Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΤΣΑΛΟΥΧΑ ΘΕΟΔΩΡΟ οι εργαζόμενοι στο Δήμο Σκοπέλου



Κείμενο Συμπαράστασης

Στο πλαίσιο της πανελλαδικής στάσης εργασίας της Πέμπτης 22 Νοεμβρίου 2012, οι εργαζόμενοι στο Δήμο Σκοπέλου ενέκριναν το παρακάτω κείμενο συμπαράστασης προς το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας με τη ΔΑΣ-ΟΤΑ, συνάδελφο Θεόδωρο Τσαλούχα, ο οποίος απειλείται με πειθαρχικές κυρώσεις από τη διοίκηση του Δήμου λόγω της συνεπούς αγωνιστικής του στάσης στις κινητοποιήσεις μας:
    «Καταδικάζουμε τις δηλώσεις και απειλές που εκτοξεύονται από τη Διοίκηση του Δήμου Βόλου και συγκεκριμένα από τον αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Χαρ. Τσαμπάζη για την εκκίνηση πειθαρχικών διαδικασιών σε βάρος του συνδικαλιστή της ΔΑΣ-ΟΤΑ που στηρίζεται από το ΠΑΜΕ, Θεόδωρου Τσαλούχα.

    Με πρόσχημα την έντονη προχθεσινή  βροχόπτωση, ο κ. Τσαμπάζης προσπαθεί από την πίσω πόρτα να σπάσει την κατάληψη των συναδέλφων εργαζομένων στο Αμαξοστάσιο της Νέας Ιωνίας, που συνεχίζεται με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του σωματείου μας. Σε πλήρη ευθυγράμμιση με αντίστοιχες πρακτικές που μεταχειρίζεται η κεντρική διοίκηση, ανακοινώνει από  τηλεοράσεως τη λήψη πειθαρχικών μέτρων εναντίον του συναγωνιστή Θεόδωρου Τσαλούχα, για να ικανοποιηθεί και η δίψα ορισμένων ΜΜΕ, που από την πρώτη στιγμή των κινητοποιήσεών μας εναλλάσσουν τα κροκοδείλια δάκρυα για τις απολύσεις των συναδέλφων μας με τη συστηματική υπονόμευση των αγώνων, οι οποίοι έρχονται δήθεν σε αντίθεση με την κοινή γνώμη.
     «Μην καρτεράτε ούτε μια ώρα να λυγίσουμε…», είναι η μόνη απάντηση που ταιριάζει σε όσους προσπαθήσουν, είτε με το καρότο είτε με το μαστίγιο, να διασπάσουν τον αγώνα μας και να μας απομονώσουν από τη συμμαχία μας με τα υπόλοιπα κοινωνικά στρώματα. Δηλώνουμε αγωνιστικά αλληλέγγυοι στο συνάδελφο Θ.  Τσαλούχα, ο οποίος στην ουσία μπήκε στο στόχαστρο της εφαρμογής του  πειθαρχικού πλαισίου που ψηφίστηκε με το πρόσφατο Μεσοπρόθεσμο. Η  τρομοκρατία δε θα περάσει».    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger