Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Ε. Μενεγάκη: Αποκαλύπτει......(Φωτογραφίες).

Όλες οι γυναίκες έχουν τα δικά τους μυστικά ομορφιάς, που τις κάνουν πραγματικά ξεχωριστές και λαμπερές. Έτσι και οι Ελληνίδες σταρ έχουν τα δικά τους μυστικά ομορφιάς και τα δικά τους τρικ για να είναι πάντα λαμπερές. Για να το πετύχουν αυτό έχουν τη βοήθεια των ειδικών. Μια dream team από διατροφολόγους, γυμναστές, πλαστικούς χειρουργούς και στιλίστες έχουν επιστρατευτεί για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το περιοδικό "CIao" αποκαλύπτει τα μυστικά της Ελένης Μενεγάκη.

Η διατροφή της
Ένα από τα μεγάλα μυστικά της Ελένης Μενεγάκη σε κάθε της σημαντική εμφάνιση, είτε πρόκειται για την έναρξη της εκπομπής της είτε την παρουσίαση κάποιου event, είναι μια μυστική δίαιτα αποτοξίνωσης. Σύμφωνα με τα όσα έχει παραδεχτεί η ίδια κατά καιρούς μέσα από την εκπομπή της, καταφέρνει να αποκτήσει επίπεδη κοιλιά σε χρόνο μηδέν με αφαγία. Η Ελένη για τρεις ημέρες πίνει μόνο νερό και, όταν νιώθει πολύ μεγάλη πείνα, τρώει μια ντομάτα με λίγο λάδι. Τη δίαιτα αυτή δεν τη συνιστά, φυσικά, σε καμία γυναίκα, ούτε της την έχει δώσει κάποιος ειδικός, όμως είναι ο μόνος τρόπος που έχει για να αποτοξινώνει γρήγορα τον οργανισμό της και να έχει κοιλιά πλάκα. Επειδή δεν ανήκει στην κατηγορία των γυναικών που τους αρέσει η γυμναστική, φροντίζει να εντάσσει στη διατροφή της πολλά φρούτα και λαχανικά. Πίνει άφθονο νερό και της αρέσει πολύ να απολαμβάνει με το γεύμα της ένα ποτηράκι κόκκινο κρασί. Η δίαιτα της περιλαμβάνει άπαχη πρωτεΐνη, ζυμαρικά ολικής αλέσεως και ψάρια. Αντιθέτως, βγάζει εκτός τα λιπαρά φαγητά, την κρέμα γάλακτος και το ψωμί.

Μυστικά αδυνατίσματος
Για να αυξήσει τα επίπεδα του μεταβολισμού της και να χάσει κιλά, η Ελένη Μενεγάκη πίνει κάθε πρωί μία ζεστή κούπα καφέ. Ακόμη ένα μυστικό της είναι ότι μετράει πάντα την ποσότητα των ζυμαρικών που είναι και το αγαπημένο της φαγητό όταν σερβίρει τη μερίδα της. Μία μόνο χούφτα ζυμαρικά και πολλά λαχανικά ή μία ωμή σαλάτα είναι ο μυστικός της συνδυασμός.

"Καυτό" μυστικό
Ακολουθεί μια υγιεινή διατροφή που περιέχει πολλές πικάντικες γεύσεις, διότι γνωρίζει ότι τα καλύτερα φαγητά, και συγκεκριμένα εκείνα που περιέχουν τσίλι, διατηρούν το μεταβολισμό της σταθερό και καίνε το λίπος. Η Ελένη λατρεύει την κινέζικη και τη γιαπωνέζικη κουζίνα και εντάσσει στο πρόγραμμά της τρεις φορές την εβδομάδα πικάντικα φαγητά.

Αντίο κυτταρίτιδα
Αν και δεν είναι λάτρης της γυμναστικής, τους καλοκαιρινούς μήνες κολυμπά καθημερινά για περισσότερο από μιάμιση ώρα. Εκτός από κάποιες επισκέψεις της σε ινστιτούτα αισθητικής, το μυστικό ομορφιάς της Ελένης είναι πολύ απλό: Κάθε βράδυ η παρουσιάστρια απλώνει μεγάλες ποσότητες βαζελίνης στην κοιλιά και τους γλουτούς της για να εξαφανίσει την κυτταρίτιδα.

Στην ντουλάπα ολοταχώς
Η Ελένη είναι μέτριου αναστήματος. Για να κάνει, λοιπόν, τη σιλουέτα της πιο ψηλόλιγνη, δεν αποχωρίζεται σχεδόν ποτέ τα ψηλοτάκουνά της, είτε αυτά είναι γόβες, είτε πλατφόρμες. Ακόμη, επιλέγει skinny jeans που την κάνουν πιο αδύνατη και δίνουν έμφαση στην ψηλόλιγνη σιλουέτα της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger