Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Σκιάθος: Απαγχονίστηκε με καλώδιο μέσα στο σπίτι του!

Ένας 43χρονος που αντιμετώπιζε προβλήματα
Άδοξο τέλος έβαλε στη ζωή του ένας 43χρονος, που γεννήθηκε στην Αθήνα και ήταν κάτοικος Σκιάθου, στην αγροτική αποθήκη που διατηρούσε και διέμενε στην περιοχή Ασέληνος, ενώ άφησε ιδιόχειρο σημείωμα, με το οποίο ζητά συγνώμη για τον τρόπο που έφυγε από τη ζωή. Ο άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος με καλώδιο στο σπίτι του και με τραυματισμένες φλέβες.
Τον άτυχο άνδρα, εντόπισε η αδελφή του, που διατηρεί κατάστημα στη Σκιάθο, αλλά και φίλοι του, που ανησύχησαν που δεν έδωσε σημεία ζωήςεδώ και δύο ημέρες.Η Αστυνομία ενημερώθηκε τις 13.15 σήμερα το μεσημέρι, από τη γυναίκα και επί τόπου πήγαν δυνάμεις, που απέκλεισαν τον ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
Ο αυτόχειρας, φαίνεται ότι αρχικά είχε αποφασίσει να θέσει τέλος στη ζωή του, κόβοντας τις φλέβες του, όμως μάλλον δεν τα κατάφερε, καθώς η συγγενής του τον βρήκε κρεμασμένο με καλώδιο από δοκάρι του ταβανιού του σπιτιού του.
Στο ίδιο δωμάτιο βρέθηκε ιδιόχειρο σημείωμα, στο οποίο ζητούσε συγνώμη από τους οικείους του και τους φίλους του που φεύγει με αυτόν τον τρόπο από τη ζωή, αλλά και ψυχιατρικά φάρμακα, που σημαίνει ότι αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.
Ο άτυχος 43χρονος εργαζόταν περιστασιακά ως οικοδόμος, ενώ παλιότερα εργαζόταν στο αεροδρόμιο της Σκιάθου.
magnisianews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger