Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ Αύριο η συγκέντρωση στα Φάρσαλα Την Παρασκευή στη Λέσβο

Συγκέντρωση με τρακτέρ, ενάντια στη ληστρική πολιτική της τρικομματικής συγκυβέρνησης και την καταστροφική Κοινή Αγροτική πολιτική της ΕΕ, πραγματοποιούν, αύριο Πέμπτη, στις 11 το πρωί, στην πλατεία της πόλης, οι μικρομεσαίοι αγρότες των Φαρσάλων.
Οι Φαρσαλινοί παίρνουν την αγωνιστική σκυτάλη από τους αγρότες της Καρδίτσας και των Τρικάλων, που, προχτές, Δευτέρα πραγματοποίησαν μαζικές και δυναμικές κινητοποιήσεις.
Μεθαύριο Παρασκευή, 14 Δεκέμβρη, στη μάχη μπαίνουν οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Λέσβου, με παλλεσβιακό συλλαλητήριο και αγωνιστική συγκέντρωση, στις 11 το πρωί, στην πλατεία Σαπφούς.
Οι αγροτικές κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και θα κλιμακωθούν, με συντονισμό σε πανελλαδικό επίπεδο, μετά τις γιορτές.
Αγωνιστικό κάλεσμα
Σε κάλεσμά της, η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, ανάμεσα τα άλλα σημειώνει :«Ο,τι κερδίσαμε ήταν αποτέλεσμα των σκληρών μαζικών αγώνων μας, των πολυήμερων μπλόκων. Η απογοήτευση και η μοιρολατρία μόνο νέα βάρβαρα μέτρα θα φέρει από την κυβέρνηση και την ΕΕ, οδηγώντας μας στη φτώχεια και την εξαθλίωση. Χωρίς τους σκληρούς αγώνες μας θα ήμασταν σε πολύ χειρότερη θέση σήμερα. Εμπρός να αντισταθούμε στην άγρια αντιαγροτική επίθεση που βιώνουμε! Η νέα ΚΑΠ, όπως και οι προηγούμενες, θα φέρει νέο ξεκλήρισμα και εγκατάλειψη καλλιεργειών όπως το βαμβάκι, γι' αυτό συνδέουμε άμεσα την ανάγκη ανατροπής της ΚΑΠ της ΕΕ στον αγώνα για τα άμεσα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Διεκδικούμε άλλη πολιτική ανάπτυξης στον αγροτικό τομέα, που θα ικανοποιεί τις δικές μας ανάγκες και θα εξασφαλίζει τις διατροφικές ανάγκες του λαού μας με φτηνά και ποιοτικά προϊόντα. Ολοι με τα τρακτέρ την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί στα Φάρσαλα να αγωνιστούμε ενάντια στη συντριβή μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger