Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΣΤΑ @@@@ . Αγόρασε σπίτι στη Σκιάθο ο Γ. Παπανδρέου;

Ως … τόπο συχνότερης πλέον παρουσίας βλέπει τη Σκιάθο ο πρώην Πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, πριν λίγο καιρό, αγόρασε στο νησί του Παπαδιαμάντη, ένα εξοχικό σπίτι.

Η αδυναμία μάλιστα του κ. Παπανδρέου στη Σκιάθο, ήταν γνωστή, καθώς έχει βρεθεί αρκετές φορές ακόμη στο νησί, είτε με στενούς του συνεργάτες, είτε για προσωπικές στιγμές ανάπαυλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε το ενημερωτικό site Parapolitika.gr , «το σπίτι που αγόρασε πριν από λίγο καιρό στην Σκιάθο, είναι η νέα μεγάλη αδυναμία του Γιώργου Παπανδρέου.

Αφού πρώτα έγιναν οι απαραίτητες -διακοσμητικού τύπου- παρεμβάσεις, το οίκημα που βρίσκεται στο όμορφο νησί των Βόρειων Σποράδων (και συγκεκριμένα στην περιοχή Κεχριά) είναι έτοιμο να προσφέρει στιγμές χαλάρωσης στον πρώην πρωθυπουργό μετά τις βαρκάδες του με το κανό ή τις ορθοπεταλιές του με φόντο το απέραντο γαλάζιο.

Το... κονέ για την εξαγορά του σπιτιού είχε κάνει ο κολλητός του Γιώργου και άλλοτε υπουργός Επικρατείας, Χάρης Παμπούκης, ο οποίος επίσης διατηρεί σπίτι στο κοσμοπολίτικο νησί, το οποίο είχε επισκεφθεί πέρυσι ο πρώην πρωθυπουργός και είχε μείνει... κατενθουσιασμένος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger