Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

Σε Ενημερωτική Εκδήλωση για τα: «Ολοκληρωμένα Σχέδια Ανάπτυξης των Νησιών της Θεσσαλίας» και ειδικότερα της Νήσου Σκοπέλου, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012 και ώρα 12:30’’ στον χώρο του Ξενοδοχείου «ΑΙΟΛΟΣ» στη Σκόπελο...

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
και ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Σκόπελος
:
01.08.2012
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
Σε ενημερωτική εκδήλωση για τα «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΧΕΔΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ» - Νήσος Σκόπελος.
Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κων. Αγοραστός, ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γ. Μιχελής και η Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Περιφέρειας Θεσσαλίας, σας καλούν σε Ενημερωτική Εκδήλωση για τα:
«
Ολοκληρωμένα Σχέδια Ανάπτυξης των Νησιών της Θεσσαλίας» και ειδικότερα της Νήσου Σκοπέλου, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012 και ώρα 12:30’’ στον χώρο του Ξενοδοχείου «ΑΙΟΛΟΣ» στη Σκόπελο.
 
Ειδικότερα, η Περιφέρεια Θεσσαλίας στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Χωρική Ενότητα Θεσσαλίας - Στερεάς Ελλάδας - Ηπείρου 2007-2013» και λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαιτερότητες και τα προβλήματα του νησιωτικού χώρου χρηματοδοτεί την υλοποίηση Ολοκληρωμένων Σχεδίων Ανάπτυξης των Νησιών της Θεσσαλίας (Αλόννησος, Σκόπελος, Σκιάθος & Νήσος Παλαιό Τρίκερι), που προωθούν τους στόχους της βιώσιμης τοπικής ανάπτυξης και της ενδοπεριφερειακής κοινωνικής και οικονομικής συνοχής, της βελτίωσης της ελκυστικότητας των περιοχών και της ποιότητας ζωής των κατοίκων τους, καθώς επίσης και της δημιουργίας θέσεων απασχόλησης μέσω της αξιοποίησης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων κάθε νησιού.
 
Φορέας σχεδιασμού του Ολοκληρωμένου Σχεδίου για τη Νήσο Σκόπελο είναι ο Δήμος Σκοπέλου.

Οι Δημόσιοι, Επαγγελματικοί και Κοινωνικοί Φορείς του νησιού, καλούνται να συμμετέχουν στην Εκδήλωση που πραγματοποιείται, στο πλαίσιο διαβούλευσης για τη βέλτιστη αξιοποίηση των διατιθέμενων πόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger