Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Πάτρα: Κλειστή συγκέντρωση της πλάκας από Σαμαρά

Γύρω, γύρω όλοι, στη μέση ο Αντώνης, κάθεται και κλαίει, γιατί δεν βγαίνει, λέει. Χα, χα! Ήσουν απόλαυση! Πότε απ εδώ, πότε απ εκεί, πήγαιναν τα γίδια στο γυμναστήριο των 800 όρθιων. Για να βγουν τα πλάνα. Υπήρχαν όμως και οι καρέκλες κι η εξέδρα, έτσι, ούτε 600 δεν ήταν. Και αυτοί υπό την προστασία των ΜΑΤ. Αχ Αντωνάκη μου. Κεσάτια. Φυσικά υπήρχαν και οι αγανακτισμένοι, που γιουχάρισαν και το σπουδαιότερο, ούτε δείγμα γαλάζιου γιδιού έξω από το γήπεδο. Μόνο μπάτσοι και κόσμος να μουντζώνει. Ευτυχώς αγόρι μου, που την είχες έτοιμη την δικαιολογία: Η Αχαΐα κάστρο του ΠΑΣΟΚ, δεν πατά κόσμος στις συγκεντρώσεις, (Αλήθεια; Κοίτα προς τα Αριστερά), και άλλα τέτοια. Όταν σας περνάνε οι τοπικοί βουλευτές της Αριστεράς σε κόσμο , όταν μπουμπούκι μου, κάνουν έξω συγκεντρώσεις ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ και εσείς τρυπώνετε, χαιρέτα μας τον πλάτανο και την πρωτιά
Αντώνη πες αλεύρι: Η Αλέκα και ο Αλέξης σε γυρεύει..
Το τι προσπάθεια κάνανε τα γίδια να μαζέψουν, για τα βάλουν στο μαντρί ώστε να τα αρμέξουν, δεν περιγράφεται. Καθυστερημένος εμφανίστηκε και ο Τόνι, μετά πό μια ώρα. Περίμενε να βγάλουν τα μπλουζάκια κόκκινου χρώματος. Εντάξει, και να μαζευτεί και κάνα γίδι. Μπεε; Μπά! Από όλη τη Δυτική  Ελλάδα τα έφεραν. Ως και από τη Αθήνα. Αλλά πάτος και απόπατος.
Ξέρεις τι είναι το 30+ μαναράκι μου; Πρώτον είναι νούμερο ποσοστού Αριστεράς. Που δε βλέπεις ούτε με κιάλια. Δεύτερο, είναι οι ΝΟΔΕ που θα «στασιάσουν» μετά τις εκλογές. Περαστικά, ξέρω ότι τσούζει. Αλλά μ αρέσει να σε πονάω, Πόλα μου. Γι αυτό κοίτα και κλάψε με αναφιλητά:  Προσοχή! Το video περιέχει Δρακουμέλ από παλαιότερα. Παρακαλούνται οι σύντροφοι να τοποθετήσουν σκόρδα στην οθόνη τους. Ευχαριστώ. 
ΥΓ Αλήθεια, κάποιοι φίλοι, ήθελαν να σε φασκελώσουν online και δεν μπορούσαν γιατί δεν υπήρχε σύνδεση. Δούλευε μοντάζ στα video, ε κερατούλη; Μην δουν και άλλοι το ρεζιλίκι.

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2012/04/blog-post_666.html
Αναρτήθηκε από mitsos175

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger