έτοιμο το έδαφος (δηλαδή τους στύλους) από την προηγούμενη εκδήλωση.
Οι εκδηλώσεις  γίνονται από 1-3 Αυγούστου , και για λεπτομέρειες κάντε κλικ στην φώτο με την αφίσα, η δείτε την συνέχεια.
Αξίζει τον...
κόπο...
Ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος Γλώσσας σας προσκαλεί στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν από 1-3 Αυγούστου 2012.
Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα έχει ως εξής:
 1/8/2012: ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ:  Συναυλία με την Στέλλα Κονιτοπούλου
 2/8/2012: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ:  Θεατρική ομάδα Γλώσσας (Κβιντιάσματα, Χουλουμανισμοί, Έρωτες και Μπαντίκια)
 3/8/2012: ΧΟΡΕΥΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ:  Παραδοσιακοί χοροί με τοπικά συγκροτήματα από τη Γλώσσα και του Πολιτιστικού Συλλόγου νέων Δερβενοχωρίων.
ΟΙ ΕΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΓΛΩΣΣΑΣ
Ώρα έναρξης εκδηλώσεων: 9 μ.μ.
Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με τη παρουσία σας
Το Δ.Σ του Συλλόγου
Σπύρου Μαρία - Πρόεδρος
Πολυχρονίου Βαγγέλης - Αντιπρόεδρος
Γιολδάσης Γιώργος - Γραμματέας
Μακαρατζής Μιχάλης - Ταμίας
Σταματίου Μαρία - Μέλος

Σκόπελος έχουμε μια σοβαρή είδηση άλλα ακόμη δεν μπορούμε να σας ενημερώσουμε περισσότερο σε λίγο που θα έχουμε .....


κάτι έγινε εχτές το βράδυ το γνωρίζουν όλοι στην Σκόπελο και εμείς φυσικά άλλα θα έχουμε επίσημη ανακοίνωση από υπηρεσία και θα σας ενημερώσουμε σχετικά

Καλοκαιρινό μπουρίνι στη συμπρωτεύουσα


Ανοίξαν οι ουρανοί στη Θεσσαλονίκη και οι κάτοικοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία ευχάριστη ανάσα… δροσιάς, εν μέσω καύσωνα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή:seleo

Αλλάζει για λίγο το σκηνικό του καιρού στη ΣΚΟΠΕΛΟ σύννεφα με τοπικές βροχές…


Αλλάζει για λίγο το σκηνικό του καιρού στη Μαγνησία, αφού η υπερβολική ζέστη, δίνει τη θέση της έστω και προσωρινά στις τοπικές συννεφιές, που ίσως να φέρουν πρόσκαιρες βροχές κυρίως όμως στα ορεινά.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης, «στο νομό μας για την Τρίτη, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με λίγες συννεφιές τοπικά αυξημένες, και πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές.

Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο έως μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20…31 οC.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με λίγες συννεφιές τοπικά αυξημένες, και πιθανό να σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και στο Αιγαίο έως μέτριοι και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20…31 οC.


Οι ενδείξεις σε επίπεδο Θεσσαλίας, δείχνουν για την Πέμπτη ότι ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με λίγες τοπικές συννεφιές, οι άνεμοι βορειοανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο έως μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία αμετάβλητη ( η ανώτερη 31-33 0C).


Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με λίγες τοπικές συννεφιές. Οι άνεμοι θα είναι βορειοανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο έως μέτριοι και η θερμοκρασία αμετάβλητη.

ΣΤΑ @@@@ . Αγόρασε σπίτι στη Σκιάθο ο Γ. Παπανδρέου;

Ως … τόπο συχνότερης πλέον παρουσίας βλέπει τη Σκιάθο ο πρώην Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, πριν λίγο καιρό, αγόρασε στο νησί του Παπαδιαμάντη, ένα εξοχικό σπίτι.

Η αδυναμία μάλιστα του κ. Παπανδρέου στη Σκιάθο, ήταν γνωστή, καθώς έχει βρεθεί αρκετές φορές ακόμη στο νησί, είτε με στενούς του συνεργάτες, είτε για προσωπικές στιγμές ανάπαυλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε το ενημερωτικό site Parapolitika.gr , «το σπίτι που αγόρασε πριν από λίγο καιρό στην Σκιάθο, είναι η νέα μεγάλη αδυναμία του Γιώργου Παπανδρέου.

Αφού πρώτα έγιναν οι απαραίτητες -διακοσμητικού τύπου- παρεμβάσεις, το οίκημα που βρίσκεται στο όμορφο νησί των Βόρειων Σποράδων (και συγκεκριμένα στην περιοχή Κεχριά) είναι έτοιμο να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στον πρώην πρωθυπουργό μετά τις βαρκάδες του με το κανό ή τις ορθοπεταλιές του με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

Το... κονέ για την εξαγορά του σπιτιού είχε κάνει ο κολλητός του Γιώργου και άλλοτε υπουργός Επικρατείας, Χάρης Παμπούκης, ο οποίος επίσης διατηρεί σπίτι στο κοσμοπολίτικο νησί, το οποίο είχε επισκεφθεί πέρυσι ο πρώην πρωθυπουργός και είχε μείνει... κατενθουσιασμένος».

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου