Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2012

Σούπερ Λίγκα: ΑΕΚ- ΠΑΣ Γιάννινα

Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ φιλοξενεί τον επικίνδυνο ΠΑΣ Γιάννινα με στόχο την νίκη που θα την φέρει ισόβαθμη με Αρη, Βέροια και Ξάνθη στο γκρουπ των … μελλοθάνατων και να την ξεκολλήσει από τον πάτο της βαθμολογίας.

Ο Έβαλντ Λίνεν δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες: Λαγό, Μπουγαϊδη ενώ άφησε εκτός αποστολής τον Νίκο Κουρέλλα και τον Νίκο Κατσικοκέρη ενώ στον αντίποδα επιστρέφει στην 18άδα ο Παυλής.
Από εκεί και πέρα αναφορικά στην 11άδα του φαίνεται πως εδραιώνει τον Κοντοέ στα στόπερ δίπλα στον Κουτρουμπή ενώ ο Βλάχος θα παίξει στα δεξιά με τον Αρκούδα αριστερά στα μετόπισθεν.
Στην μεσαία γραμμή ο Φέτσης με τον Ρίκκα θα είναι οι «κόφτες» με τριάδα μπροστά τον Φουρτάδο αριστερά, τον Φούντα δεξιά και τον Γκερέϊρο σε ρόλο «10αριού» με τον Κατίδη στο «9».
Αξίζει να σημειωθεί πως η Ενωση σε 12 ματς από την εκκίνηση του πρωταθλήματος μετρά μόλις δυο νίκες ( Πλατανιάς 1-0, Βέροια 0-4).

Οι Γιαννιώτες προέρχονται από το 1-0 επί του Πανσερραϊκού στο Κύπελλο συμπληρώνοντας έτσι τέσσερις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις εκ των οποίων οι τρεις στο πρωτάθλημα με πιο πρόσφατη το 1-0 επί του ΟΦΗ στους Ζωσημάδες με το γκολ του Ντε Βιντσέντι.
Ο Γιάννης Χριστόπουλος μετά τις διαδοχικές νίκες απέναντι σε Ξάνθη, Άρη και ΟΦΗ πιστεύει πως η ομάδα του – που θα παραταχτεί κομπλέ- έχει όλα τα εφόδια να φύγει ακόμη και νικήτρια απόψε από το ΟΑΚΑ και να πλησιάσει σε απόσταση βολής την πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας που οδηγεί στην Ευρώπη.
Στο «4-2-3-1» ο Ίλιτς θα είναι στην κορυφή της επίθεσης με τριάδα πίσω του τον Αργεντινό Ντε Βιντσέντι «10άρι» και τους: Κοροβέτση- Γεωργίου στα άκρα ενώ «κόφτες» θα είναι ο Λίλα με τον Τσουκαλά.
Ο Αργεντινός Φέγκρους κάτω από τα δοκάρια με τους: Πάντο, Μιχαήλ στα άκρα και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους: Κολοβέτση- Τζιμόπουλο.
14 νίκες σε 17 παιχνίδια εντός έδρας απέναντι στον ΠΑΣ μετρά η ΑΕΚ στην προϊστορία.
  • Δεν ρισκάρω με σημείο αφού θεωρώ πως το ματς είναι τριπλή αλλά στο γκολ/γκολ αφού θεωρώ πως και οι δυο θα σκοράρουν απόψε. Ο ΠΑΣ είναι πολύ καλός στην κόντρα επίθεση και η ΑΕΚ ως γηπεδούχος και στην δυσχερή θέση που βρίσκεται οφείλει να σκοράρει. Φούντας, Γκερέιρο και Ντε Βιντσέντι οι πιθανοί σκόρερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger