Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Σκότωσαν και έκαψαν 33χρονη ΑΦΟΥ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΒΙΑΣΟΥΝ

Φρίκη στην Ξάνθη: Σκότωσαν και έκαψαν 33χρονη

Σοκ προκαλεί στην κοινωνία της Ξάνθης η φρικτή δολοφονία μίας 33χρονης, κόρης γνωστού επιχειρηματία της πόλης, η οποία δέχθηκε επίθεση από αγνώστους έξω από το πατρικό της σπίτι, στη συμβολή των οδών 40 Εκκλησιών και Κοραή, κοντά στην κεντρική πλατεία.

Η άτυχη κοπέλα, η οποία έμενε στη Θεσσαλονίκη, είχε πάει στην Ξάνθη προκειμένου να περάσει με τους γονείς της την περίοδο των γιορτών.
Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης (xanthipress) tο περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 4.30 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Η 33χρονη Ζ.Δ. που κατοικεί στη Θεσσαλονίκη και είχε έρθει στους γονείς της για τις μέρες των Χριστουγέννων, είχε μόλις επιστρέψει από διασκέδαση μαζί με φίλη της, η οποία την αποχαιρέτησε δύο στενά πιο κάτω από το πατρικό της. Η άτυχη κοπέλα δεν πρόλαβε να βάλει το κλειδί στην εξώπορτα όταν της επιτέθηκαν άγνωστος ή άγνωστοι δράστες.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία και τις μαρτυρίες περιοίκων, οι δράστες απεπειράθησαν να τη βιάσουν. Στη συνέχεια πιθανολογείται ότι τη μαχαίρωσαν και της έβαλαν φωτιά με βενζίνη που αφαίρεσαν από σταθμευμένο μηχανάκι.
Ο μαρτυρικός θάνατος της κοπέλας σημειώθηκε ακριβώς κάτω από το μπαλκόνι του διαμερίσματος των γονιών της ενώ οι γείτονες την άκουγαν να ουρλιάζει.
Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία της αυτοψίας από τον ιατροδικαστή καθώς και οι έρευνες από την Αστυνομία για να διαπιστωθούν τα αίτια του εγκλήματος και να συλληφθούν οι δράστες.
Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το xanthipress, όταν από τις φωνές της η γειτονιά ξύπνησε, οι άνθρωποι της οικοδομής είδαν δύο μηχανάκια να φλέγονται κοντά στην είσοδο. Αυτοί που κατέβηκαν για να τα σβήσουν ήταν ο πατέρας και ο αδελφλός της κοπέλας χωρίς να αντιληφθούν τί είχε προηγηθεί. Αφού ξεκίνησαν σβήνουν τη φωτιά με λάστιχο, οι γείτονες άρχισαν να φωνάζουν ότι καίγεται άνθρωπος. Τότε διαπίστωσαν ότι στην είσοδο της οικοδομής είχαν μείνει τα κλειδιά της. Πήραν τηλέφωνο στο κινητό της χωρίς να απαντά και τότε διαπίστωσαν ότι το παιδί τους καιγόταν λίγο πιο πέρα, χωρίς να μπορούν να βοηθήσουν.
Οι άνδρες της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, μελετούν το σημείο του εγκλήματος ενώ ο Ιατροδικαστής Π. Παυλίδης θα αποφανθεί για τις συνθήκες θανάτου μετά τη διενέργεια νεκροψίας που είναι σε εξέλιξη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger