Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ;

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ: ΛΟΥΚΕΤΟ  ΣΤΑ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ......

  Η άποψη μας
Η μανία της καταγγελίας που έχουν κάποιοι ακολουθώντας την τακτική των μηνύσεων μας αναγκάζει να ισχυριστούμε πως μάλλον την παραλία της Σκοπέλου  την ονειρεύονται όπως ήταν μέχρι το 1970  πριν την ανάπτυξη του τουρισμού στην Σκόπελο .  Ανάπτυξη με υψηλά ενοίκια στα καταστήματα που μισθώνουν ; Όσο για την διοίκηση του δήμου, τολμούμε να πούμε, πως η σφράγιση των καταστημάτων εκ περιτροπής και μάλιστα με κλήρωση θα ήταν η πιο ενδεδειγμένη λύση. Ανώδυνη, δίχως να ενοχληθούν τόσο οι ιδιοκτήτες όσο και οι νεολαίοι μας που ενώ δούλευαν βρέθηκαν προσωρινά έστω, άνεργοι.και για τους Σκοπελίτες που τους αφήσατε χωρίς στέκι
Γιατί κύριε δήμαρχε;

Με αφορμή το κλείσιμο των καταστημάτων, δεχθήκαμε πλήθος τηλεφωνημάτων, τόσο από νεαρά παιδιά που έβγαζαν το χαρτζιλίκι τους δουλεύοντας στα café της παράλιας , όσο και από γονείς. Ένα τηλεφώνημα από αυτά που δεχτήκαμε μας συγκλόνισε, και σας το μεταφέρουμε αυτούσιο. Ξεκινά λοιπόν η μητέρα και ερωτά: Ερωτάω γιατί ο κ. δήμαρχος πήρε μια τέτοια απόφαση; Γιατί αξιότιμε κ. δήμαρχε αφήσατε χωρίς μεροκάματο τα παιδιά μας που δούλευαν είτε στην λάντζα είτε σερβιτόροι; Που θα βρουν κ. δήμαρχε χρήματα για να σπουδάσουν; Γιατί σε τέτοιες δύσκολες εποχές κ. δήμαρχε παίρνετε με ελαφριά καρδιά τέτοιες αποφάσεις αγνοώντας την κοινωνία αλλά και τη νεολαία; Θέστε αυτά τα ερωτήματα και γράψτε τα σας παρακαλώ κ. Ηλία όπως σας τα λέω, γιατί έχω αγανακτήσει! Αλλά ότι και να πω ποιος θα με ακούσει; Ο κ. δήμαρχος; Αυτός όπως φαίνεται αγνοεί τόσο την λάντζα όσο και τα γκαρσονάκια. Οι λέξεις αυτές είναι άγνωστες προς τους πλούσιους, και άγνωστες όπως διαπίστωσα και προς τον κ. .....».
 Αιχμή: Εμείς από την πλευρά μας δεν έχουμε να σχολιάσουμε τίποτα παραπάνω. Επαφιέμεθα στην κρίση των αναγνωστών μας, αλλά και των συμπολιτών μας γενικότερα, δημοσιεύοντας όλα όσα ακούσαμε από την τρεμάμενη αλλά αγανακτισμένη φωνή μιας μητέρας.


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

There is definately a great deal to find out about this issue.
I like all of the points you've made.

Here is my webpage :: best desktop computers

Ανώνυμος είπε...

It's the best time to make a few plans for the future and it's time to be happy.

I've learn this publish and if I may I want to suggest you some attention-grabbing issues or advice.
Perhaps you could write next articles referring
to this article. I wish to learn even more issues approximately it!


My website project igi 2 cd key

Powered By Blogger