Σάββατο 4 Αυγούστου 2012

Η Μαρία Πολύζου μέλος της επιτροπής Αγρ. Ανάπτυξης των «Ανεξάρτητων Ελλήνων»


Με κοινή απόφαση του Γενικού Γραμματέα του κόμματος κ. Μιχάλη Γιαννάκη και του Γενικού Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας κ. Κώστα Μαρκόπουλου, από την Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012, η Πολιτευτής Ν. Μαγνησίας κα Μαρία Πολύζου, ορίστηκε μέλος του Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Αγροτικής Ανάπτυξης με Υπεύθυνο Τομεάρχη τον κο Κωνσταντίνο Γιοβανόπουλο Βουλευτή Ημαθίας.

Ο Τομέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, είναι ο πλέον σημαντικός για τη Χώρα μας, καθώς βασίζεται στην πρωτογενή παραγωγή, η οποία έχει πολεμηθεί με τις ισχύουσες πολιτικές επιλογές που επεβλήθηκαν σε έναν τόσο νευραλγικό Τομέα - την ατμομηχανή της Οικονομίας μας - που εξασφαλίζει την τροφική επάρκεια της Πατρίδας μας και μπορεί να εξελιχθεί σε σημαντικό Πυλώνα Ανάπτυξης με Παγκόσμιο Εξαγωγικό Προσανατολισμό.

Οι θέσεις του Κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την Αγροτική Ανάπτυξη θα αναδειχτούν στους πολίτες και στους φορείς, μέσα από το Κοινοβουλευτικό αλλά και το Εξωκοινοβουλευτικό Έργο που παράγεται τόσο από τον Υπεύθυνο Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του Τομέα κο Κωνσταντίνο Γιοβανόπουλο Βουλευτή Ν. Ημαθίας, όσο και από τα μέλη που συγκροτούν τον Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger