Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΠ – ΣΠΙΘΑ


28/10/2012

Το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών – ΣΠΙΘΑ του Μίκη Θεοδωράκη καταγγέλλει την Ελληνική δικαιοσύνη, τις διωκτικές αρχές και την Ελληνική (εξαρτημένη από ξένα συμφέροντα) κυβέρνηση για την σύλληψη του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.
Η πρωτοφανής κινητοποίηση των αρχών (μήπως αποδεικνύει και την αυθεντικότητα της λίστας;), οι οποίες έδρασαν περιέργως με τέλεια αντανακλαστικά για να συλληφθεί ο Κώστας Βαξεβάνης, αποδεικνύει ότι ζούμε σε καθεστώς συγκεκαλυμμένης δικτατορίας και χουντικής λογοκρισίας εν έτει 2012.
Το Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών – ΣΠΙΘΑ στηρίζει απόλυτα τον δημοσιογράφο Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος έκανε ως όφειλε το καθήκον του να δημοσιοποιήσει την λίστα Λαγκάρντ ώστε ενημερώσει τον Ελληνικό λαό, την στιγμή που οι αρμόδιοι υπουργοί και η Ελληνική δοσιλογική  κυβέρνηση παίζουν εδώ και ολόκληρους μήνες κρυφτό, υποτιμώντας την νοημοσύνη ολόκληρου του Ελληνικού λαού, χάνοντας η αποκρύβοντας τα USB Sticks και τα Cd με τα στοιχεία των φοροκλεπτών.

Απαιτούμε την άμεση απελευθέρωσή του Κώστα Βαξεβάνη και παράλληλα καλούμε τον Ελληνικό λαό σε εξέγερση ενάντια στην Ελληνική δοσιλογική τρικομματική κυβέρνηση.


Κίνημα Ανεξάρτητων Πολιτών – ΣΠΙΘΑ
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger