Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΒΟΛΟΣ: Τα δικά μας ΟΧΙ

28η Οκτωβρίου, πλ. Πανεπιστημίου, 10.30πμ, Βόλος
ΟΧΙ στην κοινωνική καταστροφή, τα μνημόνια, το κράτος, τα αφεντικά και τους φασίστες.
28 ΟΚΤΩΒΡΗ, 10.30πμ, Πλ. Πανεπιστημίου, Βόλος

Η Ανοικτή Συνέλευση Μαγνησίας καλεί όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, φοιτητές, μαθητές, τα φτωχά λαϊκά στρώματα να οργανώσουμε όλοι μαζί τώρα τον αγώνα μας για την ανατροπή της μνημονιακής κυβέρνησης (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ,ΔΗΜΑΡ)  της τρόικας, αλλά και κάθε κυβέρνησης που αναγνωρίζει έστω και 1€ του χρέους.  Εξαπατώντας, όπως και η προηγούμενη κυβέρνηση, περί επαναδιαπραγμάτευσης, τολμούν και λένε ότι χωρίς αυτούς ….θα πεινάσουμε.
Το «ελληνικό σχέδιο διάσωσης» είναι το καταστροφικό πρόγραμμα της χρεοκοπίας των εκατομμυρίων, ένα πρόγραμμα διάσωσης του κεφαλαίου, των εργολάβων των δρόμων, των τραπεζιτών, των βιομηχάνων και των εφοπλιστών.
Η φετινή επέτειος των θυσιών του εργαζόμενου πληθυσμού θα έχει και παραστάτη τον ναζιστή βουλευτή Μαγνησίας, με αποτέλεσμα, εκτός από τους υπεύθυνους της χρεοκοπίας μας, τα ελληνικά στρατά που κάλεσαν τα ΜΑΤ για να χτυπηθούν οι απλήρωτοι εργάτες του Σκαραμαγκά, τους δεκάδες άνδρες της ασφάλειας για να διατηρηθεί η «τάξη και η ησυχία», τα παιδιά μας θα είναι υποχρεωμένα να χαιρετήσουν και όσους οι γονείς μας και οι παππούδες μας πολέμησαν: τους ναζιστές των ταγμάτων ασφαλείας της κατοχής. Αγκαζέ, σύσσωμος ο «δημοκρατικός» κόσμος θα γιορτάσει για να διατηρηθεί η «εθνική» ενότητα του κεφαλαίου, δηλ. αυτοί να την γλυτώνουν κι εμείς να την πληρώνουμε συνεχώς.  Γι αυτό  βάζουν εμάς και τα παιδιά μας να παρελάσουμε μπροστά από τους δήμιούς μας.
Εμείς λέμε ΟΧΙ και καλούμε σε έναν ανεξάρτητο εορτασμό, αρχή αγώνων για ότι χάσαμε και όσα πρέπει να κερδίσουμε για να αντιτάξουμε τη δύναμη της εργατικής τάξης, και της νεολαίας στον εκβαρβαρισμό και τη κατάπτωση της ύπαρξης μας.
Δεν υπάρχει χρόνος αναμονής.
  • Όλα τα κοινωνικά αγαθά είναι δωρεάν.
  • Λιγότερη δουλειά, δουλειά για όλους με αξιοπρεπείς μισθούς & συντάξεις.
  • Όλο το χρέος να διαγραφεί. Ούτε 1€ για τους τοκογλύφους.
  • Αλληλεγγύη και οργάνωση του αγώνα σε κάθε δρόμο, γειτονιά, συνοικία, χώρο δουλειάς.
  • Να φύγουν όλοι, κυβέρνηση, τρόικα, αφεντικά, φασίστες.
  • Όλη η εξουσία στις επιτροπές μας, στα σωματεία μας, στα συμβούλιά μας.
  • Παίρνουμε τη τύχη της ζωής στα χέρια μας.
 
25 Οκτώβρη 2012
ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
http://denplirono-anatropi.blogspot.com/
http://ergatis.wordpress.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger