Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΠΟΛΥΖΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΥ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

4.000 αυτοκτονίες, πάνω από 20.000 άστεγοι, 1.300.000 άνεργοι, 3.000.000 κάτω από το όριο της φτώχιας, χιλιάδες επιχειρήσεις κλειστές, ανελέητα χαράτσια που δεν μπορούν να πληρώσουν οι Έλληνες συμπολίτες, νεφροπαθείς και καρκινοπαθείς που υποφέρουν και αγωνιούν για τη ζωή τους, συνταξιούχοι σε εξαθλίωση, ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ.

Αυτά είναι η αμείλικτη Ελληνική πραγματικότητα. 

Ο κος Σαμαράς και η συγκυβέρνηση της Εθνικής μας καταστροφής είναι υπεράνω του Ελληνικού δράματος στο οποίο επέβαλλαν τον Ελληνικό λαό, τον οποίο προεκλογικά εξαπάτησαν προκειμένου να υφαρπάξουν τη ψήφο του και να συνεχίσουν ουσιαστικά από εκεί που είχαν σταματήσει πριν από τις εκλογές του περασμένου Μαΐου. 

Η εσωτερική τρόϊκα, η παραπαίουσα κυβέρνηση των Ν.Δ - ΠΑ.ΣΟ.Κ - ΔΗΜ.ΑΡ και ο Πρωθυπουργός της κος Σαμαράς, σε μια τελευταία απέλπιδα προσπάθεια εξαπάτησης του Ελληνικού λαού με υποσχέσεις για Ανάπτυξη, λίγο πριν την ψήφιση των νέων εξοντωτικών μέτρων, κάλεσε την κα Μέρκελ να μας επισκεφτεί. 

Η κα Μερκελ αποδεχόμενη την πρόσκληση ήρθε για να δηλώσει τα "κοινά προγράμματα" τα οποία θα υλοποιηθούν κάτω από τις Γερμανικές οδηγίες, υπό την εποπτεία του σκιώδους Πρωθυπουργού κου Ράιχενμπαχ. 

Η κα Μέρκελ θέλει την Ελλάδα αποικία και προτεκτοράτο και ήρθε ακριβώς για να επιθεωρήσει το προτεκτοράτο της και να δηλώσει επίσημα το ρόλο της Γερμανίας ως επικυρίαρχης χώρας. 

Την ίδια στιγμή που δηλώνει ότι αρνείται να μας επιστρέψει το κατοχικό δάνειο και τις αποζημιώσεις-επανορθώσεις, λόγω των καταστροφών που έκαναν στις βασικές υποδομές της χώρας και των εγκλημάτων σε βάρος του Ελληνικού πληθυσμού με τις μαζικές σφαγές, κατά τη Γερμανική κατοχή. 

Φυσικά η κα Μέρκελ δεν ανέφερε τίποτα για τη λίστα του Χριστοφοράκου και τα ονόματα όλων όσων αναγράφονται σε αυτήν, συγκαλύπτοντας ουσιαστικά εκείνους που συμμετείχαν  στην καταστροφή της Χώρας μας.

Ήδη οι Δυσοίωνες προβλέψεις που διατυπώνει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, στις εξαμηνιαίες εκθέσεις του "World Economic Οutlook", και "Fiscal Monitor", (Οκτώβριος 2012) δεν αφήνουν περιθώρια για οποιαδήποτε προοπτική "ανάπτυξης", όσο και αν προσπαθεί αυτή η κυβέρνηση να μας πείσει για το αντίθετο. 
 
Ειδικότερα, το ΔΝΤ εκτιμά για φέτος πως η Ελλάδα θα σημειώσει ύφεση 6%, ενώ το έλλειμμα προβλέπεται ότι θα διαμορφωθεί στο 7,5%.
 
Το δε χρέος της χώρας αναμένεται να ανέλθει στο 170,7% του ΑΕΠ για το 2012 και στο 181,8% του ΑΕΠ το 2013, από 165,4% το 2011.
 
Σε ό,τι δε αφορά την ανεργία στην Ελλάδα, το ΔΝΤ προβλέπει ότι αυτή θα διαμορφωθεί το 2012 στο 23,3%, ενώ το 2013 θα αυξηθεί στο 25,4%.

Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες γνωρίζουν ότι ο Ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλο τα δυσβάσταχτα μέτρα που οδηγούν στην κλιμάκωση της ύφεσης, τη διάλυση της κοινωνίας και το θάνατο κάθε ελπίδας για ανάπτυξη και έξοδο της Ελλάδας από την οικονομική κρίση. 

Οι Ανεξάρτητοι Ελληνες είμαστε εδώ δίπλα στον Ελληνικό λαό, ως η μόνη Αστική, Δημοκρατική Πατριωτική και ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ Δύναμη που θα συνεχίσει να μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας μέχρι τη στιγμή που αυτή η κυβέρνηση και η καταστροφική για την Ελλάδα πολιτική της, να είναι παρελθόν. 

Μαρία Πολύζου
Πολιτευτής Ν. Μαγνησίας
Μέλος Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης
& Τροφίμων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger