Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Διακοπές στην Κυψέλη

Σύμφωνα με έρευνα του ΙΝΚΑ, οι 7 στους 10 Έλληνες δεν πρόκειται να κάνουν διακοπές φέτος αλλά αυτό είναι λογικό, αφού οι περισσότεροι είναι άνεργοι, οπότε δεν τους φτάνει που κοπροσκυλιάζουν όλη μέρα αλλά μου θέλουν και διακοπές από πάνω;

Το 69% αυτών που δηλώνουν ότι δεν θα κάνουν διακοπές επικαλείται την οικονομική στενότητα αλλά -κατά βάθος- είναι μίζεροι γιατί δεν χρειάζονται χρήματα για να κάνεις διακοπές στην Ελλάδα, εκτός αν θεωρείς διακοπές το να μένεις στο Elounda Beach.
To 21% επικαλείται την οικονομική αστάθεια -δηλαδή ανησυχούν για το τι θα συμβεί στο μέλλον-, οπότε καταλαβαίνουμε ότι είναι υποχόνδριοι.
Το 10% υποστηρίζει ότι δεν θα πάει διακοπές για επαγγελματικούς λόγους και αυτοί είναι απόλυτα δικαιολογημένοι γιατί μάλλον είναι αυτοί που θα μπουκάρουν στα σπίτια του 30% που θα πάει διακοπές και θα τους ξαφρίσουν, για να τους κάνουν να μετανιώσουν που πήγαν στα Κουφονήσια και δεν έκατσαν να φυλάνε το τριάρι στο Παγκράτι με το δίκαννο.
Το 55% αυτών που θα πάνε διακοπές θα μείνουν σε φιλικό ιδιόκτητο σπίτι -οπότε, όπως καταλαβαίνετε, θα πάνε σύνεφο μεταξύ των ζευγαριών οι αλλαξοκωλιές-, ενώ το 25% θα μείνει σε συγγενικό σπίτι και θα γίνει της πουτάνας από βρισίδια, μπουνίδια και δολοφονίες.
Ένα 20% δηλώνει ότι έχει κλείσει ξενοδοχείο και κυριολεκτεί -όταν λέει ότι έχει κλείσει ξενοδοχείο-, γιατί, αν μόνο ο ένας στους πέντε από τους τρεις στους δέκα που θα κάνουν διακοπές μείνει σε ξενοδοχείο, τότε το ξενοδοχείο θα βάλει λουκέτο.
Βέβαια, αυτές οι έρευνες για τις διακοπές είναι κάπως σχετικές γιατί, αν μένεις στη Νάξο, κάνεις 150 μπάνια, φιστικώνεις καμιά 20αριά τουρίστριες, κάνεις και 100 μπάφους για να την ακούσεις, και είσαι αρχηγός.
Αυτές οι έρευνες αφορούν αυτούς που μένουν στις μεγάλες πόλεις -και κυρίως στην Αθήνα-, οπότε πρέπει να έρθουν φέτος όλοι οι επαρχιώτες να κάνουν διακοπές στην Αθήνα και να στηρίξουν οικονομικά τους Αθηναίους γιατί τόσα χρόνια οι Αθηναίοι τους στήριζαν και για ευχαριστώ πήγαν οι μπουρτζόβλαχοι και ψήφισαν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, και μας τους φόρεσαν καπέλο για να μην μπορούμε να πάμε διακοπές. (Για τους άλλους λέω – εγώ έχω κάνει ήδη 50 μπάνια και σκοπεύω να κάνω άλλα 150.)
Οι Αθηναίοι που θα πάνε διακοπές θα πρέπει να στηρίξουν τα νησιά που δεν ψήφισαν Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, για να μάθουν να φέρονται τα ταγάρια.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...



Stop by my blog web site ()

Powered By Blogger