Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Αυτοκτόνησε ανήλικη

Αυτοκτόνησε ανήλικη σε μεζονέτα στην Κηφισιά ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΤΕΙ ΣΤΗ ΣΟΦΙΤΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΗΣ

Στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου Παίδων Πεντέλης, όπου διακομίστηκε από μεζονέτα στην Κηφισιά, εξέπνευσε το κορίτσι, ηλικίας 14 ετών, το οποίο βρέθηκε νωρίς το απόγευμα σε λιπόθυμη κατάσταση από τους πυροσβέστες. Η ανήλικη εντοπίστηκε μετά από συναγερμό στο Πυροσβεστικό Σώμα, όταν οι γονείς του κοριτσιού ενημέρωσαν για την πρόθεση της κόρης τους να δώσει τέλος στη ζωή της.

Η νεαρή είχε κλειστεί στη σοφίτα του σπιτιού, ανέφεραν οι γονείς της στο Πυροσβεστικό Σώμα. Η 14 χρονη φέρεται να είχε αφήσει σημείωμα πως θα προχωρήσει σε αυτοκτονία, ενώ έγραφε προς τους γονείς της να μην μπουν στο δωμάτιό της, καθώς θα εισπνεύσουν θανατηφόρα αέρια.
Η πυροσβεστική έκανε πάρα πολλές προσπάθειες έως, τελικά, να πετύχει να ανοίξει την κλειδωμένη πόρτα της σοφίτας στην οποία είχε καταφύγει η ανήλικη. Όταν οι πυροσβέστες μπήκαν μέσα, βρήκαν το κοριτσάκι χωρίς αισθήσεις και αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.
Η ανήλικη διεκομίσθη στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και στη συνέχεια στην εντατική μνάδα, όπου εξέπνευσε. Όπως έγινε γνωστό, δίπλα της βρέθηκαν μπουκαλάκια από φαρμακευτικό σκεύασμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger