Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Ταλαιπωρία για τους επιβάτες του Express Skiathos σε επανάληψη


Οι επιβάτες χωρίς μεταφορικό μέσο θα επιστρέψουν με το flyingcat 5 στο Βόλο, ενώ όσοι διαθέτουν αυτοκίνητο θα επιβιβαστούν στο Express Pegasus για Αγ. Κωνσταντίνο
Ταλαιπωρία περιμένει τους επιβάτες του πλοίου Express Skiathos της εταιρείας Hellenic Seaways καθώς παρουσίασε μηχανική βλάβη πραγματοποιώντας το συνηθισμένο του δρομολόγιο από το λιμάνι του Βόλου προς τις Σποράδες.
Συγκεκριμένα, το Express Skiathos, ενώ ξεκίνησε κανονικά το πρωί στις 07:45 από το Βόλο με πρώτο προορισμό την Σκιάθο, φτάνοντας στο νησί, εμφάνισε πρόβλημα στην αριστερή κύρια μηχανή.
 
Σύμφωνα με το λιμεναρχείο του Βόλου, το πλοίο δεν μπορεί να συνεχίσει κανονικά το δρομολόγιό του και αυτή τη στιγμή επιστρέφει χωρίς επιβάτες στο λιμάνι του Βόλου προκειμένου να επισκευαστεί το πρόβλημα που παρουσιάστηκε.
 
Όσον αφορά τους επιβάτες χωρίς μεταφορικό μέσο, η εταιρεία θα στείλει το flyingcat 5 προκειμένου να επιστρέψουν από τις Σποράδες στο λιμάνι του Βόλου, ενώ για όσους επιβάτες διαθέτουν αυτοκίνητο θα επιβιβαστούν στο Express Pegasus με προορισμό τον Άγιο Κωνσταντίνο.
 
Σημειώνεται ότι το Express Skiathos παρουσίασε πρόβλημα στη δεξιά κύρια μηχανή και την περασμένη Κυριακή, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει έξι ώρες το δρομολόγιό του προς τις Σποράδες. Συγκεκριμένα, ενώ ήταν να αποπλεύσει στις 07:45 το πρωί από το Βόλο, ξεκίνησε στις 13:45 το μεσημέρι, αφού αποκαταστάθηκε η βλάβη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger