Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Ετοιμάζει αποκαλύψεις ο Α. Πατσης


Το ερχόμενο Σάββατο θα είναι μία πολύ σημαντική ημέρα για τη Νίκη, αφού θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ, όπου ενδέχεται να ανακοινωθεί η σύνθεση της νέας διοίκησης. Όμως το ενδιαφέρον εστιάζεται σε αυτά που θα πει στη συνέντευξη Τύπου που θα ακολουθήσει ο μεγαλομέτοχος κ. Ανδρέας Πάτσης. Έχει υποσχεθεί ότι θα προβεί σε αποκαλύψεις σχετικά με τα όσα συνέβαιναν στη Νίκη τα προηγούμενα χρόνια τα οποία την οδήγησαν σε αρκετά χρέη, με τον ίδιο να καλείται να την εξυγιάνει οικονομικά. Την ίδια ημέρα θα παρουσιαστούν και τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2012-13.
Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ
Στις 28 Ιουλίου, ημέρα Σάββατο στις 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο «Ξενία» του Βόλου θα πραγματοποιηθεί η γενική συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Νίκη, που όπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους. Στη συνέλευση είναι πιθανό να γίνει γνωστή η σύνθεση της νέας διοίκησης, αλλά εκείνο που θα περιμένει περισσότερο ο κόσμος θα είναι η συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει ο μεγαλομέτοχος Ανδρέας Πάτσης αμέσως μετά.
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ έχοντας πλέον πλήρη εικόνα για την οικονομική κατάσταση της εταιρείας είναι έτοιμος να προβεί σε αποκαλύψεις προκειμένου ο κόσμος της Νίκης να μάθει ποιοι ευθύνονται για τις παλαιές προσφυγές που καλείται να τακτοποιήσει ο ίδιος, αλλά και γενικότερα για τα χρέη της ομάδας.
Ο κ. Πάτσης είναι διατεθειμένος να μην αφήσει σε «χλωρό κλαρί» όσους πιστεύει ότι ευθύνονται για την κατάσταση αυτή, ενώ όπως δήλωσε πρόσφατα θα προχωρήσει και σε αγωγές κατά παντός υπευθύνου, μια και θεωρεί ότι κάποιοι άφησαν χρέη πλουτίζοντας οι ίδιοι. Με πολύ ενδιαφέρον, λοιπόν, όλοι όσοι ασχολούνται με τη Νίκη θα περιμένουν να ακούσουν τι θα πει το ερχόμενο Σάββατο.
Σημειώνεται ότι μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου του κ. Πάτση θα παρουσιαστούν και τα εισιτήρια διαρκείας για την περίοδο 2012-13 με τη διοίκηση να ευελπιστεί ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί στην αγορά τους, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η ομάδα άλλαξε κατηγορία.
Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ που δημοσιεύεται και στην ιστοσελίδα της έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει ότι η γενική συνέλευση θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους. Η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου (28/7) στο ξενοδοχείο «Ξενία». Μετά το τέλος της γενικής συνέλευσης θα δοθεί συνέντευξη Τύπου από τον μεγαλομέτοχο, Ανδρέα Πάτση, ενώ θα ακολουθήσει η παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2012-2013». 
Επίσης μία ακόμη ανακοίνωση εξέδωσε χθες η ΠΑΕ και αφορά τον θάνατο του τ. προέδρου της Σούπερ Λιγκ Απόστολου Παπουτσάκη: «Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου εκφράζει τη θλίψη της για τον πρόωρο χαμό του τέως προέδρου της Super League και προέδρου της ΠΑΕ Εργοτέλης, Απόστολου Παπουτσάκη και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του και στην ομάδα του Εργοτέλη». 
 Τα μεταγραφικά
Στη Νίκη συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να αποκτηθούν και άλλοι παίκτες, ενώ σειρά θα πάρουν και οι ανανεώσεις των συμβολαίων.
Θυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής τα νέα πρόσωπα στην ομάδα είναι επτά, ήτοι οι Άγγελος Βέρτζος, Ουέλινγκτον Γκονσάλβες, Βασίλης Καρατζάς, Αλέξανδρος Σούφλας, Στέργιος Ψιάνος, Κώστας Φλίγκος και Ηρακλής Ρόππας, ενώ χθες αθηναϊκές ιστοσελίδες ανέφεραν ότι υπάρχει ενδιαφέρον για τον 24χρονο αμυντικό Κώστα Φραγκή, που πέρυσι έπαιξε στον Βύζαντα, αλλά αυτό δεν επιβεβαιώθηκε από τους ανθρώπους της Νίκης.
Όσον αφορά τις ανανεώσεις, μετά τον Ριζογιάννη και ο Λαζαρίδης αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Νίκη. Διοίκηση και παίκτης τα έχουν βρει, αλλά χρειάζεται να συναινέσει και η Ξάνθη στην οποία ανήκει. Το ίδιο συμβαίνει και με την περίπτωση του Παυλίδη, με τη Νίκη να κινείται να αποκτήσει τα δικαιώματά του από τη Βέροια.
Στο μεταξύ, ολοένα και πιο κοντά στη Λάρισα βρίσκεται ο Γιώργος Πουλάκος. Ο 29χρονος επιθετικός βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τους «βυσσινί» και μάλλον θα προτιμήσει τη δική τους πρόταση.

Φιλικά με Πλατανιά
και Αναγέννηση η Νίκη
Δύο ακόμη φιλικά παιχνίδια έκλεισε η Νίκη με αντιπάλους τον νεοφώτιστο στη Σούπερ Λιγκ Πλατανιά Χανίων και την Αναγέννηση Καρδίτσας. Το παιχνίδι με τον Πλατανιά θα πραγματοποιηθεί στο Καρπενήσι στις 5 ή 6 Αυγούστου, ενώ αυτό με την Αναγέννηση στο στάδιο της Καρδίτσας στις 22 Αυγούστου.
Έτσι, το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων της Νίκης διαμορφώνεται μέχρι στιγμής ως εξής:
Στάδιο Καρπενησίου, 5 ή 6 Αυγούστου: Νίκη-Πλατανιάς.
Στάδιο Καρπενησίου, 11 Αυγούστου: Νίκη-Καλλονή.
Στάδιο Καρδίτσας 22 Αυγούστου: Αναγέννηση-Νίκη.
Πανθεσσαλικό στάδιο 26 Αυγούστου: Νίκη-Πιερικός.  
Ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής
Το Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: «Το διοικητικό συμβούλιο του Γυμναστικού συλλόγου Βόλου «Η Νίκη» εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην έφορο του τμήματος Κολύμβησης του συλλόγου κ. Ελένη Καραγιάννη  για την απώλεια της μητέρας της Βασιλικής Καραγιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger