Hellenic Seaways - Άμεση & Εύκολη Online Kράτηση‎

Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

Απαγορευτικό απόπλου και σήμερα σε Σκόπελο

Για δεύτερη ημέρα ισχύει το απαγορευτικό απόπλου από και προς τις Βόρειες Σποράδες, λόγω των ισχυρών ανέμων που επικρατούν στην περιοχή.
Έτσι δεν πραγματοποιείται κανένα δρομολόγιο για Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο και συγκεκριμένα δεν απέπλευσε από το λιμάνι του Βόλου το EXPRESS SANTORINI  όπως και το CATAMARAN από την Αλόννησο με προορισμό τον Βόλο και ενδιάμεσους σταθμούς σε Σκόπελο και Σκιάθο.

ένα νέο περιβαλλοντικό blog της περιοχής μας (Natura Hellas )είμαστε ένα νέο blog, ένα θεματικό blog, με εστίαση στο περιβάλλον. Η ενημέρωση, η γνώση, η ευαισθητοποίηση των πολιτών και η προβολή άξιων προσπαθειών ποικίλων φορέων για το περιβάλλον, αποτελεί το βασικό μας στόχο.
Αφετηρία μας θα είναι ο τόπος μας, η Μαγνησίας μας, αλλά δε θα μείνουμε μόνο εκεί. Περιβαλλοντικά θέματα που θα αφορούν την πατρίδα μας, αλλά και όλο τον κόσμο, θα είναι στις προτεραιότητες μας.
Πέρα από τα εθνικά ή παγκόσμια θέματα που θα προβάλλονται καθημερινά, φιλοδοξία μας είναι να φέρουμε σε επαφή όλους όσους αγαπούν τη φύση της Μαγνησίας. Φύση πολύμορφη και πολυποίκιλη. Όπως είναι τα νησιά μας, το Πήλιο, η Κάρλα η Όθρυς με την Ανάβρα, ο κάμπος του Αλμυρού και του Βελεστίνου. Όλες οι περιοχές του νομού μας, πεδινές, ορεινές ή θαλάσσιες θέλουμε να προβάλλονται μέσα από το περιβάλλον.

Κάποιοι από τους τομείς ενδιαφέροντός μας είναι:
η οικολογία,
η βοτανική,
η γεωπονία,
η αρχιτεκτονική τοπίου,
η οικολογία τοπίου
η γλυπτική υπαίθρου
η κηποτεχνία,
το φυσικό περιβάλλον,
το αγροτικό περιβάλλον,
το αστικό περιβάλλον
το δομημένο περιβάλλον εντός του φυσικού,
η πράσινη ενέργεια,
ο πράσινος τουρισμός
η προστασία του περιβάλλοντος

Τέλος μέρος της ουσιαστικής λειτουργίας του blog μας θα είναι και οι καταγγελίες περιβαλλοντικών εγκλημάτων.
Η ανάρτηση της διεύθυνσης μας, μέσα από το δικό σας, γνωστό στο ευρύ κοινό, blog, θα μας έδινε τη δυνατότητα της διάδοσης του νέου αυτού περιβαλλοντικού blog. Η διεύθυνση του blog μας είναι:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ "ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ"25.000,00 ευρω ΤΡΕΞΤΕ

«Έφοδος» συνδικαλιστών της ΔΕΗ στο ΥΠΕΚΑΣυγκέντρωση συνδικαλιστών της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα έξω από το ΥΠΕΚΑ, επί της Λ. Μεσογείων.

Περίπου 50 συνδικαλιστές εισήλθαν στα γραφεία, ενώ έξω από το κτίριο του Υπουργείο Περιβάλλοντος βρίσκονται αυτή την ώρα (12:35) ακόμη 100 άτομα και ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Ν. Φωτόπουλος.Στο σημείο βρίσκονται διμοιρίες των ΜΑΤ.

Συντονιστείτε στο zougla radio και δείτε live την κινητοποίηση

Ζητά μείωση 60% στο ενοίκιο στον Βόλο ,ΤΩΡΑ στην Σκόπελο δεν δέχονται ούτε 1% να τα κατεβάσουν και έτσι από τον Σεπτέμβρη τους βλέπουμε να βάζουν περιστέρια μέσα στα μαγαζιά τουςΜείωση κατά 60% του μισθώματος που καταβάλει σήμερα, από τα 420.000 ευρώ στα 170.000 ευρώ ζητά με αίτησή του στο Δήμο Βόλου το ΞΕΝΙΑ Βόλου. Ο ιδιώτης επιχειρηματίας στο έγγραφό του προς το Δήμο επικαλείται μη τήρηση των συμφωνιών και δηλώνει πως δεν μπορεί να πληρώνει στο Δήμο μισθώματα για επένδυση που δεν έχει πραγματοποιήσει. Η σύμβαση του Ξενία και οι αιτιάσεις της εταιρίας θα συζητηθούν στην οικονομική επιτροπή του Δήμου Βόλου, που συνεδριάζει μεθαύριο Παρασκευή. Στο έγγραφο σημειώνεται πως «το 2009 υπογράφηκε μεταξύ της Δημοτικής Τουριστικής Επιχείρησης του Δήμου Βόλου και της εκμισθώτριας εταιρίας τροποποίηση της σύμβασης παραχώρησης του Ξενία. Στην τροποποίηση που υπέγραψε η ΔΗΤΕΒ, εφόσον είχε λάβει σχετική απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο, συμφωνήθηκε ότι το ετήσιο μίσθωμα των 420.000 ευρώ που καθορίστηκε το 2005, θα διατηρηθεί στο συγκεκριμένο ύψος μέχρι να υπάρξει μεταβολή του πολεοδομικού καθεστώτος της περιοχής και να εκδοθεί από την εταιρεία που εκμεταλλεύεται το χώρο οικοδομική άδεια για την επέκταση των κτηριακών εγκαταστάσεων ώστε να υλοποιήσει τη β’ φάση των επενδυτικών της σχεδίων. Εφόσον όμως μέχρι τις 13 Ιανουαρίου του 2012 η εταιρία δεν προχωρούσε στους σχεδιασμούς της, θα υπήρχε μεταβολή του μισθώματος.

Σε λίγες ώρες η Ελλας εξαφανίζεται, οι άφρονες της πολιτικής υπογράφουν τα τελεσίγραφα των βαρβάρων…

Αναρτήθηκε από τον/την olympiada

Από το 120% του κακού Καραμανλή, στο 160% με ΔΝΤ! Που είστε τώρα ζώα;

 Αναρτήθηκε από τον/την olympiada

Που είναι τώρα αυτοί οι Μ@Λ@ΚΕΣ που θα έσωζαν την Ελλάδα με το να την βάλουν στο ΔΝΤ;;;;; κυρία Eurostat γιατί δεν μας λες και σε πόσα ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ανέρχεται σήμερα το Ελληνικό χρέος ;;

Στο 159,1% του ΑΕΠ ανήλθε το ελληνικό κρατικό χρέος στο γ΄ τρίμηνο του 2011
Το υψηλότερο ποσοστό δημόσιου χρέους στην ευρωζώνη και συγκεκριμένα 159,1% εμφανίζει η Ελλάδα στο τέλος του τρίτου τριμήνου του 2011 σε ότι αφορά στη σχέση Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου »

Θεσσαλικά Πρωτοσέλιδα ΤΕΤΑΡΤΗ 08 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012

ΒΟΛΟΣ
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ
ΜΑΓΝΗΣΙΑ
Η ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΚΑΡΔΙΤΣΑ
ΠΑΤΡΙΔΑ
ΛΑΡΙΣΑ
ΚΟΣΜΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ
ΤΡΙΚΑΛΑ
ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ
Η ΕΡΕΥΝΑ

ΤΩΡΑ σφοδρή κακοκαιρία στην Σκόπελο και με μεγάλες διακοπές ρεύματος από τα ξημερώματαΑίσιο τέλος στην περιπέτεια φορτηγού πλοίου στη Σκύρο

Αίσιο τέλος στην περιπέτεια φορτηγού πλοίου στη Σκύρο

Οι άνεμοι βορειοανατολικά της Σκύρου που αγγίζουν τα 10 μποφόρ
έφεραν σε δυσχερή θέση το φορτηγό πλοίο Αλέξανδρος που μεταφέρει αλάτι προς το λιμάνι του Βόλου.

 Ο καπετάνιος δεν εξέπεμψε SOS, απλώς ζήτησε τη βοήθεια του Λιμενικού Σώματος σε περίπτωση που δεν βρει απάνεμο μέρος.

 Στην περιοχή έσπευσαν δύο Super Puma, ένα C-130, παραπλέοντα πλοία και ένα ναυαγοσωστικό του Λιμενικού. Πριν από μερικα λεπτά ζητήθηκε η αποδέσμευση τόσο των εναέριων μέσων όσο και των παραπλέοντων πλοίων καθώς το ναυαγοσωστικό του Λιμενικού προσέγγισε το Αλέξανδρος και το οδηγεί σε ασφαλές μέρος στον όρμο Καλαμίτσα της Σκύρου.

«Αγαπούλες σας έλειψα;»: Η πιο δημοφιλής φωτογραφία των τελευταίων ωρών στο Facebook

«Αγαπούλες σας έλειψα;»: Η πιο δημοφιλής φωτογραφία των τελευταίων ωρών στο Facebook  Ένα χαρτονόμισμα των 5.000 δραχμών με τον Κολοκοτρώνη


Ένα χαρτονόμισμα των 5.000 δραχμών με τον ΚολοκοτρώνηΟι χρήστες του διαδικτύου χρησιμοποιούν το χιούμορ για να «ξορκίσουν» τα κακά που θα μας βρουν! Μια από τις καλύτερες εμπνεύσεις τους είναι η φωτογραφία που ακολουθεί: Ένα χαρτονόμισμα των 5.000 δραχμών με τον Κολοκοτρώνη να ρωτά αν μας... έλειψε!

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο έχει γίνει η πιο δημοφιλής φωτογραφία των τελευταίων ωρών στο Facebook και έχοντας εκατοντάδες likes και shares, δεν μπορεί να μην την έχει πάρει το μάτι σας!

καλήμερα με διακοπές ρεύματος στην Σκόπελο και μεγάλη κακοκαιρία μείνετε συντονισμένη στο skopelos news συνεχείς ενημέρωση


καλήμερα με διακοπές ρεύματος στην Σκόπελο και μεγάλη κακοκαιρία ξυπνήσαμε από την διακοπή του ρεύματος και από την μεγάλη κακοκαιρία άνεμους 10 μποφόρ και καταιγίδα όλο το βράδυ σύγχρονος περιμένουμε και μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας και μάλλον χιόνια μέσα στην ήμερα μείνετε συντονισμένη στο skopelos news συνεχείς ενημέρωση

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου