Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Ως εδώ ήταν, γίνε πάλι η ΑΕΚ και πάρε την νίκη!

Τα περιθώρια στένεψαν απειλητικά για την ΑΕΚ που την Δευτέρα (19:30, aek365/Novasports2) πρέπει με κάθε τρόπο να πάρει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ

Οκτώ βαθμοί, σε 12 αγωνιστικές. Όταν λέγεσαι ΑΕΚ, τότε η συγκεκριμένη συγκομιδή είναι ντροπή… Η ΑΕΚ λίγο πριν τελειώσει ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος έχει την ευκαιρία με νίκη σήμερα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ να μην είναι η ομάδα με τους λιγότερους βαθμούς στην Σούπερ Λίγκα, αφού θα σε μια τέτοια περίπτωση ισοβαθμεί με Άρη, Ξάνθη και Βέροια.
Η Ένωση όμως μετά την ήττα σοκ από τον Λεβαδειακό και την μεγάλη ευκαιρία που έχασε δεν πρέπει να κάνει πάλι το ίδιο λάθος. Σήμερα η ΑΕΚ με την βοήθεια του κόσμου της, που αν και απογοητευμένος θα πάει στο ΟΑΚΑ να στηρίξει τους παίκτες και τον Λίνεν, πρέπει μετά το τέλος του αγώνα να μετρά την τρίτη νίκη της και να σκέφτεται πως θα κερδίσει μέσα στην Κομοτηνή για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.
Ο Γερμανός προπονητής της ΑΕΚ μετρά σε δύο σημαντικές απουσίες, έμπειρων παικτών της βασικής ενδεκάδας. Ο Κορδέρο είναι τιμωρημένος και ο Λαγός τραυματίας, κάτι που σημαίνει που αναμένονται αλλαγές στην 11άδα της Ένωσης. Ο Λίνεν δεν έχει κάνει δοκιμή που να φανερώνει τις σκέψεις του, ωστόσο κάποια από αυτά που θα δούμε στο γήπεδο τα έδειξε μέσω ασκήσεων.
Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ο Κωνσταντόπουλος θα είναι κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ με τον Λίνεν να του δείχνει εμπιστοσύνη παρά το μεγάλο λάθος του στο ματς με τον Λεβαδειακό που «στοίχισε» την ήττα. Δεξί μπακ θα είναι πάλι ο Βλάχος και αριστερά θα παίξει είτε ο Αρκούδας, είτε ο Κοντοές. Αν ξεκινήσει ο Αρκούδας τότε στόπερ θα είναι οι Κουτρουμπής – Κοντοές και στα χαφ δύο εκ των Γιάγκο –Φέτση –Ρίκκα. Αν αριστερά επιστρέψει ο Κοντοές τότε στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστεί ο Γιάγκο δίπλα στον Κουτρουμπή και αμυντικά χαφ θα είναι οι Φέτσης – Ρίκκα. Αριστερά στην επίθεση  θα αγωνιστεί ο Φουρτάδο όπως και στην Βέροια , ενώ δεξιά ο Λίνεν θα επιμείνει στον Φούντα. Στον άτυπο ρόλο του σέντερ φορ θα είναι για τρίτο σερί παιχνίδι ο Κατίδης και από πίσω του με αρκετές ελευθερίες θα κινείται ο Γκερέιρο.
Η ΑΕΚ δεν νοείται να χάσει και την δεύτερη μεγάλη ευκαιρία της μετά το έγκλημα στο ματς με τον Λεβαδειακό. Αν την χάσει… χάθηκε, αν την εκμεταλλευτεί τότε θα αισιοδοξεί ότι στην συνέχεια του πρωταθλήματος θα ανέβει και θα φύγει μακριά από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger