Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΤΙΣ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ! ΝΑ ΞΕΧΥΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ, ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙΚΑ!

 Όλοι στις απεργιακές κινητοποιήσεις να τους σταματήσουμε!
  Να αγωνιστούμε για να ρίξουμε παλιά και νέα μέτρα!
  Να παλέψουμε για το δικαίωμα στη δουλειά και τη ζωή!


Με αιτία και αφορμή την κρίση, ντόπιο και ξένο κεφάλαιο επιτίθεται με λύσσα στην εργατική τάξη, το λαό και τη νεολαία της χώρα. Καταργεί συλλογικές συμβάσεις, κλείνει νοσοκομεία, σχολές και σχολεία. Συρρικνώνουν μισθούς και συντάξεις, απολύουν εργαζομένους, τρομοκρατούν και καταστέλλουν όσους αντιστέκονται. 

Η νέα τρικομματική κυβέρνηση (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) κάτω από τις εντολές των Αμερικάνων και Ευρωπαίων ιμπεριαλιστών αφεντικών τους, χωρίς να θέλουν και χωρίς να μπορούν να κάνουν αλλιώς, θέλει να συνεχίσει το ξεζούμισμα του λαού. Να επιβάλλει νέα μέτρα εξαθλίωσης. 

 Μας βομβαρδίζουν καθημερινά μέσα από τα ΜΜΕ με τρομοκρατίες και απειλές. Θέλουν να μας φοβίσουν για να σκύψουμε το κεφάλι και να δεχτούμε  παθητικά όλη αυτήν την επίθεση.

Να τους χαλάσουμε το παιχνίδι! Στο δρόμο, με μαζικές κινητοποιήσεις, μπορούμε να τους σταματήσουμε!

Αυτή η απεργία οφείλει και πρέπει να αποτελέσει για τον καθένα μας, έναυσμα για νέες κινητοποιήσεις, απεργίες, διαδηλώσεις ενάντια στο ντόπιο κεφάλαιο και την ιμπεριαλιστική εξάρτηση. Ο αγώνας για την ανατροπή των μέτρων δεν είναι υπόθεση ορισμένων. Οφείλει και πρέπει να γίνει υπόθεση όλων όσων χτυπάει η επίθεση κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ. Υπόθεση δηλαδή της εργατικής τάξης, του λαού και της νεολαίας. Μέσα από μαζικούς, ταξικούς αγώνες μπορούμε να τους νικήσουμε! Μπορούμε να κάνουμε τα σκοτάδια λάμψη!

·         Κάτω παλιά και νέα μέτρα
·         Αντίσταση στην αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ
·         Έξω οι ιμπεριαλιστικοί μηχανισμοίΕΕ-ΔΝΤ-ΕΚΤ-ΝΑΤΟ
·         Οργάνωση-Αντίσταση-Αγώνας

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΧΤΠΑΝΕ ΤΟ ΛΑΟ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ Μ'ΑΓΩΝΑ ΜΑΖΙΚΟ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...



Have a look at my web blog :: webpage ()

Powered By Blogger