Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Τετάρτη, 18 Απριλίου 2012

13η ημέρα των 3 απεργών πείνας

Συνεχίζεται η απεργία πείνας των 3 αναρχικών Κ.Σακκά, Α.Μητρούσια και Γ.Καραγιαννίδη για 13η ημέρα με δύο βασικά αιτήματα: 1) την άρση των νέων αυθαίρετων και εκδικητικών προφυλακίσεων τους και 2) την άμεση αποφυλάκιση της Σ.Αντωνίου για λόγους υγείας.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΕΡΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΣΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6 ΤΟΥ ΜΑΗ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟ ΚΚΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΗΣ !


Ο ΓΙΑΝΝΗΣ Ο ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑBΟΥΡΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΙ EINAI ΣΕΒΑΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ .Η ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΑΠΟΨΕ ΠΑΤΑΓΟ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ TOON ΣΚΟΠΕΛΙΤΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΩΡΓΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟΨΕ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΚΚΕ

Συνέντευξη Τύπου της ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλ. Παπαρήγα για την ανεργία (18/4/2012)

Η ΕΙΣΗΓΗΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ
Το ΚΚΕ παίρνοντας υπόψη την εκρηκτική ανάπτυξη της πραγματικής  ανεργίας -που ποτέ δεν αποτυπώνεται στατιστικά η επιδείνωση του προβλήματος- τα επόμενα χρόνια, έχει επεξεργασθεί μια ενιαία πρόταση αγώνα. Στο ένα σκέλος  υποστηρίζει γενναία μέτρα προστασίας των ανέργων σε συνδυασμό με την ανάδειξη της επιτακτικής ανάγκης για μαζικές προσλήψεις σε τομείς που έχουν σχέση με την κοινωνική υποδομή, δημόσια έργα, αλλά και την κάλυψη διαπιστωμένων κενών, στους τομείς της υγείας, της παιδείας. Αναφερόμαστε σε έργα διαχείρισης νερού, αντισεισμικής θωράκισης, σχολικών κτιρίων, κέντρων υγείας τέτοιων που απαιτούνται, και άλλα κτήρια κοινωνικής πολιτικής.
Είναι ενδεικτικό ότι έχουν μπεί στην κατάψυξη και συρρικνωθεί τα προγράμματα του ΟΕΚ. Και μόνο η κατασκευή λαικών κατοικιών, όχι μόνο για όσους δεν έχουν στέγη αλλά και ως στέγαση αυτών που ζούν σε σεισμογενείς περιοχές, σε ακατάλληλες περιοχές, σε σπίτια πολύ παλιά κλπ.
Στα πλαίσια αυτά θα αντιπαλέψουμε τις σχεδιασμένες απολύσεις 150.000 δημοσίων υπαλλήλων σε καίριους τομείς που θέλουν να τους παραχωρήσουν στον ιδιωτικό τομέα, ώστε να εκλείψει η υποτυπώδης διαφάνεια και ο έλεγχος σε θέματα δημόσιας υγείας, περιβάλλοντος , κλπ.
Στο άλλο σκέλος της ενιαίας πρότασης το ΚΚΕ δείχνει το δρόμο πάλης για την οριστική κατάργηση της ανεργίας στις συνθήκες της λαϊκής οικονομίας που χαρακτηριστικό της έχει την κοινωνικοποίηση, τον παραγωγικό συνεταιρισμό, τον πανεθνικό σχεδιασμό με εργατικό έλεγχο, έξω από τα πλαίσια της ΕΕ και με μονομερή διαγραφή του χρέους. Σ΄αυτές τις συνθήκες και μόνο σε αυτές γίνεται δυνατή η αξιοποίηση όλων των αναπτυξιακών δυνατοτήτων της χώρας με σχεδιασμό της πλήρους απασχόλησης, της ανόδου της παραγωγικότητας της εργασίας  χωρίς εντατικοποίηση και με ανάλογη μείωση του εργάσιμου χρόνου υπέρ του ελεύθερου.
Έχουμε υποχρέωση και παίρνουμε  υπόψη την οξύτητα του προβλήματος, ενώ ταυτόχρονα δεν προσχωρούμε στις πλάνες υποσχέσεις και αυταπάτες που καλλιεργούν τα άλλα κόμματα, ότι οι επενδύσεις προς όφελος της κερδοφορίας μειώνουν την ανεργία και ανεβάζουν τους μισθούς και συντάξεις.
Προεκλογικά θα παιχθεί θέατρο με το θέμα της ανεργίας, μόνο που δεν μπορούν να υποσχεθούν ούτε ένα ευρώ από τα κρατικά ταμεία. Ο,τι υποσχεθούν θα είναι αφαίρεση από την τσέπη των εργαζομένων που ήδη έχει αδειάσει.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο κ. Βενιζέλος με ύφος φιλανθρώπου μίλησε ότι  ο άνεργος δεν θα έχει κανένα περιορισμό σε θέματα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, νοσοκομειακής κάλυψης. Αποκάλυψε όμως ταυτόχρονα , για να είναι εντάξει με την στρατηγική του κεφαλαίου, ότι αυτά τα έξοδα θα πληρωθούν από τα ασφαλιστικά ταμεία, δηλαδή από το λαό, θα παίρνει από την τσέπη ενός και  θα τα δίνει στην διπλανή τσέπη.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΦΟΥ Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΙΜΟ ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΉΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
1. Πριν ακόμα την κρίση σε όλη την ΕΕ και στην Ελλάδα άρχισε η προπαγάνδα για τον μισθό ως πρόβλημα στην ανταγωνιστικότητα, προπαγανδίστηκε ο χαμηλός μισθός ως κίνητρο για τις προσλήψεις. Η φθηνή εργατική δύναμη όχι μόνο ως μισθός αλλά και στα κοινωνικά δικαιώματα δεν είναι κίνητρο, είναι η βάση της καπιταλιστικής εκμετάλλευσης, αποδείχθηκε όμως ότι και αυτός ο χαμηλός μισθός δεν καταργεί την ανεργία.
2. Ότι πριν ακόμα ξεσπάσει η κρίση και σε περιόδους ανάπτυξης που χρειάζονταν εργατικά χέρια, την ίδια ώρα εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι έλληνες και ξένοι έπαιρναν και παίρνουν ως σήμερα το δρόμο της μετανάστευσης. Ότι η προσέλκυση του μεταναστευτικού ρεύματος ως συνέπεια του ιμπεριαλιστικού πολέμου και δικτατορικών καθεστώτων γίνονταν με στόχο να πέσουν τα εργατικά μεροκάματα και οι μισθοί, χωρίς οι κυβερνήσεις της ΕΕ να νοιάζονται για την αύξηση της ανεργίας.
3. Ότι οι ελαστικές σχέσεις εργασίας, η ανάθεση τομέων εργασιών σε εργολάβους με εργαζόμενους που αμείβονταν για την ίδια δουλειά με τους σχετικά μόνιμους με μισθούς πείνας, ξεκίνησε από τα μέσα της 10ετιας του 80, φούντωσε  την 10ετία του 90 και οξύνθηκε με την καπιταλιστική οικονομική κρίση.
4. Ότι εδώ και αρκετά χρόνια νέοι 15 χρόνων εγκαταλείπουν τα θρανία και ωθούνται προγραμματισμένα και βίαια στην επαγγελματική κατάρτιση για σίγουρη εξασφάλιση  φθηνής εργατικής δύναμης στο όνομα της μαθητείας. Δεν είναι τυχαίο ότι με βάση την στατιστική στην Ευρώπη και την Ελλάδα υπολογίζεται η ηλικία του ενεργού πληθυσμού από τα 15 χρόνια ως τα 74 χρόνια. Να ποια είναι η προοπτική της εργασίας και της ανεργίας.
5. Ότι μειώνουν τα επιδόματα και τις παροχές ανεργίας, όχι μόνο ως προσαρμογή στους μισθούς πείνας, αλλά και ως μέσο πίεσης να δέχονται οι νέοι μισθούς των 200 και 300 ευρώ.
6. Ότι υιοθετείται η επιδότηση εργασίας ενώ η ανεργία φουντώνει με ένα στόχο: να χρηματοδοτηθούν οι καπιταλιστές για να προσλαμβάνουν εργαζόμενους ολίγων μηνών και να ανακυκλώνονται οι εκβιασμοί πάσης φύσεως και σε βάρος των αμοιβών  και σε βάρος της κοινωνικής ενότητας και αλληλεγγύης.
7. Ότι η κρίση θα βαθύνει και η ανεργία θα γίνει ακόμα πιο τρομακτική. Ακόμα και αν επέλθει ανάκαμψη αυτή θα είναι μόνο σε ορισμένους τομείς και για λίγους επιχειρηματικούς ομίλους , θα δημιουργούνται θέσεις ανεργίας πολύ περισσότερες από τις προσωρινές λίγο πολύ  θέσεις εργασίας.
8. Ότι θέτουν σε εφαρμογή στον λεγόμενο κοινωνικό τομέα οικονομίας την χρησιμοποίηση αντί πινακίου φακής εθελοντών για κοινωνική προσφορά με μισθούς επίσης πείνας και με αρνητικές συνέπειες στην ποιότητα, αφού ανεξάρτητα από το μορφωτικό επίπεδο των απασχολουμένων προσωρινά  δεν θα αντιστοιχούν στην ειδίκευση, στην απαιτούμενη γνώση.
9. Ότι η ανασφάλιστη εργασία θα δυναμώσει όσο μεγαλώνει η ανεργία.
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ διασφαλίζει για πρώτη φορά την ενότητα, ανάπτυξη και απασχόληση, με αναγνώριση του πρωταγωνιστικού ρόλου του εργαζόμενου, την αμοιβή του με βάση την εργασία που προσφέρει, την πλήρη ισότητα στις κοινωνικές παροχές ανεξάρτητα εργασίας. Διασφαλίζει την πραγματικά ριζοσπαστική και καινοτόμα εξέλιξη, ο ελεύθερος χρόνος να  αξιοποιείται για τον εργατικό έλεγχο, τον έλεγχο της νέας εξουσίας από τα κάτω προς τα πάνω, τον ζωτικό ελεύθερο χρόνο για την πολιτιστική ανάπτυξη, ξεκούραση. Διασφαλίζει την κατάργηση κάθε μορφής διάκρισης με βάση το φύλο, τις θρησκευτικές και άλλες αντιλήψεις, την εθνικότητα, την γεωγραφική περιοχή που ζει, αν είναι στα αστικά κέντρα ή στην περιφέρεια.
 
Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ
Σχετικά με τις εξαγγελίες Βενιζέλου
«Τη συνέντευξη με το θέμα αυτό την έχουμε αποφασίσει εδώ και δέκα μέρες συνέπεσε όμως να προηγηθεί η συνέντευξη του κ. Βενιζέλου χτες για το ίδιο θέμα για τα μέτρα για την ανεργία και τους ανέργους. Επιτρέψτε μου να κάνω ένα σχολιασμό. Πρόκειται για μία κοροϊδία προκλητική απέναντι στο 1.100.000 ανέργους που υπολογίζονται σήμερα στην Ελλάδα και που ένα μεγάλο μέρος είναι νέοι και νέες, γυναίκες αλλά και άνθρωποι στην κρίσιμη ηλικία 45 - 50 χρονών. Είναι πρόκληση και κοροϊδία γιατί εξάγγειλε 6.500 νέες θέσεις εργασίας, τις οποίες έχει εξαγγείλει εδώ και πολύ καιρό. Ανακύκλωση έκανε των υποσχέσεων. Οι 1500 νέες θέσεις εργασίας δεν θα είναι θέσεις μόνιμης απασχόλησης, θα είναι προσωρινής, μέσω των δήμων, της εκκλησίας και των ΜΚΟ. Ξέρετε οι ΜΚΟ είναι οι νέες γαλάζιες και πράσινες κλαδικές. Τώρα οι εκβιασμοί, τα ρουσφέτια γίνονται μέσα απ' τις ΜΚΟ. Τι είναι αυτές οι ΜΚΟ που έχουν ευθύνη πρόσληψης; Φιλάνθρωπες είναι ή είναι επιχειρηματικές δραστηριότητες με πλήρη αδιαφάνεια; Επιδιορθώσεις πεζοδρομίων θα κάνουν οι απασχολούμενοι με μισθό 500, 600 ευρώ το πολύ. Εξάγγειλε επίσης 5000 θέσεις για το πρόγραμμα «Βοήθεια στο σπίτι». Καταρχήν περίπου τόσοι ήταν οι εργαζόμενοι και πριν και μάλιστα απλήρωτοι σ' αυτό το πρόγραμμα. Είναι λέει εξασφαλισμένη η πληρωμή τους και θα απευθύνονται σε περισσότερους ανθρώπους, 130.000 ηλικιωμένους. Ξεκαθάρισε όμως ότι θα μισθοδοτούνται απ' τις ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων. Κι από τα ετοιμόρροπα ασφαλιστικά ταμεία. Γι' αυτό λέμε ότι πρόκειται κυριολεκτικά για ντροπή. Πώς βρήκε το κουράγιο να κάνει αυτές τις εξαγγελίες; Που νομίζει ότι απευθύνεται;».
Το ΔΝΤ σε μια πρόσφατη έκθεση λέει ότι χρειάζονται πρόσθετα μέτρα 24 δις για το 2030. Θα ήθελα ένα σχόλιο.
«Είναι φανερό τι έχω να απαντήσω. Μια ώρα αρχύτερα να γλυτώσουμε από αυτούς που έφεραν και συμμάχησαν με το ΔΝΤ και πάνω απ' όλα με όλους αυτούς που είτε κυβέρνησαν είτε όχι ισχυρίζονται ότι η Ελλάδα είναι αδύνατον να ζήσει έξω απ' την ΕΕ. Οι επιχειρηματικοί όμιλοι δεν μπορούν να ζήσουν έξω απ' την ΕΕ. Ο λαός μπορεί. Εδώ 14 δις θα μας κόψουν τώρα τον Ιούνη. Και θα τα κόψουν από μισθούς, συντάξεις και όποιες κοινωνικές παροχές, τα ίχνη που έχουν μείνει. Μέχρι το 2030 και το 2040 και το 2042 έτσι θα πηγαίνουμε, αλλά ελπίζω να μην υπάρχει ούτε '30 ούτε '42».
Αρκετοί στην Ελλάδα υποστηρίζουν ότι ενδεχόμενη επικράτηση του Ολάντ στις γαλλικές προεδρικές εκλογές θα επιδράσει θετικά σε αλλαγές υπέρ των λαών σε όλη την Ευρώπη και στην Ελλάδα. Ένα σχόλιο.
«Τώρα αφελείς είναι ή θεωρούν τον ελληνικό λαό αφελή; Αυτά τα ακούσαμε κι όταν κέρδισε ο Σρέντερ με τον κ. Φίσερ, τα ίδια έλεγαν όταν νίκησε ο Ζοσπέν, και τα ίδια τώρα λένε αν νικήσει ο Ολάντ. Πρόκειται για νέα εξαπάτηση του λαού. Να ξεκαθαρίσω το εξής πράγμα. Ο ίδιος ο Ολάντ έδωσε συνέντευξη στη ΜΟΝΤ και σε κάποια άλλη εφημερίδα και ξεκαθάρισε τι εννοεί αναδιαπραγμάτευση. Ξεκαθάρισε ότι γι' αυτόν αναδιαπραγμάτευση είναι οι γαλλικοί επιχειρηματικοί όμιλοι να αποκτήσουν μια πιο πλεονεκτική θέση στο πλαίσιο της ΕΕ, θέλει τη Γαλλία χαλίφη στη θέση του χαλίφη δηλαδή στη θέση της Γερμανίας. Πρόκειται για ένα κόμμα και έναν πολιτικό ευρωατλαντιστή μέχρι το μεδούλι. Δεν σκέφτηκε καθόλου ούτε τους ανέργους στην Ελλάδα, ούτε το λαϊκό κίνημα στην Ελλάδα,  διαπραγματεύεται τη θέση της Γαλλίας μέσα στην ΕΕ για λογαριασμό της γαλλικής αστικής τάξης. Κοιτάξτε τα λένε για ψηφοθηρία. Βεβαίως και εμείς ζητάμε ψήφους, αλλά λέγοντας τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη, δεν κρύβουμε τίποτα ούτε για την αντεπίθεση, ούτε για τη ρήξη, ούτε για την ανατροπή, ούτε για την πάλη για την εξουσία. Δεν κρύβουμε τίποτα και ο άλλος ξέρει τι ψηφίζει. Εδώ λοιπόν, όπως άκουσα και τον κ. Τσίπρα, περιμένουν στον δεύτερο γύρο να ψηφίσει το κόμμα της αριστεράς και δεν ξέρω ποιοι άλλοι τον Ολάντ, για να βγει. Σκεφτείτε πόσο υψηλό κύρος έχει η σοσιαλδημοκρατία στη Γαλλία που ύστερα από δέκα χρόνια πολιτικής Σαρκοζί χρειάζεται να πάρει όλη την αντιπολίτευση μαζί του, μέχρι και τον Σιράκ, για να βγει ο Ολάντ! Έτσι θα κάνουμε και στην Ελλάδα; Να παρακαλάμε δηλαδή τον Καρατζαφέρη ή τον Καμμένο να ψηφίσει Τσίπρα ή ΚΚΕ; Εμείς τέτοιες εξελίξεις τις θεωρούμε αρνητικές.
Θα υπάρξουν εξελίξεις στη Γαλλία και σε όλες τις χώρες της Ευρώπης. Αυτές θα εξαρτηθούν απ' τον προσανατολισμό του εργατικού κινήματος και των συμμάχων τους. Σκεφτείτε τώρα θα γείρει την πλάστιγγα υπέρ του Ολάντ ο Σιράκ. Έγινε σοσιαλιστής ο Σιράκ. Αυτές είναι οι εξελίξεις. Αυτό είναι το καινούργιο σκηνικό. Ο Μελανσόν από κομμουνιστής έγινε τροτσκιστής μετά έγινε υπουργός του σοσιαλιστικού κόμματος, τώρα έχει γίνει αριστερός. Όλες αυτές οι μεταμορφώσεις θεωρούνται ανανέωση, των ίδιων προσώπων. Τέτοιες μεταμορφώσεις θα δούμε και στην Ελλάδα. Πόσοι βουλευτές πήγαν σε άλλα κόμματα για να ξαναβγούν βουλευτές γιατί δεν είχαν πρόβλημα αρχής, θα γίνουν οι ιμάντες της ανασύνθεσης του πολιτικού σκηνικού σε βάρος του λαού».
Ο κ. Τσίπρας επιμένει στη λεγόμενη ενωτική πρόταση προς τα κόμματα της αριστεράς έστω και μετεκλογικά. Υπάρχει περίπτωση το ΚΚΕ να ανταποκριθεί μετεκλογικά;
«Ποιος βλέπει σοβαρά αυτή την πρόταση; Άνθρωπος που έχει πολιτική πείρα, δεν αναφέρομαι σε σένα εσύ μεταφέρεις ερωτήματα που βάζουν άνθρωποι. Ποιος παίρνει στα σοβαρά μια τέτοια πρόταση; Είναι δυνατόν να υπάρξει συνεργασία δύο κομμάτων με θέσεις που δεν εφάπτονται πουθενά. Με στρατηγική που δεν έχει καμία επαφή η μία με την άλλη. Δεν είναι σοβαρό.
Ο ΣΥΡΙΖΑ καταρχήν έκανε πρόταση και σε άλλα κόμματα, στη ΔΗΜΑΡ, στους Οικολόγους, στο Άρμα Πολιτών, στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είχε και κάποιες διαβουλεύσεις με τον κ. Καμμένο αν δεν κάνω λάθος, δεν κάνω το διάβασα, αν είναι αλήθεια αυτό. Τρυγάει ψήφους. Αυτό κάνει. Αυτοί του αρνήθηκαν που είναι πολύ πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ απ' ότι είναι με το ΚΚΕ. Τρελλαθήκαμε δηλαδή; Να κάνουμε συνεργασία και από τη μια μεριά να συνεργαζόμαστε και από την άλλη να τους καταγγέλουμε; Πώς είναι δυνατόν να πάμε μαζί. ‘Η εκείνος πρέπει να έρθει στις θέσεις μας, εμείς δεν του το ζητάμε κάτι τέτοιο ή εμείς να πάμε στις δικές του. Εμείς να κοροϊδέψουμε τον λαό και να υποστηρίζουμε πράγματα που μέχρι τώρα δεν τα λέγαμε, όχι δεν πρόκειται. Εγώ πιστεύω ότι ένα τέτοιο προεκλογικό σχήμα, όπως και τις μεταγραφές βουλευτών, ο λαός θα έπρεπε να τα καταγγείλει. Δεν έχουμε τίποτα κοινό. Παίζει με τον πόνο του λαού».

Γιώργος Αναγνώστου, ελεύθερος επαγγελματίας από τη Σκόπελο υποψήφιος του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ για το Ν. Μαγνησίας

Όλοι οι κάτοικοι τον  των βόρειων Σποράδων είναι επιτακτική ανάγκη σε αυτές της εκλογές με τα προβλήματα που έχουμε στα νησιά μας προκειμένου να μπορέσουμε να αντισταθούμε όλοι ανεξάρτητος πολιτικών πιστεύω .ψήφο στον Γιώργο Αναγνώστου υποψήφιο του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ για το Ν. Μαγνησίας

Συμβαίνει τώρα αυτήν την ώρα πραγματοποιείτε η συγκέντρωση των φίλων του ΚΚΕ στην Σκόπελο !
ΑΠΟ ΤΗΝ  ΣΥΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΒΟΥΡΗΣ

ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΤΩΝ

21η συνεχομενη μερα απεργιας...
ΟΙ EΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ PHONEMARKETING ΣΤΟ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΔΙΛΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ H ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ 21η  ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΗΞΑΝ ΝΕΑ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 19/4.
ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΚ ΠΕΡΙΤΡΟΠΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ  Ή ΕΝΑ ΔΙΩΡΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ...ΚΑΙ ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ-ΕΝ ΟΛΙΓΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΩΝ ΔΗΛΑΔΗ...ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ 140 ΕΥΡΟ ΤΟ ΜΗΝΑ...
    ΑΝΟΙΓΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ  ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΜΑΣ.Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΧΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΑΝ ΔΕ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΗΤΤΕΣ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ.
Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ :
ΕΡΓΑΣΙΑΣ 2,ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ(ΠΛΗΣΙΟΝ ΗΛ.ΣΤΑΘΜΟΥ)   ΩΡΑ :9:OO              ΠΕΜΠΤΗ 19/4
                                                                                         ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ/ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΕΣ  

Γηπ. Πορταριάς : Μακρινίτσα-Σκόπελος 2-3

Με μια Γκολάρα του Γιάννη Σκαιθιτη

Ιδιωτικά αεροσκάφη στη Σκιάθο

Συμφωνία με εταιρίες για να εξυπηρετηθούν γηγενείς και επισκέπτες
Φιλόδοξο σχέδιο αποτελεί η συμφωνία που προωθείται με εταιρίες που διαθέτουν στόλο ιδιωτικών αεροπλάνων, προκειμένου να εξυπηρετούνται όσοι επιθυμούν να μεταβούν ανά πάσα στιγμή, ακόμη και σε περιόδους αιχμής, στην Σκιάθο, ή σε άλλες περιοχές, νησιωτικές και μη. Το συγκεκριμένο θέμα προωθεί ο Όμιλος Τουριστικής Προβολής μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, του νησιού, δίνοντας σε όσους επιθυμούν, την ευκαιρία να ταξιδέψουν στον προορισμό τους, καταβάλλοντας λογικό αντίτιμο.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ
Τα συγκεκριμένα αεροπλάνα, θα μπορούν να εξυπηρετούν παρέες τριών, τεσσάρων ή και έξι ακόμη ατόμων, μεταφέροντάς τους απευθείας από τον προορισμό τους προς την Σκιάθο και στην συνέχεια, εφόσον το επιθυμούν, σε κάποιον άλλο νησιωτικό προορισμό. «Η νέα πρωτοβουλία υλοποιήθηκε από την περασμένη Κυριακή και έχουμε κλείσει συμφωνία με επτά εταιρίες οι οποίες συνεργάζονται μεταξύ τους, διαθέτουν έναν στόλο 45 αεροσκαφών που μπορούν να εξυπηρετήσουν ομάδες τριών, τεσσάρων ή και έξι ακόμη ατόμων, ενώ το εισιτήριο είναι σε λογικά πλαίσια» υπογραμμίζει ο κ. Γιάννης Κουκουλάκης, πρόεδρος του προαναφερθέντος Ομίλου και παράλληλα της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου.
Στην παρούσα εξυπηρετούνται έλληνες και ήδη έχουν ενημερωθεί ξενοδόχοι και επιχειρηματίες, προκειμένου να μεταβαίνουν, εφόσον το επιθυμούν, απευθείας από την Αθήνα, την Θεσσαλονίκη, και όποια ακόμη περιοχή διαθέτει αεροδρόμιο, στην Σκιάθο. «Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία ανοίγει σημαντικές προοπτικές για το νησί, διότι όποιος επιθυμεί, θα έχει την δυνατότητα να έρθει στην Σκιάθο και μετά από τρεις μέρες πχ, να επισκεφτεί με το ίδιο μέσο κάποιο άλλο νησί, ή να μεταβεί όπου αλλού επιθυμεί ο καθένας, κατά περίπτωση» αναφέρει ο κ. Κουκουλάκης.
Οι παραπάνω φιλόδοξες πρωτοβουλίες εντάσσονται στο πλαίσιο της γενικότερης προσπάθειας που καταβάλλεται προκειμένου να αυξηθεί η επισκεψιμότητα του νησιού, ενόψει μάλιστα και του διεθνούς gay festival που εκτιμάται ότι θα θέσει το νησί στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, στο διάστημα μεταξύ 12 και 15 Ιουλίου. Οι διοργανωτές προωθούν την μετακίνηση μέσω των παραπάνω εταιριών, υπογραμμίζοντας ότι στόχος είναι «η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κοινού».
Ταχυδρόμος, Πανθεσσαλική Εφημερίδα

Εμπρός να βγάλουμε βουλευτή απο της ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ • ΣΚΟΠΕΛΟ - ΑΛΟΝΝΗΣΟ - ΣΚΙΑΘΟ ...


Όλοι οι κάτοικοι τον  των βόρειων Σποράδων είναι επιτακτική ανάγκη σε αυτές της εκλογές με τα προβλήματα που έχουμε στα νησιά μας προκειμένου να μπορέσουμε να αντισταθούμε όλοι ανεξάρτητος πολιτικών πιστεύω .ψήφο στον Γιώργο Αναγνώστου υποψήφιο του ψηφοδελτίου του ΚΚΕ για το Ν. Μαγνησίας

Aίσιο τέλος στο θρίλερ με αλιευτικό

Σε βοήθεια του Α/Κ «Λουκάς» Ν.Η. 369, το οποίο -σύμφωνα με σήμα του κυβερνήτη του- βρισκόταν σε κίνδυνο, ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή «Πλατάνι» νήσου Δίας Ηρακλείου, έσπευσε το πρωί περιπολικό σκάφος της τοπικής Λιμενικής Αρχής.

Το περιπολικό του Λ.Σ. εντόπισε και παρέλαβε τον κυβερνήτη και ακόμα έναν επιβαίνοντα στο αλιευτικό, αμφότεροι καλά στην υγεία τους.

Το σκάφος ημιβυθίστηκε χωρίς να προκληθεί ρύπανση του θαλασσίου περιβάλλοντος και πρόκειται να ανελκυθεί με μέριμνα του ιδιοκτήτη, μετά τη βελτίωση των δυσμενών καιρικών συνθηκών.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Σκυλίσια ζωή!
Η ζωές δυο αταίριαστων ...

Μπλεγμένα και ξενοδοχεία των βορείων Σποράδων στην Κομπίνα με δελτία κοινωνικού τουρισμού του ΟΓΑ?

Διαβάστε για την απάτη από ξενοδοχεία συμβεβλημένα στα προγράμματα κοινωνικού τουρισμού. Τι έδειξαν οι έλεγχοι
Σειρά παραβάσεων αλλά και πολλές περιπτώσεις εξαπάτησης του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων, εντόπισαν οι δειγματοληπτικοί πανελλαδικοί έλεγχοι που διενεργήθηκαν από τις Υπηρεσίες Επιθεώρησης του ΟΓΑ, σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια που είχαν συμβληθεί με τον Οργανισμό, για την υλοποίηση προγραμμάτων κοινωνικού τουρισμού.
Κατά τους ελέγχους εντοπίστηκαν ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα που ενώ είχαν αποστείλει στον Οργανισμό τα Δελτία Κοινωνικού Τουρισμού του ΟΓΑ, ώστε να εισπράξουν τα ποσά που τους αναλογούσαν, είτε δεν λειτουργούσαν και ήταν κλειστά είτε οι ασφαλισμένοι του ΟΓΑ ουδέποτε είχαν διαμείνει σε αυτά. Βρέθηκαν, επίσης, περιπτώσεις ασφαλισμένων του Οργανισμού, που είτε είχαν πουλήσει τα δελτία τους σε τουριστικά γραφεία είτε τα είχαν ανταλλάξει με ταξίδια στο εξωτερικό.
Οι ελεγκτές εντόπισαν και περιπτώσεις που πουλήθηκαν δελτία του κοινωνικού τουρισμού του ΟΓΑ μέσω του Διαδικτύου σε μη δικαιούχους.
Όπως αποκάλυψε ο Διοικητής του ΟΓΑ, κ. Πέτρουλας , στην υπόθεση εμπλέκονται ασφαλισμένοι  τουριστικά γραφεία και ξενοδοχεία που συμμετέχουν στα προγράμματα του Κοινωνικού Τουρισμού. Μιλώντας, το πρωί, στο τηλεοπτικό κανάλι " MEGA", o κ. Πέτρουλας ανέφερε ότι κατά δειγματοληπτικό έλεγχο 30 ξενοδοχείων που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, τα 25 παρότι ήταν κλειστά, εμφανίζονταν να φιλοξενούν δικαιούχους ασφαλισμένους του ΟΓΑ . Σύμφωνα με το Διοικητή του ΟΓΑ , ασφαλισμένοι δεν πήγαιναν διακοπές αλλά πουλούσαν παράνομα το "εισιτήριο" έναντι κάποιου τιμήματος σε τουριστικά γραφεία, τα οποία στη συνέχεια τα παραχωρούσαν στα συγκεκριμένα αυτά ξενοδοχεία και εμφανίζονταν πλασματικά να φιλοξενούν ασφαλισμένους.
Ο κ. Πέτρουλας , δήλωσε ότι ο Οργανισμός θα κινηθεί και δικαστικά για τις περιπτώσεις που έχουν εντοπιστεί . Επίσης ο διοικητής του ΟΓΑ αποκάλυψε ότι 6000 συνταξιούχοι δεν εμφανίστηκαν να απογραφούν- προφανώς δεν υπάρχουν και κάποιοι άλλοι καρπώνονταν παράνομα τις συντάξεις τους - όπως και 3000 φερόμενοι πολύτεκνοι , που ελάμβαναν το αντίστοιχο επίδομα .
Η ζημιά για τον ΟΓΑ δεν έχει εκτιμηθεί στο σύνολό της, όμως η συνολική δαπάνη για την υλοποίηση του προγράμματος ανήλθε στα 20 εκατ. ευρώ.
Η Διοίκηση του Οργανισμού έχει ήδη δώσει εντολή για την επιβολή των διοικητικών κυρώσεων και έχει αποστείλει τους σχετικούς φακέλους στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Παράλληλα, προχώρησε στην αναστολή των πληρωμών των παραβατικών τουριστικών επιχειρήσεων, έως ότου ολοκληρωθεί ο έλεγχος. Με εντολή του Διοικητή του Οργανισμού, Παναγιώτη Πέτρουλα, ξεκίνησαν εκτεταμένοι και εντατικοί έλεγχοι σε όλη τη χώρα, σε ξενοδοχεία, τουριστικά γραφεία και ασφαλισμένους που έκαναν χρήση των κοινωνικών προγραμμάτων.
Τέλος, η Διοίκηση του ΟΓΑ μελετά την αλλαγή όλου του συστήματος χορήγησης και ελέγχων των Δελτίων Κοινωνικού Τουρισμού, ώστε να διασφαλίζονται το δημόσιο χρήμα και τα δικαιώματα των ασφαλισμένων.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ Πολυ νερο......
Από χθες τα μεσάνυχτα  ρίχνει συνεχώς βροχή στην Σκόπελο .
Πολλά κτήματα και δρόμοι  έχουν κρατήσει πάρα πολύ νερό.......................

«Απαγόρευση ερασιτεχνικής αλιείας»


Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία «Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το Π.Δ. 373/85 απαγορεύεται η ερασιτεχνική αλιεία με δίχτυα – παραγάδια καθώς και η υποβρύχια ερασιτεχνική αλιεία στη θάλασσα έως και τις 25  Μαΐου 2012 ».

Γιατί στις εκλογές και στην πολιτική αυτήν ακριβώς τη στιγμή


Γράφει η Σοφία Βούλτεψη
Η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου με τη Νέα Δημοκρατία στη Β΄ Αθηνών προκαλεί ίσως εύλογα και καλόπιστα ερωτηματικά στους αναγνώστες της «Ελεύθερης Ζώνης» και στους συναδέλφους των blogs.

Σ’ αυτά τα ερωτηματικά απαντώ σήμερα, συνεχίζοντας τη δουλειά μου ως δημοσιογράφος, ιδιότητα που ουδέποτε εγκατέλειψα, ούτε θα εγκαταλείψω στο μέλλον.

Η καταστροφική πορεία που ακολούθησε η χώρα μας κατά τα τελευταία χρόνια είναι το αποτέλεσμα μιας ολέθριας πρακτικής που μετέτρεψε την πολιτική σε μέσο επαγγελματικής αποκατάστασης.

Επικράτησαν η φαυλοκρατία, η άγνοια, ο νεποτισμός.

Επιβραβεύθηκε η ανικανότητα και καταδικάστηκε το πολιτικό φιλότιμο.

Κυριάρχησε η ιδιοτέλεια και γελοιοποιήθηκε η ανιδιοτέλεια.

Το πελατειακό σύστημα μετέτρεψε τον λαό σε όμηρο ενός πολιτικού κατεστημένου που την κρίσιμη ώρα αποδείχθηκε τελείως ανίκανο να προβλέψει και να αποτρέψει την καταστροφή.

Στις παρυφές αυτού του συστήματος αναπτύχθηκε ένα δεύτερο, που επιβλήθηκε περισσότερο με όρους παρέας, παρά με βάση τις γνώσεις, τις ικανότητες και τις δεξιότητες.

Παράλληλα, το κατεστημένο σύστημα ανέπτυξε και έναν μηχανισμό προπαγάνδας, που έπνιγε κάθε ελεύθερη φωνή, κάθε προσπάθεια να προστατευτεί ο λαός , αν και η ύψιστη αποστολή της πολιτικής και της δημοσιογραφίας είναι ακριβώς η προστασία του λαού.

Η απάντηση σε όλα αυτά δεν μπορεί και δεν πρέπει να είναι η αποστροφή, η απόρριψη, η απομάκρυνση των πολιτών από την πολιτική, αφήνοντας τα «ποντίκια» να χορεύουν σε βάρος των Ελλήνων.

Αυτό που τώρα έχει ανάγκη η χώρα είναι να δημιουργηθεί ένας «στρατός» βουλευτών, ένα μέτωπο ικανών και ανιδιοτελών εκπροσώπων του λαού που δεν θα βλέπουν την πολιτική ως όχημα επαγγελματικής ανέλιξης, ως έδαφος ανάπτυξης προσωπικών φιλοδοξιών, ως μέσο πλουτισμού και εξασφάλισης εξουσίας.

Η χώρα χρειάζεται βουλευτές  που θα κριθούν, επιτέλους, με κριτήρια τις γνώσεις και την πείρα τους, την εντιμότητα και την επαγγελματική και κοινωνική τους αξία και τελικά από το έργο τους στην διάρκεια της θητείας τους.

Υπάρχουν πολλοί Έλληνες και πολλές Ελληνίδες που ανταποκρίνονται σ’ αυτά τα χαρακτηριστικά.

Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να βγουν μπροστά τώρα. Αυτό το τείχος προστασίας του λαού πρέπει να υψωθεί.

Αυτές οι εκλογές είναι ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ.

Αυτά τα ΠΡΟΣΩΠΑ θα δημιουργήσουν το αναγκαίο μέτωπο που θα οδηγήσει την πατρίδα μακριά από την πρωτοφανή σημερινή κρίση.

Αυτά τα ΠΡΟΣΩΠΑ - ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ θα κληθούν να διαπραγματευτούν για τον ορυκτό πλούτο της χώρας, να λάβουν κρίσιμες αποφάσεις για την πορεία εξόδου της χώρας από το Μνημόνιο, να φέρουν τις ιδέες τους και να τις υλοποιήσουν.

Δύο είναι τα κορυφαία θέματα που μας απασχολούν όλους τους Έλληνες:

Πώς φτάσαμε στο Μνημόνιο – για να αποδοθεί Δικαιοσύνη.

Και πώς θα βγούμε από το Μνημόνιο – για να επιστρέψουμε στην ευημερία, προστατεύοντας τα δικαιώματα και τον ανθρώπινο και οικονομικό πλούτο της χώρας.

Και τα δύο θα εξαρτηθούν από τα κριτήρια με τα οποία θα επιλέξουμε οι Έλληνες τους αντιπροσώπους μας στη Βουλή.

Από αυτές τις επιλογές θα εξαρτηθούν το παρόν και το μέλλον της χώρας.
 http://www.elzoni.gr/html/ent/034/ent.21034.asp

Εκδήλωση της ΟΚΔΕ την Πέμπτη 19/4 στις 7μμ Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57) στη Θεσσαλονίκη  19/4/2012, 7μμ Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (Μ. Αλεξάνδρου 57)

ΘΕΜΑ

" Η Χρεοκοπία του Ελληνικού Καπιταλισμού και τα Mνημόνια της Καταστροφής.
Η πρόταση της ΟΚΔΕ για μια σοσιαλιστική διέξοδο από την κρίση. "

Στα πλαίσια της πολιτικής της καμπάνιας,  η Ο.Κ.Δ.Ε  πραγματοποιεί σειρά εκδηλώσεων - συζητήσεων  με σκοπό να παρουσιάσει τις θέσεις, την πολιτική, την πρακτική και το πρόγραμμα της. Καλούμε όλους τους  συναγωνιστές, συντρόφους και φίλους που βρεθήκαμε στους δρόμους, στις πλατείες και στις σκληρές ταξικές συγκρούσεις της προηγούμενης περιόδου, να συμμετέχουν θέτοντας τους δικούς τους προβληματισμούς και εκτιμήσεις για  την χρεοκοπία του ελληνικού καπιταλισμού, την Χούντα των Μνημονίων, τις σκληρές ταξικές ταξικές συγκρούσεις του παρόντος και του μέλλοντος, και για μια άλλη εργατική, σοσιαλιστική διέξοδο από την λαίλαπα της καπιταλιστικής κρίσης.  
 
Ο. Κ. Δ. Ε. 
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΚΥΡΙΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ? ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ "ΡΩΤΑΜΕ" ,ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ?

Προς τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου Γιάννη Κουκουλάκη!

 
ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΙΟ 65% ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ Η ΣΚΙΑΘΙΤΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ. ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ 6% Η ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΑΣΧΑ .ΛΟΙΠΟΝ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ

ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΔΥΟ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;

Ιδιαίτερη αίσθηση και επιτιμητικά σχόλια προκάλεσαν σε Ελλάδα και Κύπρο, οι δηλώσεις για τη δημιουργία στην Κύπρο, «δύο κρατών, δύο κυβερνήσεων και δύο κοινοβουλίων» του Τούρκου υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Εγκεμέν Μπαγκίς -προσπαθώντας συγχρόνως να διασκεδάσει τις εντυπώσεις που προκάλεσαν οι πρόσφατες απειλές της Άγκυρας για προσάρτηση των κατεχομένων στη βόρεια Κύπρο - σε δηλώσεις του σε Αυστριακούς και Δανούς δημοσιογράφους, στις οποίες αναφέρονται πρόσφατα δημοσιεύματα στις αυστριακές εφημερίδες «Κουρίρ» και «Ντερ Στάνταρντ».
Η τοποθέτηση του τούρκου αξιωματούχου αποτελεί συνέχεια της στρατηγικού χαρακτήρα πολιτικής επιλογής για Διχοτόμηση της Κύπρου, βρίσκει ολοένα και περισσότερους οπαδούς επίσης στο ελληνικό και ελληνοκυπριακό αστικό κατεστημένο, σημαντικοί εκπρόσωποι των οποίων την υιοθετούν για τελείως διαφορετικούς λόγους από την Τουρκία. Με κάποιες παραλλαγές έχει προταθεί από τους Γ.Βαληνάκη(με άρθρο του στον τύπο το 1989), Β.Θεοδωρόπουλο, Ευ.Λαγάκο, Γ.Παπούλια, Ι.Τζούνη (1995) και το Στέφανο Μάνο, με άρθρο του στον τύπο το 2002.
Ξεχωριστή βαρύτητα και ανάγκη επισήμανσης αποκτά η πολιτική αυτή πρόταση όταν προβάλλεται όχι από εκπροσώπους ενός κοσμοπολίτικου αστικού ρεύματος, αλλά από το Γ.Λιλλήκα, πρώην ΥΠΕΞ της Κύπρου, σε κυβερνήσεις του Τ.Παπαδόπουλου και υποψήφιου προέδρου στις επόμενες προεδρικές εκλογές. Το πολιτικό διαβατήριο του Γ.Λιλλίκα έχει σφραγιστεί από τον ακραίο εθνικισμό του και δεν αφήνει περιθώριο δημιουργίας παρεξηγήσεων. Το κριτήριο του είναι η εξυπηρέτηση των αναγκών της ελληνοκυπριακής αστικής τάξης και αντιστρατεύεται κάθε προοπτική προσέγγισης και συμφιλίωσης. Ο πρώην Κύπριος ΥΠΕΞ αντιμετωπίζει το Κυπριακό ως ζήτημα κατοχής και τουρκικής εισβολής, έχει ως αφετηρία του τα δίκαια του «ελληνισμού». Εκτιμά ότι η πολιτική-διπλωματική προσπάθεια που άρχισε το 1974, μετά την τουρκική εισβολή, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, αντιμετώπισε την τουρκική άρνηση να βρεθεί λύση, οδήγησε σε υποχωρήσεις την ελληνική πλευρά (συνομιλίες ανάμεσα στις δύο κοινότητες που υποβάθμισε το ζήτημα της ξένης εισβολής και κατοχής, φτάνοντας στο απαράδεκτο σχέδιο Ανάν, που κατά τη γνώμη του ικανοποίησε όλες τις τουρκικές απαιτήσεις: «ο κυπριακός ελληνισμός αντιστάθηκε και , ως όφειλε, απέρριψε το Σχέδιο Ανάν, το οποίο θα μετέτρεπε την Κύπρο σε τουρκικό προτεκτοράτο και επέτρεπε, σε βάθος 19 χρόνων, τον εκτουρκισμό του νησιού με νόμιμες διαδικασίες»!
Η πίστη του Γ.Λιλλίκα είναι ότι η Άγκυρα έχει ως απώτερο στόχο τον πλήρη πολιτικό έλεγχο ολόκληρου του νησιού και τον εκτουρκισμό του διαμέσου ενός μαζικού εποικισμού. Ενδιάμεσος στρατηγικός στόχος της Τουρκίας είναι η κατάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας που εμπεριέχεται στην πρόταση της για «ένα νέο συνεταιριστικό κράτος, που θα συσταθεί από δύο συνιστώντα-ιδρυτικά κράτη. Ο ίδιος θεωρεί ότι δικαιώνεται από το βιβλίο ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΒΑΘΟΣ του Αχμέτ Νταβούτογλου, που εντάσσει τον έλεγχο της Κύπρου σε ένα ευρύτερο στρατηγικό σχεδιασμό για την ανασύσταση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και την ανάληψη της ηγεσίας του ισλαμικού κόσμου.
Για όλους αυτούς τους λόγους ο Γ.Λιλλίκας αρνείται τη Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία και διεκδικεί μια λύση που να συνάδει με τα σύγχρονα δεδομένα. Ποια είναι αυτά; Στον πρόλογο του βιβλίου του Α.Στεργίου ΚΥΠΡΙΑΚΟ Η ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΚΡΑΤΩΝ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, βρίσκει την ευκαιρία να μιλήσει για τις ΑΟΖ και τα ενεργειακά κοιτάσματα, την ανάγκη σύμπτυξης στρατηγικών συμμαχιών στη βάση σύγκλισης κοινών οικονομικών-ενεργειακών συμφερόντων και την ανάγκη αξιοποίησης της γεωστρατηγικής θέσης της Κύπρου και εμμέσως για την ανάγκη νέων εξοπλιστικών προγραμμάτων και ισχυρών στρατιωτικών δυνάμεων. Απειλεί ότι «η συνέχιση της επεκτατικής και αδιάλλακτης τουρκικής πολιτικής θα της κοστίσει την απώλεια άλλων στρατηγικής αξίας στόχων της», φωτογραφίζοντας ουσιαστικά το θέμα εισόδου της Τουρκίας στην Ε.Ε.
Εδώ αξίζει να κάνουμε μια παρένθεση και να επιστρέψουμε στις δηλώσεις Μπαγίς, καθώς υπάρχει αντικειμενικά αλληλεπίδραση στα δύο αυτά σημαντικά ζητήματα της διεθνούς πολιτικής: «Ο Τούρκος υπουργός τονίζει πως η Άγκυρα δεν αναμένει τίποτε από την προεδρία που θα ασκεί η Κύπρος στην Ευρωπαϊκή Ένωση από την 1η Ιουλίου μέχρι τέλος του χρόνου, ενώ αναφερόμενος στην απαίτηση της ΕΕ από την Τουρκία να επεκτείνει την Τελωνειακή Ένωση στην Κύπρο και να ανοίξει τουρκικά λιμάνια και αεροδρόμια για την Κυπριακή Δημοκρατία, σημειώνει πως αυτό η Τουρκία θα το έκανε αμέσως εάν και η ΕΕ άρχιζε το απευθείας εμπόριο με τη Βόρεια Κύπρο. Αναρωτιέται, γιατί μπορεί να είναι πρόβλημα για τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της Τουρκίας, η επανένωση του νησιού, τη στιγμή που δεν αποτέλεσε πρόβλημα για την ένταξη του «ελληνικού τμήματος» στην ΕΕ. Επίσης, κατηγορεί τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ότι χρησιμοποιούν «δύο μέτρα και δύο σταθμά» και τους Ευρωπαίους πολιτικούς πως, με την αντίθεσή τους στην ένταξη, επιδιώκουν εσωκομματικά οφέλη και είναι υπεύθυνοι για την επιθετική στάση πολλών Ευρωπαίων κατά της Τουρκίας. Υπενθυμίζοντας, πως η Τουρκία είναι γνωστή για τη «μεγάλη υπομονή» της, προειδοποιεί στη συνέχεια ότι η Άγκυρα δεν πρόκειται ούτε να υποχωρήσει ούτε και να εγκαταλείψει τις προσπάθειες για την ένταξη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως μια χώρα που περίμενε 40 χρόνια για να λάβει ημερομηνία έναρξης ενταξιακών διαπραγματεύσεων δεν πρόκειται να εγκαταλείψει την προσπάθεια επειδή ένας πολιτικός, όπως ο Νικολά Σαρκοζί, λέει κάποιες αγένειες»!
Επιστρέφοντας στην πρόταση Γ.Λιλλίκα για Διχοτόμηση της Κύπρου και δημιουργία Δύο Κρατών να θυμίσουμε τους όρους που είχε θέσει στο βιβλίο του ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΎ: να μην επιτρέπεται η εγκατάσταση στη ΤΔΒΚ πολιτών από τρίτες χώρες (Τουρκία) σε ποσοστό πέραν του 5% του πληθυσμού και δεύτερον, ενσωμάτωση ρήτρας στη συνθήκη προσχώρησης του τουρκοκυπριακού κράτους στην Ε.Ε. που να αποκλείει μελλοντική ένωση με άλλο.
ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΑΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΈΝΟ ΚΑΙ Η ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ
Ουσιαστικά βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιστορικής σημασίας εξέλιξη καθώς για πρώτη φορά ο ελληνικός αστικός κόσμος δείχνει να προβληματίζεται σοβαρά με την ιδέα όχι Ένωσης της Κύπρου με την Ελλάδα, όχι πολιτικού-οικονομικού ελέγχου ολόκληρης της νήσου μέσω της Ομοσπονδίας, αλλά επίσημης Διχοτόμησης της με δική του πρωτοβουλία. Στο γιατί η ελληνοκυπριακή αστική τάξη φλερτάρει με τη ιδέα των Δύο Κρατών στην Κύπρο, και μάλιστα με παράλληλη είσοδο στο ΝΑΤΟ, ανατρέποντας όλη την πορεία που άρχισε από το 1977 με τις υψηλές συμφωνίες Μακάριου-Ντενκτάς, αναλαμβάνει να απαντήσει πιο ολοκληρωμένα ο Α.Στεργίου.
Καταρχήν, ο Στεργίου καταγράφει ένα ισχυρό ρεύμα ρατσισμού ιδιαίτερα μεταξύ των νέων Ελληνοκυπρίων που διακατέχονται από την αντίληψη ότι «οι κάτοικοι του Ψευδοκράτους υπολείπονται πολιτιστικά, πνευματικά και φυσικά οικονομικά από τους Ελληνοκύπριους», σε συνδυασμό με την εκτιμώμενη «έλλειψη βούλησης των δύο λαών να συνυπάρξουν». Η σημερινή οικονομική κατάσταση με την ελληνοκυπριακή οικονομία να αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα και την τουρκοκυπριακή να είναι πλήρως εξαρτημένη από την Τουρκία, κάνουν το βάρος της οικονομικής σύγκλισης που πρέπει να αναλάβει η Κυπριακή Δημοκρατία δυσβάστακτο. Η δυνατότητα εκμετάλλευσης πολιτικά-οικονομικά-διπλωματικά-στρατιωτικά (παραμονή Τουρκικών στρατευμάτων) από τη ΤΔΒΚ των ευεργετημάτων της Συνομοσπονδίας και μετά το ενδεχόμενο αποχώρησης, σε ένα διεθνές περιβάλλον που ολοένα περισσότερο δείχνει να μη δικαιώνει τις ελληνοκυπριακές θέσεις προσδοκίες. Σε συνδυασμό με τα δυσεπίλυτα δημογραφικά προβλήματα (εποικισμός, γεννητικότητα κλπ). Ωθούν το ελληνοκυπριακό αστικό κατεστημένο να μην αντιμετωπίζει τη «Μη Λύση, ως Λύση και να αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό πλέον την Συνομοσπονδία.
Πλέον, προβάλλεται η ανάγκη δημιουργίας Δύο Κρατών όπου οι ελληνοκύπριοι θα προσφέρουν τη διεθνή αναγνώριση στη ΤΔΒΚ έναντι εδαφικών παραχωρήσεων (80%-20%). Μια πολιτική επιλογή που διεθνώς δίνει την εικόνα μιας ελληνοκυπριακής κοινότητας που επιθυμεί τη λύση (κάτι που είχε ανατραπεί με την καταψήφιση του σχεδίου Ανάν) και αφαιρεί όλα τα τουρκικά επιχειρήματα. Πρόκειται για μια τεράστια ανατροπή που επιπλέον αναθεωρεί τα δεδομένα τω συνθηκών Λονδίνου-Ζυρίχης, αμφισβητεί το καθεστώς των Εγγυητριών δυνάμεων που θέτει ευθέως ζήτημα παραμονής ή όρων λειτουργίας των βρετανικών βάσεων, αλλά και της σχέσης της Κύπρου με τις «Μητέρες Πατρίδες».
Καθοριστικός ο παράγοντας οι ΑΟΖ και η εκμετάλλευση των ενεργειακών κοιτασμάτων, ενώ παράλληλα η ελληνοκυπριακή αστική τάξη παίζει και το χαρτί της Ε.Ε. Ο Α.Στεργίου εντοπίζει δύο πολύ σημαντικές παραμέτρους. Πρώτον, «μετά την πρόσφατη ανακάλυψη κοιτασμάτων υδρογονανθράκων διατυπώνεται η άποψη ότι η γεωστρατηγική αξία της Κύπρου θα επανεξεταστεί λόγω του κομβικού της ρόλου στον παγκόσμιο ενεργειακό χάρτη. Η συνακόλουθη οικονομική αναβάθμιση εκτιμάται ότι θα επιφέρει αναθεώρηση του status που επικρατεί σήμερα στη νήσο και αλλαγή της στάσης των μεγάλων δυνάμεων στην υφιστάμενη ισορροπία δυνάμεων στην Κύπρο. Σε αυτό το πλαίσιο οι κυρίαρχες δυνάμεις ενδέχεται να διαφοροποιήσουν την άποψη τους για τον χαρακτήρα του κυπριακού κράτους και να επιβάλουν προς χάρη της ασφάλειας στην περιοχή μια διαφορετική λύση του Κυπριακού. Δεύτερον, «η λύση των δύο κρατών θα δημιουργήσει πιθανότατα καλύτερες συνθήκες για την εξόρυξη του φυσικού αερίου και του πετρελαίου στα νότια της Κύπρου. Αφ΄ ης στιγμής η κυπριακή κυβέρνηση δεν πρόκειται να προβεί προφανώς για λόγους ασφάλειας σε εξόρυξη υδρογονανθράκων στη θαλάσσια περιοχή πέριξ των Κατεχομένων και δεδομένης της μόνιμα επαπειλούμενης τουρικής επιθετικότητας, θα ήταν προς όφελος της κυπριακής κυβέρνησης μια οριοθέτηση της ΑΟΖ με το αναγνωρισμένο αλλά και συρρικνωμένο σε σχέση με τη σημερινή περιοχή των Κατεχόμενων κράτος, που θα διασφάλιζε εσαεί τα Ελληνοκυπριακά συμφέροντα. Μια τέτοια διευθέτηση θα στερούσε ακόμα από την τουρκική πλευρά το επιχείρημα ότι η Κυπριακή Δημοκρατία ενεργεί στον τομέα της εξόρυξης του φυσικού πλούτου του νησιού ερήμην ενός μέρους των νομίμων κατοίκων του, των Τουρκοκυπρίων».
Σε καμιά περίπτωση δεν υποστηρίζουμε ότι έτσι θα εξελιχθεί η κατάσταση στην Κύπρο και δεν συμμεριζόμαστε τις ιδεοληψίες του κυπριακού κατεστημένου. Η προσπάθεια μας αφορά την ανάδειξη τάσεων της ελληνοκυπριακής αστικής πολιτικής που για μια ακόμη φορά αποκαλύπτεται ότι ως μοναδικό διακύβευμα είχε και έχει την κυριαρχία στο νησί και την επιβολή των συμφερόντων της, είτε εκμεταλλευόμενη την ανάγκη και την ελπίδα επανένωσης των δύο λαών προβάλλοντας την λογική της Συνομοσπονδίας, είτε επιχειρώντας να θέσει ζήτημα Διχοτόμησης. Τώρα πλέον, παρανομαστής των εξελίξεων γίνονται οι ΑΟΖ και οι ενεργειακοί πόροι που όχι μόνο απειλούν τους λαούς της περιοχής με αιματοκύλισμα, αλλά τείνουν να σφραγίσουν το μέλλον τους με οριστικό Διαζύγιο.
ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932 955437
diktiospartakos.blogspot.com
http://diktiospartakos.blogspot.com/

Εκλογές χωρίς εκλογικά κέντρα και συγκεντρώσεις στον Βόλο

EKLOGESΓια πρώτη φορά στα χρονικά, οι φετινές εκλογές θα διεξαχθούν χωρίς εκλογικά κέντρα και οι εκστρατείες θα είναι «χαμηλού κόστους». Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ στη Μαγνησία αποφάσισαν λόγω έλλειψης κονδυλίων, να μη δημιουργήσουν εκλογικά κέντρα, ενώ το ίδιο θα πράξουν και οι υποψήφιοί τους.
Ως εκλογικά κέντρα θα χρησιμοποιηθούν τα γραφεία των Νομαρχιακών Επιτροπών των κομμάτων, ενώ προβληματισμός επικρατεί στο ΣΥΡΙΖΑ για το εάν θα ενοικιαστεί ή όχι εκλογικό κέντρο. Απόφαση να μην υπάρξει εκλογικό κέντρο, αλλά ως σημείο αναφοράς να χρησιμοποιηθούν τα γραφεία του κόμματος, έχει ληφθεί από το ΚΚΕ, όπως και από το κόμμα του ΛΑΟΣ.
Η απουσία εκλογικών κέντρων δεν θα είναι η μόνη ιδιαιτερότητα των εκλογών, καθώς ούτε μεγάλες και ανοιχτές συγκεντρώσεις δεν θα πραγματοποιηθούν. Τα δύο μεγάλα κόμματα επικαλούνται την οικονομική κρίση για τις αποφάσεις τους, αλλά μεγάλο ρόλο έχει παίξει και ο φόβος τυχόν εκδήλωσης επεισοδίων.
Η επίσημη, πάντως, εκδοχή  της οικονομικής κρίσης που επιβάλλει αντίστοιχη προσαρμογή από τα κόμματα, δεν αποτελεί πρόφαση, αλλά πραγματικότητα, καθώς σε τοπικό επίπεδο ΠΑΣΟΚ και ΝΔ βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση.
Η προεκλογική μάχη από τους υποψηφίους θα δοθεί κυρίως στα μέσα ενημέρωσης και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης. Θα αποφευχθούν οι μεγάλες συγκεντρώσεις, αλλά οι υποψήφιοι θα σχεδιάσουν μικρές συγκεντρώσεις ανά περιοχή. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΑ Βόλου οι πρόεδροι των Νομαρχιακών Επιτροπών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ Μαγνησίας κ.κ. Γ. Φώτης και Δ. Κολυνδρίνης θεωρούν πως οι εκλογές έπρεπε να γίνονται με χαμηλούς τόνους εδώ και χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ Θεσσαλικά Πρωτοσέλιδα

ΒΟΛΟΣ
ΜΑΓΝΗΣΙΑ
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΠΑΤΡΙΔΑ
Η ΓΝΩΜΗ
Η ΑΛΗΘΕΙΑ
ΛΑΡΙΣΑ
ΚΟΣΜΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΤΡΙΚΑΛΑ
ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ
Η ΕΡΕΥΝΑ
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στην Σκόπελο σήμερα από τα μεσάνυχτα !


Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου 2012


Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ δίνει στη δημοσιότητα τους υποψήφιους βουλευτές του Κόμματος σε όλη την επικράτεια.
Τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ απαρτίζονται από εργάτες, αγρότες, αυτοαπασχολούμενους, άνεργους, επιστήμονες, καλλιτέχνες, δημοσιογράφους, φοιτητές και σπουδαστές, συνταξιούχους.
Είναι στελέχη του εργατικού συνδικαλιστικού κινήματος που δραστηριοποιούνται στο ΠΑΜΕ και άλλα εργατικά σωματεία. Στελέχη του αγροτικού κινήματος (ΠΑΣΥ) και άλλων συλλόγων της αγροτιάς, συνδικαλιστές των ΕΒΕ (ΠΑΣΕΒΕ) και άλλων ενώσεων. Νεολαίοι αγωνιστές του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών (ΜΑΣ), γυναίκες μέλη της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ). Στελέχη του κινήματος των εκπαιδευτικών, του κινήματος κατά του πολέμου, του πολιτισμού, για την προστασία του περιβάλλοντος και εκλεγμένοι στην Τοπική Διοίκηση. Ακόμα, των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων και των λαϊκών επιτροπών αγώνα.
Από τους συνολικά 424 υποψήφιους συμμετέχουν για πρώτη φορά σε συνδυασμούς του ΚΚΕ οι 212, δηλαδή το 50%.
Οι γυναίκες υποψήφιοι είναι 150, αριθμός που υπερβαίνει την προβλεπόμενη από τον εκλογικό νόμο ποσόστωση του 1/3.
Η ηλικιακή σύνθεση των ψηφοδελτίων είναι η εξής:
25 - 39 χρόνων: 35,3%
40 - 49 χρόνων: 26,3%
50 - 59 χρόνων: 31,6%
60 - 69 χρόνων:  6,3%
70 και άνω χρόνων: 0,5%
Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ καλεί τα μέλη και τους φίλους του Κόμματος και της ΚΝΕ, τους ψηφοφόρους του, να οργώσουν όλη την Ελλάδα, πρωταρχικά τους τόπους δουλειάς, για να φτάσει το ψηφοδέλτιο και η φωνή του Κόμματος σε κάθε εργαζόμενο, φτωχό αγρότη και αυτοαπασχολούμενο, κάθε νέο και νέα, κάθε γυναίκα της λαϊκής οικογένειας. Η μάχη των εκλογών πρέπει να δοθεί με πείσμα και αισιοδοξία, με μαχητικότητα, για ένα αποφασιστικά ενισχυμένο ΚΚΕ. Η πολιτική του ΚΚΕ έχει δικαιωθεί και είναι το μόνο κόμμα στο οποίο η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα μπορούν να στηριχθούν και μετά τις εκλογές.
 

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ  ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
 
1
ΠΑΦΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Μέλος της ΚΕ, ΓΓ του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής, Βουλευτής
2
ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Καθηγητής Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
3
ΧΙΩΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ
4
ΜΠΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Τραπεζοϋπάλληλος, Μέλος της  ΕΠ Αττικής, συνδικαλίστρια Τραπεζών, στέλεχος ΠΑΜΕ
5
ΖΑΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Εκτελεστική Γραμματεία της ΓΣΕΕ,
Γενικός Γραμματέας του ΕΚ Θεσσαλονίκης
6
ΜΑΪΛΗΣ  ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
Μέλος της ΚΕ, υπεύθυνος Γραφείου Τύπου και του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ
7
ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Δημοσιογράφος του "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ"
8
ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ  ΒΑΡΒΑΡΑ (ΒΕΡΑ)
Αντιπρόεδρος της Βουλής, ΓΓ της ΕΕΔΥΕ
9
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
Μηχανολόγος μηχανικός, Μέλος της ΚΕ, υπεύθυνος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ
10
ΠΡΩΤΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Μέλος της ΚΕ και του Γραφείου Αττικής, Βουλευτής
11
ΣΚΥΛΛΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Βουλευτής
12
ΣΟΦΙΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Μέλος του ΠΓ της ΚΕ
 

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
 
Α΄ ΑΘΗΝΑΣ
 
1
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΥΛΑ
Ιδιωτική Υπάλληλος, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Γονέων Αθήνας
2
ΒΑΪΟΥ ΜΠΑΜΠΗΣ
Λογιστής, Μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ
3
ΒΕΡΑ ΛΥΔΙΑ
Διαμερισματική Σύμβουλος στο Α' Διαμέρισμα Αθήνας
4
ΒΟΥΡΔΟΥΜΠΑ ΤΑΤΙΑΝΑ
Τραπεζοϋπάλληλος, Μέλος ΔΣ κλαδικού Σωματείου Χρηματοπιστωτικού
5
ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Βιοτέχνης, Πρόεδρος ΟΒΣΑ (ΠΑΣΕΒΕ)
6
ΓΑΡΔΟΥΝΗ ΤΟΝΙΑ
Διαμερισματική Σύμβουλος Αθήνας, Μέλος Συμβουλίου Περιοχής ΚΝΕ
7
ΖΙΩΓΑΣ ΚΩΝΤΑΝΤΙΝΟΣ
Οικοδόμος, Μέλος ΔΣ Ομοσπ. Οικοδόμων, Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ
8
ΚΑΝΕΛΛΗ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ (ΛΙΑΝΑ)
Δημοσιογράφος, Βουλευτής
9
ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
Λογιστής, Δημοτικός Σύμβουλος Αθήνας, Μέλος της Κ.Ε.Ο.Ε. του ΚΚΕ
10
ΜΑΜΑΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Αυτοαπασχ. Ξυλουργός, Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ
11
ΜΑΥΡΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Γραμματέας Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας, Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ
12
ΟΡΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ
Ηθοποιός
13
ΠΑΝΟΥΤΣΑΚΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ (ΒΕΤΑ)
Επόπτρια Δημόσιας Υγείας, Μέλος Δ.Σ. Ομοσπονδίας
14
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ξενοδοχοϋπάλληλος, Πρόεδρος Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων
15
ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΑΤΟΥ ΝΑΥΣΙΚΑ
Κοινωνική Λειτουργός, Μέλος Δ.Σ. Σωματείου Ιδιωτικής Κλινικής και Δ.Σ. ΟΣΝΙΕ
16
ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Μουσικός, Πρόεδρος Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου
17
ΡΟΥΤΖΟΥΝΗ ΕΥΑΝΘΙΑ
Υπάλληλος ΟΤΕ, Μέλος του Δ.Σ. της ΟΜΕ - ΟΤΕ
18
ΣΕΦΕΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Ιδιωτική Υπάλληλος
19
ΣΙΩΡΑΣ ΗΛΙΑΣ
Καρδιολόγος, Πρόεδρος Σωματείου Ευαγγελισμού
20
ΤΣΑΓΚΑΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
Εμποροϋπάλληλος, Πρόεδρος Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων
21
ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Δημοσιογράφος
 

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
B΄ ΑΘΗΝΑΣ
 
1
ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Γενική Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ
2
ΑΡΑΠΗ - ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΙΚΥ)
Καθηγήτρια, Πρώην Βουλευτής
3
ΑΥΓΕΡΙΝΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Αρχιτέκτονας
4
ΒΕΛΗΣ ΖΑΦΕΙΡΙΟΣ
Μηχανοδηγός ΟΣΕ, Συνδικαλιστής στον ΟΣΕ
5
ΒΗΤΤΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Ταχυδρόμος, Μέλος Δ.Σ. Σωματείου, Δημοτικός Σύμβουλος
6
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΝΕΛΛΑ
Ανεργη, Μέλος Δ.Σ. Ομοσπονδίας Γονέων
7
ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Δικηγόρος
8
ΔΡΙΜΑΛΑ ΘΕΟΔΩΡΑ
Δασκάλα, Μέλος ΔΣ της  ΔΟΕ
9
ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΕΒΕ τυπογράφος
10
ΚΑΛΑΜΠΑΛΙΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Εμπορος, Πρόεδρος Ενωσης ΕΒΕ Αγ. Δημητρίου
11
ΚΑΡΑΤΖΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ (ΛΟΥΛΑ)
Δημοσιογράφος, Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου
12
ΚΑΤΣΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ξενοδοχοϋπάλληλος, Μέλος Δ.Σ. ΕΚΑ, Μέλος Ε.Γ. ΠΑΜΕ, Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ
13
ΚΙΟΥΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Οδηγός ΕΘΕΛ, Μέλος Δ.Σ. Σωματείου Οδηγών ΕΘΕΛ
14
ΚΟΥΜΠΟΥΡΗΣ ΔΗΜΟΣ
Πρόεδρος Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ, Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ
15
ΚΡΟΚΙΔΗ ΛΙΝΑ
Δικηγόρος, Υπεύθυνη του Τμήματος της ΚΕ Δημοκρατικών Ελευθεριών, Δικαιωμάτων Μεταναστών & Δικαιοσύνης
16
ΛΙΑΠΑΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Οδηγός ΦΑΓΕ, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Τροφίμων-Ποτών, Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ
17
ΜΑΜΑΛΗ ΒΑΣΩ
Εργάτρια
18
ΜΑΡΓΑΝΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ανεργος, Λαϊκή Επιτροπή Περιστερίου
19
ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΕΒΕ, Παν. Γραμματεία ΠΑΣΕΒΕ
20
ΜΕΘΩΝΙΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ
Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων,  Γενική Γραμματέας της ΠΟΕΔΗΝ
21
ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
Εργάτρια ιματισμού, Πρόεδρος Σωματείου ΚΙΔΕ,
22
ΜΠΑΘΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Δάσκαλος
23
ΜΠΟΥΝΤΖΑ ΙΩΑΝΝΑ
Εμποροϋπάλληλος, Μέλος Δ.Σ. Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων, Μέλος Συμβουλίου Περιοχής ΚΝΕ 
24
ΜΥΤΙΛΗΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Εργάτης ΠΥΡΚΑΛ, Πρόεδρος Σωματείου Μετάλλου Αττικής
25
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ
Αρχιτέκτονας
26
ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Γιατρός στο ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ, Βουλευτής,
27
ΠΑΣΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Οικοδόμος, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Οικοδόμων
28
ΠΕΡΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Επικεφαλής ΠΑΜΕ, Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ
29
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ
Πρόεδρος Σωματείου Φαρμάκου Αττικής
30
ΠΛΑΤΑΝΙΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Ιστορικός, Ιδιωτική Υπάλληλος
31
ΡΕΤΖΙΟΥ ΑΦΡΟΔΙΤΗ
Ψυχίατρος
32
ΡΟΓΚΑΚΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Τραπεζοϋπάλληλος, Μέλος Γραμματείας Γυναικών ΠΑΜΕ Αθήνας
33
ΣΑΝΤΖΑΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Ιδιωτική Υπάλληλος, Δημοτικός Σύμβουλος Αιγάλεω
34
ΣΚΑΛΟΥΜΠΑΚΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Δικηγόρος, Μέλος Προεδρείου ΟΓΕ
35
ΣΟΥΛΤΑΝΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Πρόεδρος Σωματείου Ιδιωτικών Κλινικών
36
ΤΑΒΟΥΛΑΡΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
Πρόεδρος Ομοσπονδίας Φαρμάκου
37
ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Πρόεδρος Συνδικάτου Οικοδόμων Αθήνας, Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ
38
ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Σεισμολόγος - ερευνητής, Πρόεδρος ΕΕΔΥΕ
39
ΤΟΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Εργάτης ΣΟΦΤΕΞ, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Τύπου - Χάρτου
40
ΤΟΛΙΑ ΝΑΥΣΙΚΑ
Χημικός στην ΕΚΟ
41
ΤΣΙΤΣΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
Οδοντίατρος, Δημοτικός Σύμβουλος Ιλίου
42
ΧΑΛΒΑΤΖΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Βουλευτής, Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ
43
ΧΑΛΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ
Τραπεζοϋπάλληλος, Πρόεδρος Σωματείου Χρηματοπιστωτικού
44
ΧΟΥΡΔΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Εργαζόμενος στο Αγ. Ολγα, Μέλος Συντονιστικής Επιτροπής Αναπήρων
45
ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗ ΛΑΜΠΡΙΝΗ
Εργαζόμενη στο ΥΠΑΑΤ, Μέλος ΔΣ Σωματείου
46
ΨΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Ταξιτζής, Μέλος Δ.Σ. Ιδιοκτητών Ταξί
 

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Α΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 
1
ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Γενική Γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ
2
ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Εκπαιδευτικός, Πρόεδρος Α΄ ΕΛΜΕ
3
ΒΑΛΑΝΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
Δικηγόρος
4
ΒΑΡΔΑΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Εργατοτεχνίτης ΟΤΑ, Μέλος ΚΕ
5
ΒΕΛΛΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΕΒΕ
6
ΔΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Εκπαιδευτικός
7
ΖΙΩΓΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Πανεπιστημιακός, Βουλευτής
8
ΚΑΠΕΤΑΝΓΙΩΡΓΗ  ΟΥΡΑΝΙΑ
Αυτοαπασχολούμενη
9
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΘΕΟΔΟΣΗΣ
Μέλος του ΠΓ της ΚΕ
10
ΜΑΓΓΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Πρόεδρος Σωματείου Υπαλ/λων Συμβολαιογραφείων
11
ΜΑΛΛΙΑ-ΣΤΟΛΙΔΟΥ ΧΡΥΣΑΦΕΝΙΑ
Φοιτήτρια
12
ΜΗΤΣΙΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Γιατρός, Μέλος ΔΣ ΕΝΙΘ
13
ΜΩΥΣΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ
Λογίστρια
14
ΝΙΚΟΠΟΛΙΤΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ (ΝΕΝΑ)
Μηχανικός
15
ΠΑΠΑΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Γραμματέας Συνδικάτου Οικοδόμων
16
ΡΑΪΖΗ ΗΛΕΚΤΡΑ
Αυτοαπασχολούμενη
17
ΤΗΛΙΚΙΔΟΥ  ΕΙΡΗΝΗ
Εκπαιδευτικός, εργ. ΤΕΙ
18
ΤΣΑΜΠΟΥΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Εμποροϋπάλληλος, Ομοσπονδία Ιδ. Υπαλλήλων
19
ΤΣΙΑΟΥΣΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
Πρόεδρος Σωματείου Επισιτισμού
20
ΧΑΤΖΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
Δικηγόρος

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
 
  B΄ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
 
1
ΓΕΡΑΣΙΜΙΔΟΥ ΕΛΕΝΗ
Ηθοποιός
2
ΙΓΝΑΤΙΑΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Κτηνίατρος, Βουλευτής
3
ΚΥΓΙΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
Εκπαιδευτικός στην Ιδ. Εκπαίδευση, Μέλος ΚΣ ΚΝΕ
4
ΜΑΑΪΤΑ ΤΖΑΜΑΛ - ΟΔΥΣΣΕΑΣ
Υπ. Διδάκτωρας
5
ΜΩΥΣΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ
Εκπαιδευτικός 
6
ΠΕΡΚΟΥΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Αυτοαπασχολούμενος
7
ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
Αυτοαπασχολούμενος
8
ΠΟΛΥΖΩΪΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Εκπαιδευτικός στην ιδ. Εκπαίδευση
9
ΡΕΒΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Πρόεδρος Συνδικάτου Οικοδόμων
 

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
 
Α' ΠΕΙΡΑΙΑ
 
1
ΖΑΜΠΕΤΑ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ (ΕΛΣΑ)
Λογίστρια, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Λογιστών
2
ΚΟΝΤΑΞΙΔΑΚΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ)
Εμποροϋπάλληλος
3
ΚΥΖΙΛΗ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ -  ΟΛΥΜΠΙΑ
Δασκάλα, Μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Δασκάλων
4
ΜΑΡΟΥΠΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Εκπαιδευτικός Πληροφορικής,
Μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ,  Γραμματέας Σ.Π. Αττικής
5
ΜΟΦΟΡΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ
ΕΒΕ συνεργείο αυτοκινήτων, Πρόεδρος ΣΙΣΕΜΑ,
Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά
6
ΞΕΚΑΛΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Καθηγητής, Μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ
7
ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΕΛΠΙΔΑ
Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημοτική Σύμβουλος Πειραιά
8
ΤΣΙΜΠΟΓΛΟΥ ΣΑΒΒΑΣ
Πρόεδρος ΠΕΜΕΝ, Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ
 

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
Β' ΠΕΙΡΑΙΑ
 
1
ΔΕΛΛΗ ΜΑΡΙΑ
Οικιακά, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Γονέων Πειραιά, Μέλος Δ.Σ. ΑΣΓΜΕ
2
ΕΥΑΓΓΕΛΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Ναυτεργάτης Μηχανικός, Γενικός Γραμματέας ΠΕΜΕΝ, Μέλος Δ.Σ. Ε.Κ. Πειραιά
3
ΖΥΜΑΡΗ ΑΘΗΝΑ
Δημοσιογράφος "Ρ", Δημοτικός Σύμβουλος Περάματος
4
ΚΑΛΑΜΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΒΕ, Δημοτικός Σύμβουλος Κερατσινίου
5
ΚΑΡΑΝΤΟΥΣΑΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
Βιομηχανικός εργάτης, Συνδικάτο Τροφίμων-Ποτών, Ομοσπονδία
6
ΚΡΟΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΤΙΑ)
Αργυροχρυσοχόος, Μέλος του Προεδρείου της ΟΓΕ
7
ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΩ
Γεωπόνος, Επικεφαλής Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής,
Βουλευτής, Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ
8
ΞΟΥΡΑΦΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Βιομηχανικός εργάτης, Πρόεδρος Ε.Κ. Πειραιά
9
ΠΑΤΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ
Καθηγητής, Μέλος του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, Δημοτικός Σύμβουλος Κερατσινίου
10
ΠΟΖΑΤΖΙΔΟΥ ΠΑΝΔΩΡΑ
Αυτοαπασχ. Γιατρός
11
ΠΟΥΛΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
Μεταλλεργάτης, Πρόεδρος Συνδικάτου Μετάλλου Πειραιά ΠΟΕΜ
 

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
ΑΤΤΙΚΗΣ
 
1
ΒΑΡΔΑΒΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Νοσηλευτής, Μέλος Δ.Σ. Σωματείου Θριάσιου, μέλος Δ.Σ. ΠΟΕΔΗΝ
2
ΓΚΙΟΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Δικηγόρος, Βουλευτής, Μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ
3
ΚΟΛΟΒΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ  και του Τμήματος ΕΒΕ
4
ΠΑΝΤΕΛΟΓΛΟΥ ΤΕΥΚΡΟΣ
Οδηγός
5
ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΗΣ
Μεταλλεργάτης Πρόεδρος ΜΑΣΙΝΑ, Μέλος Δ.Σ. Ομοσπονδίας Μετάλλου
6
ΠΑΣΧΑΛΙΔΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ
Ιδιωτική Υπάλληλος
7
ΣΤΑΘΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
Φάρμακο ΣΥΝΦΑ
8
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Συνταξιούχος Μεταλλεργάτης
9
ΣΥΡΙΓΟΣ ΒΑΛΣΑΜΟΣ
Οικοδόμος, Πρόεδρος Ε.Κ. Λαυρίου, Ομοσπονδία Οικοδόμων
10
ΤΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Πρόεδρος Σωματείου Εργαζομένων Καζίνο Πάρνηθας
11
ΤΟΠΑΛΛΙΑΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Γιατρός ΕΟΠΠΥ (πνευμονολόγος)
12
ΤΡΙΓΑΖΗ ΑΣΤΕΡΩ
Δικηγόρος
13
ΤΣΟΥΜΠΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Συνταξιούχος Μεταλλεργάτης, Δημοτικός Σύμβουλος Ζεφυρίου
14
ΧΑΙΡΙΚΑΚΗ - ΞΑΝΘΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΕΛΙΝΑ)
Ιδιωτική Υπάλληλος
15
ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
Λογιστής, Μέλος Δ.Σ. Ομοσπονδίας Λογιστών
 

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
 
  Σέρρες
 
1
ΔΗΜΙΖΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
Βιομηχανικός εργάτης
2
ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Εκπαιδευτικός, Εργαζ.  σε φροντιστήριο
3
ΝΙΚΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
Αγρότης
4
ΠΑΝΤΑΖΗ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Ανεργη
5
ΣΑΡΑΝΤΙΔΟΥ ΕΡΜΟΦΥΛΗ (ΦΙΛΙΩ)
Εργαζόμενη στη ΔΕΥΑΣ
6
ΣΕΡΕΤΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ
Υπ.Διδάκτωρας
7
ΣΙΔΕΡΗ  ΣΤΥΛΙΑΝΗ (ΛΙΑΝΝΑ)
 
8
ΣΠΕΝΤΖΟΥ ΕΦΗ
Γιατρός (άνεργη)
9
ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΣ
Ελεύθερος επαγγελματίας

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
 
    Χαλκιδική
 
1
ΝΟΤΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Εκπαιδευτικός, Μέλος Ε.Ε. ΑΔΕΔΥ
2
ΠΑΡΘΕΝΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Οικοδόμος
3
ΠΟΤΙΟΓΛΟΥ ΠΡΟΔΟΜΟΣ (ΜΑΚΗΣ)
Μελισσοκόμος
4
ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Τοπογράφος
5
ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Συνταξιούχος εκπαιδευτικός

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Κιλκίς

 
1
ΚΑΛΑΝΤΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ
Εμποροϋπάλληλος, Βουλευτής
2
ΟΡΓΑΝΤΖΗΣ ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ (ΑΚΗΣ)
Συνταξιούχος, Δημοτικός Σύμβουλος
3
ΦΑΧΟΥΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Αρχιτέκτονας
4
ΧΑΛΙΤΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Φαρμακοποιός
5
ΧΑΤΖΗ ΕΙΡΗΝΗ
Ανεργη

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
 
  Πέλλα
 
1
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Γιατρός
2
ΓΙΩΓΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Αγρότης
3
ΔΡΟΣΟΓΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ
Συνταξιούχος 
4
ΚΑΝΑΚΗΣ  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Δικηγόρος
5
ΦΟΥΝΤΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
Συνταξιούχος ΔΕΗ
6
ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Λογίστρια, Ελ. επαγγελματίας

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
 
    Ημαθία
 
1
ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΟΛΓΑ
Λογίστρια
2
ΚΑΡΤΣΙΟΥΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Γιατρός
3
ΜΠΟΜΠΟΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αυτοαπασχολούμενος
4
ΠΟΥΡΣΑΝΙΔΟΥ ΣΟΦΙΑ
Λογίστρια
5
ΤΑΜΠΑΚΗ-ΣΟΦΡΟΝΩΦ ΙΩΑΝΝΑ
Συνταξιούχος δασκάλα
6
ΤΣΙΤΣΗΣ ΣΑΚΗΣ
Κλωστοϋφαντουργός, Πρόεδρος ΕΚ Νάουσας
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Πιερία

 
1
ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
Ελεύθερος επαγγελματίας
2
ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ταξιτζής
3
ΣΑΛΠΙΣΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Δικηγόρος
4
ΣΚΟΥΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 
5
ΤΣΑΚΑΛΑΚΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
Αγρότης
6
ΦΟΥΚΗ - ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΚΕΛΛΥ)
 
 

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
ΛΕΣΒΟΥ
1
ΑΝΤΩΝΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Συνταξιούχος Νοσηλεύτρια
2
ΔΟΥΚΑΣ  ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (ΜΑΝΟΣ)
Εκπαιδευτικός, Μέλος Γενικού Συμβουλίου ΑΔΕΔΥ
3
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Κτηνοτρόφος, Πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού ΚΑΠΗΣ
4
ΜΑΡΑΓΚΟΥΔΑΚΗ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Μηχανικός Περιβάλλοντος, Μέλος Δ.Σ. Επισιτισμού Λέσβου
5
ΠΙΝΑΚΟΣ  ΦΩΤΙΟΣ
Πολιτικός Μηχανικός

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
ΧΙΟΥ
1
ΖΩΦΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Συνταξιούχος
2
ΜΙΧΑΛΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Ναυτεργάτης, Μέλος ΔΣ Σωματείων Μαγείρων ΕΝ
3
ΠΑΠΟΥΡΤΖΗ-ΞΥΛΑ ΠΟΛΥΞΕΝΗ (ΞΕΝΙΑ)
Δικηγόρος
4
ΤΣΙΓΚΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Δάσκαλος, Μέλος ΔΣ Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
ΣΑΜΟΥ - ΙΚΑΡΙΑΣ
1
ΛΑΡΔΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Ιδιωτ. Υπάλληλος, Δημοτικός Σύμβουλος Ικαρίας
2
ΜΑΥΡΑΤΖΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Γιατρός, Δημοτικός Σύμβουλος Σάμου
3
ΠΟΘΑ  ΔΙΑΣΙΝΙΩ
Ανεργη, Γραμματέας Νομαρχιακού Συμβουλίου ΚΝΕ

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
ΚΥΚΛΑΔΩΝ
 
1
ΓΚΙΚΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Διδάκτωρ Πολιτικών Επιστημών - Ιστορικός
2
ΚΑΦΑΝΤΑΡΗ  ΕΥΘΑΛΙΑ (ΛΙΛΑ)
Ηθοποιός, Μέλος ΔΣ Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών
3
ΠΡΩΤΟΠΑΠΑΣ  ΙΑΚΩΒΟΣ
Συνταξιούχος ΝΑΤ
4
ΣΙΓΑΛΑΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Συνταξιούχος, Περιφερειακός Σύμβουλος Ν. Αιγαίου
5
ΨΑΡΡΑ  ΕΥΔΟΚΙΑ
Συνταξιούχος δασκάλα, Δημοτικός Σύμβουλος Νάξου

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ
 
1
ΓΙΑΝΝΕΖΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΑ
Μαθηματικός, Μέλος ΔΣ Συλλόγου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Ρόδου,
Μέλος Τοπικής Επιτροπής ΠΑΣΕΒΕ Ρόδου
2
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ξενοδοχοϋπάλληλος, Μέλος ΔΣ Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, Μέλος ΔΣ Εργ. Κέντρου Ρόδου
3
ΜΑΚΡΗ  ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΙΚΗ)
Ξενοδοχοϋπάλληλος, Πρόεδρος Εργ. Κέντρου Κω, Δημ. Σύμβουλος Κω,
Μέλος ΔΣ Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Κω
4
ΠΟΤΣΟΣ  ΚΑΛΕΤΟΣ (ΤΑΚΗΣ)
Ιδιωτικός Υπάλληλος, Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου, μέλος ΔΣ Ιδιωτ. Υπαλλήλων Ρόδου,
Μέλος ΔΣ Εργ. Κέντρου Ρόδου
5
ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ  ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Αγρότης, Πρόεδρος Αγροτικού Συνεταιρισμού Κτηνοτρόφων Καδραμαινας Κω,
Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής Αγροτικού Συλλόγου Κω
6
ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗ  ΜΑΡΙΑ
Υπάλληλος ΟΤΑ, Μέλος ΔΣ Υπαλλήλων ΟΤΑ Ρόδου
7
ΧΟΥΛΗΣ  ΣΑΚΗΣ
Ανεργος, Πτυχιούχος Τμήματος Κοινωνιολογίας Παντείου
 

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
ΕΒΡΟΥ
1
 
ΓΚΑΤΖΙΔΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ
 
Συνταξιούχος εκπαιδευτικός, Δημοτικός Σύμβουλος Ορεστιάδας
2
 
ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ
 
Γιατρός Πανεπιστημιακός, Δημοτικός Σύμβουλος
3
 
ΔΡΑΜΑΝΙΔΟΥ ΝΙΚΗ
 
Εκπαιδευτικός, Μέλος ΔΣ Α' ΕΛΜΕ
4
 
ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 
Αγρότης, Συνδικαλιστής ΠΑΣΥ
5
 
ΣΙΣΚΟΥ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ
 
Ιδιωτική Υπάλληλος - Λογοθεραπεύτρια, Μέλος Συμβουλίου Περιοχής ΚΝΕ
6
 
ΤΡΕΛΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 
Γεωπόνος ΕΒΕ, Περιφερειακός Σύμβουλος
 

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
ΡΟΔΟΠΗΣ
1
 
ΚΑΔΡΟΥΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
 
Εκπαιδευτικός
2
 
ΚΕΡΑΤΖΗ ΙΜΠΡΑΧΗΜ
 
Αρχιτέκτονας
3
 
ΣΠΟΡΙΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 
Οδοντίατρος
4
 
ΤΑΞΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
 
Ιδιωτική Υπάλληλος, Μέλος Συμβουλίου Περιοχής ΚΝΕ
5
 
ΦΑΚΙΡΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 
Γιατρός, Δημοτικός Σύμβουλος Κομοτηνής
 

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
 
ΞΑΝΘΗΣ
1
ΒΟΥΖΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΒΕ
2
ΕΦΕΝΤΗ ΧΑΣΑΝ
Οικοδόμος
3
ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ
Εκπαιδευτικός
4
 
ΚΟΛΛΑΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 
Πανεπιστημιακός, Δημοτικός Σύμβουλος Ξάνθης
5
 
ΠΥΡΓΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 
Ιδιωτικός Υπάλληλος - ΠΑΜΕ
 

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
 
ΚΑΒΑΛΑΣ
1
 
ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΟΥ ΕΛΠΙΔΑ
 
Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός
2
 
ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΟΣ
 
Συνταξιούχος εκπαιδευτικός, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Καβάλας
3
 
ΚΟΝΤΟΓΕΩΡΓΙΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
 
ΕΒΕ, ΠΑΣΕΒΕ
4
 
ΠΟΤΟΛΙΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
 
Εκπαιδευτικός, Περιφερειακός Σύμβουλος
5
ΠΡΑΣΙΔΟΥ ΤΖΕΝΗ
Ιδιωτικός Υπάλληλος, ΟΓΕ
6
 
ΧΡΥΣΑΦΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
 
ΕΒΕ - Αγρότης, Δημοτικός Σύμβουλος Θάσου
 

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
 
ΔΡΑΜΑΣ
2
 
ΜΗΤΡΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
 
ΕΒΕ, Δημοτικός Σύμβουλος Δράμας
3
ΜΠΑΜΠΛΑ ΣΤΕΛΛΑ
Εκπαιδευτικός
4
ΜΠΙΜΠΙΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΕΒΕ, Μέλος Γραμματείας ΠΑΣΕΒΕ Δράμας
1
ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Αγρότης, ΠΑΣΥ
5
ΧΑΡΠΑΝΤΙΔΗΣ ΣΩΚΡΑΤΗΣ
Εργάτης, ΠΑΜΕ
 

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
1
ΑΡΑΒΑΝΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
Γιατρός
2
ΔΗΜΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Ιδιωτικός Υπάλληλος, Δημοτικός Σύμβουλος
3
ΚΑΛΤΣΟΥΛΑΣ  ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Γιατρός
4
ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
Οικοδόμος, Πρόεδρος Οικοδόμων
5
ΚΟΤΟΠΟΥΛΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Αγρότης, Πρόεδρος ΟΑΣ
6
ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ
Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός
7
ΛΑΜΠΡΟΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
Μέλος της ΚΝΕ
8
ΜΥΛΩΝΑ ΓΕΩΡΓΙΑ
Γιατρός, Πρόεδρος της Ενωσης Γονέων
9
ΜΩΡΑΪΤΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αγρότης, Βουλευτής
10
ΝΙΚΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Εμπορος
11
ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗ  ΜΑΡΙΑ
Ιδιωτικός Υπάλληλος

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
ΑΡΤΑΣ
1
ΑΛΙΦΤΗΡΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Εργάτης, Αχτίδα Αρτας-Φιλιπιάδας
2
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Οικοδόμος, Πρόεδρος ΕΚ Αρτας
3
ΖΟΡΜΠΑ - ΖΙΩΒΑ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ (ΡΙΤΑ)
Φαρμακοποιός
4
ΜΠΕΤΣΑΣ  ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Δημοτικός Υπάλληλος, Πρόεδρος ΟΑΣΝΑ
5
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Συνταξιούχος ΔΕΗ

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
ΚΕΡΚΥΡΑΣ
1
ΖΕΡΒΟΣ  ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
Ξενοδοχοϋπάλληλος
Δημοτικός Σύμβουλος "Λαϊκής Συσπείρωσης"
2
ΜΠΟΡΜΠΟΤΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ
Καθηγητής
3
ΠΑΠΙΚΙΝΟΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Υπάλληλος ΔΕΗ, Δημοτικός Σύμβουλος "Λαϊκής Συσπείρωσης"
4
ΣΚΕΜΠΡΗ  ΤΖΕΝΗ
Ξενοδοχοϋπάλληλος
5
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Γιατρός, Βουλευτής

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
ΠΡΕΒΕΖΑΣ
1
ΚΛΙΝΑΚΗΣ  ΣΠΥΡΙΔΩΝ
Αγρότης
2
ΚΥΡΙΑΖΗΣ  ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ
Εθνική Βόλεϋ
3
ΝΟΒΑΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ -ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ
Γιατρός - Συνταξιούχος
4
ΠΑΡΛΑ  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΕΥΗ)
Νοσηλεύτρια

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
ΛΕΥΚΑΔΑΣ
1
ΚΑΒΒΑΔΑΣ  ΘΩΜΑΣ
ΕΒΕ - Λογιστής
2
ΚΤΕΝΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΤΑΚΗΣ)
Εργατοαγρότης
3
ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΥ  ΔΗΜΗΤΡΑ
Αγροτικός Γιατρός, Μέλος της ΕΟΕ του ΚΣ της ΚΝΕ

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
1
ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ
Βιομηχανική Εργάτρια, Μέλος ΔΣ Ομοσπ. ΓΤΠ, Πρ. Κλαδ. ΓΤΠ
2
ΕΞΑΡΧΟΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ (ΠΑΚΟΣ)
Οικοδόμος, Γραμ. ΠΑΜΕ
3
ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ
Βιομηχανικός Εργάτης
4
ΠΡΕΝΤΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Νοσηλευτής, ΠΑΜΕ Υγείας
5
ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΤΑΚΗΣ)
ΕΒΕ - Ηλεκτρολόγος, Δημοτικός Σύμβουλος
6
ΤΣΟΥΜΑΝΗ  ΟΛΓΑ (ΟΛΥ)
Δικηγόρος
7
ΤΣΩΛΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
Μέλος Γραφείου Περιοχής Βορειοδυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
1
ΓΚΙΚΑΣ  ΣΩΤΗΡΙΟΣ
Οικοδόμος, Πρόεδρος ΕΚ Θεσπρωτίας
2
ΔΗΜΑΣ  ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Εμπορος, Δημοτικός Σύμβουλος
3
ΧΡΗΣΤΟΥ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΤΑΚΗΣ)
Μηχανικός
 

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
 
   ΚΟΖΑΝΗ
 
1
ΛΑΜΠΑΔΑ ΧΑΡΑ
Γιατρός, Μέλος Ν.Σ. Κοζάνης της ΚΝΕ
2
ΛΙΑΚΟΥ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Εργαζόμενη στο νοσοκομείο
3
ΣΤΑΜΠΟΛΙΔΗΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ
4
ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ ΝΟΝΤΑΣ
Διοίκηση Επιχειρήσεων, Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις
5
ΤΑΤΑΡΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
Εργαζόμενος στη ΔΕΗ
6
ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
Υπάλ. ΕΣΥ
7
ΤΣΙΓΚΑ  ΕΥΘΥΜΙΑ
Γεωπόνος, Ελ. Επαγγελματίας

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
 
 ΦΛΩΡΙΝΑ
 
1
ΒΕΡΤΚΑΣ ΟΡΕΣΤΗΣ
Μεταπτυχιακός φοιτητής, Μέλος της ΚΝΕ
2
ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Εργαζόμενος στη ΔΕΗ
3
ΚΑΡΑΤΖΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Δικηγόρος
4
ΤΟΡΛΑΧΙΔΟΥ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
Εμποροϋπάλληλος

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
 
 ΚΑΣΤΟΡΙΑ
 
1
ΔΟΒΑΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ
Γεωπόνος
2
ΖΕΓΑΣ  ΛΕΩΝΙΔΑΣ
Συνταξιούχος ΟΣΕ
3
ΤΙΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Εκπαιδευτικός
4
ΧΑΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Πτυχιούχος Χημικός

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
 
ΓΡΕΒΕΝΑ
 
1
ΓΑΛΑΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Εκπαιδευτικός
2
ΚΛΕΙΣΙΑΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Εργάτης σε βιομηχανία ξύλου
3
ΝΤΑΓΚΑ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
Εκπαιδευτικός
 

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
  ΗΡΑΚΛΕΙΟ
 
1
ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΚΡΥΣΤΑΛΕΝΙΑ (ΛΙΝΑ)
Χημικός
2
ΑΥΓΟΥΛΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Συνετ. Υπάλληλος, Τοπική Γραμματεία ΠΑΣΥ, Μέλος ΔΣ ΟΓΕ
3
ΒΡΥΣΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Νοσηλευτής, Περιφερειακός Σύμβουλος
4
ΓΩΝΙΑΝΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΔΣ Εργ. Κέντρου Ηρακλείου, ΔΣ Ομοσπ. Οικοδόμων Ελλάδας,
Στέλεχος του ΠΑΜΕ
5
ΚΟΚΟΣΑΛΗ - ΣΑΛΟΥΣΤΡΟΥ ΜΑΡΙΑ
Αρχαιολόγος, Μέλος ΔΣ Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων
6
ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ  
Γιατρός, Στέλεχος της ΔΗΠΑΚ γιατρών Ηρακλείου
7
ΣΚΕΠΑΡΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ηλεκτρονικός, Δημ. Σύμβ. Ηρακλείου, Λαϊκή Επιτροπή Αλικαρνασσού
8
ΣΚΥΒΑΛΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
Φυσικός, Δημοτική Σύμβουλος Ηρακλείου
9
ΣΥΝΤΥΧΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ
Κοινωνιολόγος, Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου, ΔΣ Ομοσπονδίας Γονέων Ηρακλείου
10
ΧΟΥΣΤΟΥΛΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
Συνταξ. Οικοδόμος,  Δημοτ. Σύμβουλος Μαλεβιζίου
11
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Οικοδόμος, Στέλεχος του ΠΑΜΕ

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
  ΧΑΝΙΑ
 
1
ΒΟΥΡΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Επαγγελματίας, Τοπική Γραμματεία ΠΑΣΕΒΕ, Πρόεδρος ποδοσφαιρικού σωματείου Ο.Φ.Χ «Παγχανιακός», ΔΣ τοπικού Παραρτήματος ΕΣΥΝ
2
ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
Εκπαιδευτικός, Μέλος ΔΣ Συλλόγου Δασκάλων, ΔΣ Νομ. τμημ. ΑΔΕΔΥ
3
ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
Πολιτικός Επιστήμονας
4
ΝΤΑΓΚΟΥΝΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Τεχνολόγος Γεωπόνος, Περιφερειακός Σύμβουλος, Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ
5
ΠΑΠΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Έμπορος, Δημοτικός Σύμβουλος Χανίων, ΔΣ Εμπορικού συλλόγου
Πρόεδρος Αθλ. Συλλ  «ΙΔΟΜΕΝΕΑΣ»
6
ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ ΦΩΤΙΟΣ
Ιδιωτικός Υπάλληλος, Μέλος ΔΣ Ε.Κ. Χανίων, Τοπική Γραμματεία ΠΑΜΕ

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
   ΡΕΘΥΜΝΟ
 
1
ΑΓΓΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Φυσικός Εφαρμογών ΕΜΠ
2
ΓΙΑΝΝΑΡΑΚΗ ΑΘΗΝΑ
Ιδιωτικός Υπάλληλος, ΔΣ συλλόγου γυναικών Ρεθύμνου
3
ΜΑΝΟΥΣΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Οικοδόμος, Πανελλαδική Επιτροπή ΠΑΜΕ
4
ΜΑΝΟΥΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ
Ιδιωτικός Υπάλληλος, ΔΣ ιδιωτ.υπαλλήλων, Δημοτ.Συμβ Ρεθύμνου
 

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
   ΛΑΣΙΘΙ
 
1
ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
Φαρμακοποιός, Μέλος ομάδας γυναικών ΟΓΕ
2
ΚΟΤΣΙΦΑΚΗ ΜΑΡΙΑ
Συνταξ. Δημοσίου, Δημοτικός Σύμβουλος Ιεράπετρας
3
ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Συνταξιούχος, Πρόεδρος Ενωσης  συνταξ. Μεραμβέλλου
4
ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ ΣΥΜΕΩΝ
Οικονομολόγος,
Δημοτικός Σύμβουλος Σητείας
 

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
 Αχαϊα
 
1
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Οικοδόμος, ΔΣ Ομοσπονδία Οικοδόμων
2
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Οικονομολόγος
3
ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ
Εργάτης, Πρόεδρος Σωματείου Τροφίμων και Ποτών Αχαϊας
4
ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
Οικοδόμος, Δημοτικός Σύμβουλος Πάτρας
5
ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ  ΑΛΕΞΙΟΣ
Αγρότης, Στέλεχος της ΠΑΣΥ, Δυτ. Αχαϊας
6
ΘΕΟΦΙΛΑΤΟΥ ΑΙΜΙΛΙΑ
Συνταξιούχος
7
ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Οικονομολόγος, Τμήμα Οικονομίας της ΚΕ, Βουλευτής
8
ΚΕΡΑΜΙΔΑΣ ΣΤΑΘΗΣ
Δημοσιογράφος, Δημοτικός Σύμβουλος Πάτρας
9
ΛΑΒΡΑΝΟΥ  ΜΑΡΙΝΑ
Φοιτήτρια, ΓΠ ΚΝΕ
10
ΛΑΪΝΑΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ
Γιατρός
11
ΛΕΚΚΑ  ΕΛΕΝΗ
Συνταξιούχος
12
ΜΠΙΡΛΗ  ΕΛΕΝΗ
Ανεργη

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
  Ηλεία
 
1
ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΤΡΥΦΩΝ
Καθηγητής, Πρώην Δήμαρχος Ανδρίτσαινας
2
ΒΑΓΓΕΛΑΤΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΗ
Καθηγήτρια, ΔΣ ΕΛΜΕ
3
ΓΙΑΝΝΑΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ιδιωτικός Υπάλληλος, Δημοτικός Σύμβουλος Πύργου
4
ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ  ΧΡΗΣΤΟΣ
Αγρότης, Στέλεχος ΠΑΣΥ, Ζαχάρω, Πρόεδρος Ομοσπονδίας Αγροτικού Συλλόγου Ηλείας
5
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΗ   ΙΩΑΝΝΑ
Τραπεζοϋπάλληλος
6
ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΒΕ, Περιφερειακός Σύμβουλος Αμαλιάδας
7
ΚΑΖΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ηθοποιός, Βουλευτής
8
ΤΣΑΣΗ  ΖΩΗ
Ξενοδοχοϋπάλληλος, Πρόεδρος Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
 Μεσσηνία
 
1
ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ  ΣΟΦΙΑ
Γιατρός στο Κέντρο Υγείας, Δημοτικός Σύμβουλος Πύλου
2
ΔΙΑΣΑΚΟΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Οδοντίατρος, Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας
3
ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ   ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ (ΓΙΩΤΑ)
Καθηγήτρια
4
ΚΑΤΣΑΣ  ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Δικηγόρος, Σχήμα "Θεατρική Διαδρομή"
5
ΚΟΚΟΥΜΗΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ
Δάσκαλος, Δημοτικός  Σύμβουλος Τριφυλίας
6
ΚΟΥΦΑΛΑΚΟΣ  ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Υπάλληλος του Δήμου, Στέλεχος του ΠΑΜΕ
7
ΛΑΖΑΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ   ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Οικοδόμος, "Λαϊκή Επιτροπή Φυτείας"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
  Λακωνία
 
 
1
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ  ΓΕΩΡΓΙΑ
Οικονομολόγος
2
ΚΥΡΙΑΚΑΚΗΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Εργάτης, ΔΣ Σωματείου Ιδιωτ. Υπαλλήλων
3
ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Συνταξιούχος
4
ΜΕΣΣΑΔΟΣ  ΣΤΑΥΡΟΣ
Οικοδόμος
5
ΧΟΥΜΠΑΥΛΗ-ΚΟΛΟΒΟΥ  ΠΙΤΣΑ
 
       

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
Νομός   Αρκαδία
 
1
ΑΔΑΜΗΣ  ΤΑΚΗΣ
Οικοδόμος, Δημοτικός Σύμβουλος Κυνουρίας
2
ΓΟΝΤΙΚΑΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Εφοριακός, Περιφερειακός Σύμβουλος
3
ΚΑΡΒΕΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Συνταξιούχος, ΔΣ ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ
4
ΠΑΝΑΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΕΒΕ, Δημοτικός Σύμβουλος Μεγαλόπολης
5
ΠΑΝΟΥΣΗ  ΓΙΩΤΑ
Μηχανικός, Μέλος ΔΣ ΕΚ Αρκαδίας

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
   Αργολίδα
 
1
ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Αγρότης, Στέλεχος ΠΑΣΥ
2
ΑΝΤΩΝΙΟΥ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Δημοσιογράφος
3
ΓΚΙΟΚΑ  ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΕΒΕ
4
ΚΟΛΙΖΕΡΑΣ  ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Εργάτης, Μέλος ΔΣ Εργαζομένων στην Ενωση
5
ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Λογιστής

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
   Κορινθία
 
1
ΑΚΑΡΕΠΗ - ΑΡΜΕΝΑΚΑ  ΕΙΡΗΝΗ
Χημικός
2
ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ  ΜΙΧΑΗΛ
Εργάτης, Στέλεχος ΠΑΜΕ, Μέλος ΔΣ Σωματείου Φουλγκορ
3
ΜΕΝΕΛΑΟΥ ΜΕΝΕΛΑΟΣ
Εμπορος
4
ΜΠΡΑΒΟΣ  ΗΛΙΑΣ
Καθηγητής
5
ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ  ΚΙΚΗ
Εμπορος
6
ΤΣΑΡΜΠΟΥ  ΦΡΟΣΩ
Ιδιωτ. Υπάλληλος, ΔΣ Σωματείου Ιδιωτ. Υπαλλήλων

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
  Ζάκυνθος
 
1
ΒΛΑΧΙΩΤΗ  ΔΙΟΝΥΣΙΑ
Ιδιωτ. Υπάλληλος,
Στέλεχος ΠΑΜΕ, Πρόεδρος Σωματείου Ιδιωτ. Υπαλλήλων
2
ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Δάσκαλος,
Περιφερειακός Σύμβουλος
3
ΜΠΕΛΟΥΣΗΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Υδραυλικός,
Γραμματέας ΠΑΣΕΒΕ

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
    Κεφαλλονιά - Ιθάκη
 
1
ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΥ  ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Νοσηλεύτρια
2
ΚΟΥΡΟΥΚΛΗΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ
Δικηγόρος, Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Κεφαλλονιάς
3
ΤΣΩΛΟΥ  ΑΓΓΕΛΙΚΗ
Υπάλληλος ΤΕΙ
 
 
 
 
 

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
 
   ΕΥΒΟΙΑ
 
1
ΑΡΓΥΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Εργάτης, Στέλεχος του ΠΑΜΕ
2
ΒΡΑΝΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ
Δικηγόρος, Δημοτικός Σύμβουλος Καρύστου
3
ΚΟΥΚΟΥΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Εργάτης, Μέλος ΔΣ Ε.Κ. Εύβοιας
 
4
ΛΙΑΓΚΑΚΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ
Πρόεδρος Αγροτικού Συλλόγου, Δημοτ. Σύμβουλος Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Αννας
5
ΜΑΡΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ναυτεργάτης, Βουλευτής, Μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
6
ΝΤΟΥΡΟΥ ΙΩΑΝΝΑ (ΣΟΦΙΑ)
Δασκάλα, Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς, ΔΣ Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας
7
ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ-ΡΑΧΙΩΤΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Συνταξιούχος
8
ΣΤΑΜΑΤΟΥΚΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Κτηνίατρος,
Δημ. Σύμβ. Χαλκίδας.  ΔΣ Νομ.Τμημ. ΑΔΕΔΥ
 

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
 
  ΦΘΙΩΤΙΔΑ
 
1
ΖΑΡΚΑ - ΚΑΣΤΡΙΣΤΗ ΧΡΥΣΑΦΩ (ΧΡΥΣΑΝΘΗ)
Αγρότισσα, ΔΣ Πολιστικού Συλλόγου Τραγάνας
2
ΚΑΡΑΠΛΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Βιομηχανικός Εργάτης, Πρόεδρος Σωματείου ΠΑΚΟ
3
ΝΤΙΝΟΥ-ΤΣΕΛΙΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Δικηγόρος, Δημοτ. Συμβ. Λαμίας,  Μέλος ΔΣ ΟΓΕ
4
ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Εργάτης ΛΑΡΚΟ, Πρόεδρος Συνδικάτου Μετάλλου  Φθιώτιδας
5
ΠΑΠΠΑ ΓΑΡΥΦΑΛΙΑ (ΛΙΤΣΑ)
Οικονομολόγος, Μέλος ΔΣ σωμ. ιδιωτ, υπαλλήλων Φθιώτιδας
6
ΤΣΕΤΣΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ
Υπάλληλος ΟΤΑ, Μέλος ΔΣ Εργατ. Κέντρου Φθιώτιδας
7
ΧΡΟΝΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Γιατρός ΕΣΥ, Περιφερειακός Σύμβουλος, μέλος ΔΣ Ιατρικού συλλόγου Φθιώτιδας
 

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
 
  ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ
 
1
ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Εργάτης
2
ΠΑΠΑΡΟΪΔΑΜΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Συνταξιούχος Τραπεζοϋπάλληλος
3
ΣΕΡΕΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Γεωπόνος, Μέλος ΔΣ Ελληνικής Σκακιστκής Ομοσπονδίας,
Δημοτικός Σύμβουλος Καρπενησίου
 

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
 
  ΦΩΚΙΔΑ
 
1
ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Εργάτης, Πρόεδρος ΕΚ Φωκίδας
2
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ιχθυολόγος, Δημοτικός Σύμβουλος Δωρίδας
3
ΤΣΕΛΕΣ ΔΡΟΣΟΣ
Ιδιωτ.υπάλληλος, Δημοτικός Σύμβουλος Δελφών
 

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
 
   ΒΟΙΩΤΙΑ
 
1
ΑΝΤΩΝΕΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Γιατρός, Μέλος ΔΣ Ελληνοκουβανικού συνδέσμου Λειβαδιάς
2
ΓΚΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Αγρότης, Μέλος Πανελλαδικής Γραμματείας ΠΑΣΥ,
Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς
3
ΚΑΒΑΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Βιομηχανικός Εργάτης, Πρόεδρος Σωματείου Χημ. Βιομηχανίας Βοιωτίας, μέλος  ΔΣ Εργ.Κέντρου.Θήβας
4
ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ  - ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Εκπαιδευτικός, Πρόεδρος συλλόγου γυναικών Λειβαδιάς
5
ΞΕΝΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Ιδ. Υπάλληλος, Δημοτικός σύμβουλος Τανάγρας
6
ΤΟΥΛΟΥΜΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
Δικηγόρος, Δημοτικός Σύμβουλος Θήβας
 

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
ΛΑΡΙΣΑΣ
1
ΑΒΡΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Δημοτικός Σύμβουλος
2
ΓΑΒΑΛΑ ΜΑΡΙΑ
Δικηγόρος
3
ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ
Γιατρός Πανεπιστημιακός
4
ΚΑΜΑΚΑ ΕΙΡΗΝΗ
Μέλος ΔΣ Ε.Κ. Λάρισας, Σωματείο Ιδ. Κλινικών
5
ΛΑΜΠΡΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Δημοτικός Σύμβουλος Λάρισας
6
ΜΑΡΟΥΔΑΣ ΡΙΖΟΣ
Αγρότης, Μέλος Γραμματείας ΠΑΣΥ, Δημοτικός Σύμβουλος Αγιάς
7
ΜΟΛΟΧΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
Εκπαιδευτικός, Δημοτικός Σύμβουλος Φαρσάλων
8
ΜΠΑΝΤΟΓΙΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Δημοτικός Σύμβουλος Τυρνάβου, Αγροτοσυνδικαλιστής
9
ΣΚΟΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
Μέλος ΔΣ Εργατικού Κέντρου Λάρισας
10
ΤΣΙΑΠΛΕΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Πρόεδρος Ε.Κ. Λάρισας, Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ
11
ΨΩΜΙΑΔΟΥ ΑΝΝΕΤΑ
Αγρότισσα, Μέλος Συλλόγου Γυναικών Ελασσόνας

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
1
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Επαγγελματίας
2
ΚΩΤΗ - ΡΟΥΣΗ ΑΓΟΡΗ (ΡΙΤΣΑ)
Σύλλογος Γυναικών
3
ΛΟΥΜΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας του ΚΚΕ
4
ΝΑΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Βουλευτής, Δημοτικός Σύμβουλος
5
ΡΗΓΑΚΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
Στέλεχος ΚΝΕ
6
ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
Εκπαιδευτικός, ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών, Δημοτικός Σύμβουλος
7
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Μεταλλεργάτης, Μέλος ΔΣ Ε.Κ. Βόλου, ΠΟΕΜ
 

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
 
ΤΡΙΚΑΛΩΝ
1
ΚΑΪΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Εκπαιδευτικός, Δημοτικός Σύμβουλος Τρικάλων
2
ΚΑΝΤΑΡΤΖΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ
Γραμματέας της ΚΟ του ΚΚΕ, Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ
3
ΜΠΑΚΑΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ (ΒΑΣΩ)
ΠΑΜΕ Υγειονομικών
4
ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΕΡΓΙΑΝΗ (ΑΝΝΥ)
Εργαζόμενη
5
ΠΕΤΡΑΚΗ ΕΙΡΗΝΗ
Μηχανικός, Μέλος ΔΣ Συλλόγου Γυναικών
6
ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Εκπαιδευτικός, Δημοτικός Σύμβουλος Φαρκαδόνας
7
ΤΣΙΓΚΑΣ ΠΕΤΡΟΣ
Εμποροϋπάλληλος, Μέλος ΔΣ Σωματείου Υπαλλήλων
 

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ  ΚΟΜΜΑ  ΕΛΛΑΔΑΣ
 
ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ  ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ
ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
1
ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Δημοτικός Σύμβουλος
2
ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΣΟΦΙΑ
Επαγγελματίας
3
ΚΟΥΤΡΑ ΧΑΡΑ
Αδιόριστη Εκπαιδευτικός, Μέλος ΔΣ σωματείου υπαλλήλων
4
ΚΡΑΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Μέλος ΔΣ Ε.Κ. Καρδίτσας
5
ΜΠΟΥΤΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
Μέλος Γραμματείας ΠΑΣΥ, Περιφερειακός Σύμβουλος, Μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ
6
ΠΟΛΥΓΕΝΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ
Αγρότης, Αγροτοσυνδικαλιστής
7
ΧΑΛΑΤΣΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ
Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός
 

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου