Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Πατριός βίασε ανήλικη και την άφησε έγκυο!

Σοκ προκαλεί καταγγελία 16χρονης μαθήτριας ότι ο πατριός της την βίασε, ενώ βρισκόταν στο ίδιο σπίτι με την μητέρα της, με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος.

Ο βιαστής και η μητέρα του κοριτσιού βρίσκονται υπό κράτηση. Εντύπωση προκαλεί η συμπεριφορά της μητέρας που έπεισε την μαθήτρια να μην καταγγείλει τον βιαστή και μάλιστα συνέχισε την σχέση της μαζί του...

Την υπόθεση αποκάλυψε την Κυριακή ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΙΓΜΑ. Την περασμένη Τρίτη η 16χρονη διαπίστωσε πρόβλημα με την έμμηνο ρηση της και εκμυστηρεύτηκε στο πατέρα της το Γολγοθά που βίωσε και βιώνει τονίζοντας του, πως δεν είχε με κανένα άλλο πρόσωπο σεξουαλική επαφή.

Πατέρας και κόρη επισκέφθηκαν ιδιώτη γυναικολόγο ο οποίος διαπίστωσε πως η μαθήτρια βρίσκεται στην 6η με 7η βδομάδα κύησης. Ακολούθως η μικρή στην παρουσία λειτουργού του γραφείου ευημερίας εξετάσθηκε από ιατροδικαστή και κυβερνητικό ιατρό. Εναντίον του βιαστή και της μητέρας της μαθήτριας εξεδώθηκαν εντάλματα σύλληψης. Και οι δύο συνεληφθησαν και οδηγήθηκαν ενώπιον δικαστηρίου το οποίο διέταξε 8ήμερη κράτησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger