Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Η κυβέρνηση χωρίς όνομα...

Η Αξιοπρέπεια κατακτιέται μέσα από ακηδεμόνευτους, αυτοοργανωμένους και ταξικούς αγώνες.

Image scaled down


Όταν οι ναζί προκλητικά προωθούνται από τον ίδιο τον καπιταλισμό(κρατος-κεφάλαιο) ως το τελευταίο ανάχωμα απέναντι στην κοινωνική έκρηξη που μαίνεται τότε οι ελευθερίες όλων μας καταργούνται και η εξέγερση είναι πιο εφικτή όσο ποτέ άλλοτε.

«Την εποχή που οι δολοφονίες, οι ληστείες και οι βιασμοί γίνονται ρατσιστικά λάφυρα…» http://sinialo.espiv.net/?p=8217

Είναι επιτακτική η ανάγκη να τσακίσουμε τον καπιταλισμό και τα παράγωγά του, να γκρεμίσουμε κάθε εξουσιαστική συμπεριφορά ώστε να προστατέψουμε και να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις τα κινηματικά μέσα αντιπληροφόρησης, τα αυτοοργανωμένα εγχειρήματα/στέκια/καταλήψεις και μέσα από τις συντροφικές μας σχέσεις η αντίσταση και η ανοικοδόμηση του κινήματος θα γκρεμίσει όχι μόνο την επέλαση του ναζισμού αλλά και οποιαδήποτε φιλελεύθερη πλέμπα θα προσπαθήσει να επιβληθεί.

Αλληλεγγύη στο Στέκι του Ρεθύμνου, στην κατάληψη Δράκα(Κέρκυρα), στην κατάληψη Apertus(Αγρίνιο), στη δημοτική Αγορά της Κυψέλης, στην κατάληψη Δέλτα(Θεσσαλονίκη), στα ταξικά αδέρφια μας τους μετανάστες και σε όσους οπλίζουν τις αρνήσεις τους απέναντι σε κράτος-αφεντικά-φασίστες.

Δεν ξεχνάμε τους συντρόφους μας που βρίσκονται αιχμάλωτοι στα κελιά και με υψωμένη γροθιά συνεχίζουν ακατάπαυστα τον αγώνα για την Αξιοπρέπεια και την Ελευθερία.

Η Αξιοπρέπεια κατακτιέται μέσα από ακηδεμόνευτους, αυτοοργανωμένους και ταξικούς αγώνες.

Εδώ και τώρα να τους τσακίσουμε.
«Το νέο έδαφος δεν είναι μια φανταστική ουτοπία, δεν είναι μια επίκληση ιδεολογικών αρχών, δεν είναι μια νέα γη της επαγγελίας. Είναι το έδαφος των σχέσεων αλληλεγγύης, είναι το έδαφος των δομών παραγωγής των δυνατοτήτων και των ικανοτήτων να υπάρξουμε ως κοινωνία, ως λαός ενάντια και πέρα από τον κυριαρχία του εμπορεύματος και την εκμετάλλευση της αφηρημένης εργασίας, είναι το έδαφος αναπροσδιορισμού των κοινωνικών αναγκών και επιθυμιών μας. Είναι το έδαφος να πολεμήσουμε το ζόφο και το έρεβος του φασισμού. Είναι ένας κόσμος να φτιάξουμε καθώς τον υπερασπιζόμαστε, είναι ένας κόσμος που τον υπερασπιζόμαστε καθώς τον φτιάχνουμε
Μόνο έτσι θα νικήσουμε!» http://dikaex.blogspot.gr/2012/06/blog-post_2929.html

Η οργή στους δρόμους και η σύγκρουση παντού…
Οργάνωση για την Κοινωνική Επανάσταση και την Αναρχία.

Τώρα και εδώ είναι ο τόπος για να μας βρουν απέναντί τους.
Μπορούμε.

(Ανακοίνωση – κάλεσμα: https://athens.indymedia.org/calendar/event.php?id=39382)

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...



my weblog :: okotoks carpet cleaning ()

Powered By Blogger