Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

Σε τροχαίο 8 Ελληνες ηθοποιοί

Σε τροχαίο 8 Ελληνες ηθοποιοί
Οκτώ Έλληνες ηθοποιοί, που βρίσκονται στην Κύπρο για θεατρικές παραστάσεις έπεσαν θύματα τροχαίου, όταν το μικρό λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με άλλο όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας-Λεμεσού, περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα της Κυριακής.
Μεταξύ των ηθοποιών είναι ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, η Άννα Παναγιωτοπούλου, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου και η Χρύσα Ρώπα. Σε όλους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και έλαβαν εξιτήριο, εκτός από τη Χρύσα Ρώπα, η οποία υπέστη διάσειση και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, αυτοκίνητο που οδηγούσε άγνωστος, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έφυγε από την πορεία του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο δεξιό κιγκλίδωμα του δρόμου.
Το δυστύχημα αντιλήφθηκε δεύτερος οδηγός, ο οποίος σταμάτησε το όχημά του στη λωρίδα ασφαλείας και προσέτρεξε για βοήθεια.
Το μικρό λεωφορείο με τους Έλληνες ηθοποιούς, επίσης κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε διαδοχικά στα δύο ακινητοποιημένα οχήματα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οκτώ από τους επιβαίνοντες. Ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου εγκατέλειψε το σημείο.
Ο Αντώνης Καφετζόπουλος σε ανάρτηση του στο twitter έγραψε: «Οκ ζήσαμε! Μόνο γρατζουνιές, καρούμπαλα και μελανιές. Στον εθνικό δρόμο προς Λεμεσό το πουλμανάκι μας έγινε για τα μπάζα».
Ο θίασος ανακοίνωσε ότι οι παραστάσεις θα συνεχιστούν κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger