Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

ΥΕΘΑ Π.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΣ ΔΩΣΕ ΕΥΧΕΣ ΣΕ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!

ι ευχές είναι καλοδεχούμενες, αλλά πάντα κρίνεις ποιος λέει τι.
Οι ευχές είναι καλοδεχούμενες, αλλά πάντα κρίνεις ποιος λέει τι.
Και στην συγκεκριμένη περέπτωση μας εύχεται ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος που κάνει τα πάντα για να μην πιάσουν οι ευχές του.
Οι συνάδελφοι φαντάροι και η λαική οικογένεια είναι σε απελπιστική κατάσταση εξαιτίας της ταξικής πολιτική των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ που εφαρμόζεται με το γκλομπ του ΜΑΤατζή και το μαχαίρι του Χρυσαυγίτη.

Τελευταία μάλιστα ο ΥΕΘΑ Π.Παναγιωτόπουλος μας απαγόρευσε και την άδεια, καταργώντας τις καταστάσεις επιβίβασης. Βεβαια, τα δικά του γαλάζια παιδιά είναι καλά βολεμένα στο Πεντάγωνο και στις υπόλοιπες βυσματικές θέσεις.
Το μόνιμο προσωπικό μετρά περικοπές σε μισθούς-επιδόματα-συντάξεις, δε μπορεί να θρέψει με αξιοπρέπεια την οικογένεια του.
Παντού υπάρχει δυστυχία, αδιέξοδα, οι φόροι και οι περικοπές αυξάνονται, ενώ πλέον θα εργαζόμαστε, αν εργαζόμαστε,όσο και όποτε το αποφασίσουν οι εργοδότες, ως δούλοι.
Καταλαβαίνουμε τις ανάγκες των δημοσίων σχέσεων του Π.Παναγιωτόπουλου και την επιχείρηση να περισώσει το πολιτικό του γόητρο.
Για εμάς φέρει τεράστια ευθύνη για αυτά που ζούμε καθώς ήταν και είναι υπουργός κυβερνήσεων που οδήγησαν στην Πτώχευση τον κόσμο της εργασίας.
Δεν αντέχουμε επομένως την Υποκρισία και τον καιροσκοπισμό.
Του επιστρέφουμε τις ευχές,
Είναι καλύτερο να τις δώσει στους τραπεζίτες, στους καναλάρχες, στους εργολάβους, στους εφοπλιστές.
Η πολιτική που εφαρμόζει, αυτούς εξυπηρετεί.
Εκεί οι ευχές του θα πιάσουν τόπο...

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
diktiospartakos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger