Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΠΑΥΛΟ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΑ ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ....

ΔΕΗ: Ανακοίνωση για τις μειώσεις μισθών
Η ΔΕΗ εφάρμοσε άμεσα και πλήρως τη νομοθεσία για τη μείωση του μισθολογικού κόστους, αναφέρει η επιχείρηση σε σημερινή ανακοίνωση με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα. Επιπλέον, όπως τονίζεται, με την υλοποίηση εσωτερικών δράσεων εξορθολογισμού πέτυχε σημαντική μείωση του κόστους λειτουργίας και αύξηση της παραγωγικότητας της εταιρείας.
Η ΔΕΗ διευκρινίζει τέλος ότι η μέση μείωση κατά 36% της ανά εργαζόμενο μισθολογικής δαπάνης δεν επιτεύχθηκε με «οριζόντια» μείωση των αποδοχών, αλλά με προοδευτικό τρόπο, ανάλογα με το ύψος των αποδοχών και τη θέση κάθε εργαζόμενου.
Έτσι, η μείωση αποδοχών κυμαίνεται από 22% για τους εργαζόμενους με τις χαμηλότερες αποδοχές έως και πάνω από 50% για τα ανώτατα στελέχη της επιχείρησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.