Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012

Για τον Λεωνίδα Τζανή,πρώην βουλευτή Μαγνησίας και Υφυπουργό Εσωτερικών

Λεωνίδα,
΄Εδωσες τέρμα στη ζωή σου με τρόπο που εσύ διάλεξες γιατί δεν μπορούσες να αντέξεις διασυρμό στα μάτια των συμπολιτών σου. Για ποιόν όμως διασυρμό μιλούσες; Οι περιβόητες λίστες στο διαδίκτυο πάνε και έρχονται. Μια ανεβαίνει άλλη κατεβαίνει. Διαψεύσεις από παντού για το όνομά σου.Εξάλλου ένας λόγος παραπάνω είναι ότι εσύ δεν διαχειρίστηκες ποτέ οικονομικό πόστο στις Κυβερνήσεις παληότερα, γιατί να κατηγορηθείς; Στον απόηχο του κανιβαλισμού και της ανθρωποφαγίας δεν άντεξες, δεν στάθηκες δυνατός. ΄Εφυγες και άφησες πίσω σου την αξιολάτρευτη οικογένειά σου, τα αδέλφια σου, τους συγγενείς σου, τους φίλους σου αλλά και χιλιάδες επώνυμους και ανώνυμους που με την παρουσία τους σε αποχαιρέτησαν στην εκκλησία του Αγ.Νικολάου.
  Επρεπε να μείνεις και όλοι μαζί, σαν ένας,να παλαίψουμε ενάντια στην ανθρωποφαγία και τον κιτρινισμό και τότε μόνο θα ξεσκεπάζαμε αυτούς, που σήμερα είναι άγνωστοι, που επεδίωκαν και το πέτυχαν να φύγεις από τη ζωή.
  Δεν ξέρω πώς να περιγράψω αυτά που νιώθω. Περισσότερο όμως θα μου μείνουν στο μυαλό μου το ΗΘΟΣ ΣΟΥ, Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ  ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΟΥ.
   Σ' ευχαριστώ που μέσα από την μακρόχρονη συνεργασία μας με έκανες να βλέπω την κοινωνία και τον συνάνθρωπό μου διαφορετικά, όπως πρέπει.
                             
                                    Αιωνία σου η μνήμη αγαπημένε μου ΦΙΛΕ 
                                                                     
                                                                                Αριστείδης Βούλγαρης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

΄Εφυγε από τη ζωή ένας άνθρωπος που αγάπησε όσο κανείς τη Σκόπελο, τη βοήθησε όσο μπορούσε αλλά βοήθησε πολύ και ανθρώπους που ζήτησαν την βοήθειά του γιαυτό και η Σκόπελος τον τίμησε πρώτο βουλευτή όταν ο Λεωνίδας ζητούσε την ψήφο της. Αιωνία η μνήμη του και θα τον θυμόμαστε πάντα.
΄Ενας άνθρωπος

Powered By Blogger