Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Βολές κατά Αγοραστού και Κοπάνα (αλήθεια που είναι αυτός ο κοπάνας?)

Από τον Δ. Αλεξόπουλο που τονίζει ότι δεν παραιτείται απ΄ τη θέση του…

Εμμένει στη θέση του να μην παραιτηθεί από τη θέση του αντιμπεριφερειάρχη που τον εξέλεξε ο λαός, ο Δημήτρης Αλεξόπουλος, που σε δηλώσεις του στο «Ράδιο Ένα», έριξε βέλη τόσο στον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό, που τον κατηγόρησε για μεθοδεύσεις σε βάρος του, όσο και με τον αντιπεριφερειάρχη Αργύρη Κοπάνα, που χαρακτήρισε «εργαλείο» του περιφερειάρχη.

Για την γεώτρηση ιδιοκτησίας του στα Λεχώνια τόνισε ότι κάποιοι θορυβήθηκαν που θα εκδικαστεί τον προσεχή Νοέμβριο και εξέφρασε την επιθυμία να έχει βγει απόφαση πριν τις εκλογές του 2014.

Όλα ξεκίνησαν πριν 1,5 χρόνο, που είχε ξεσπάσει πολιτική θύελλα, όταν ο αντιπεριφερειάρχης Δημ. Αλεξόπουλος είχε ζητήσει να τακτοποιηθεί η οφειλή από τον πρώην Δήμο Αρτέμιδας, από τη γεώτρηση που έδινε για χρήση στους οικισμούς.

Τότε έγινε η πολιτική του εκδίωξη από την ομάδα πλειοψηφίας και το αίτημα του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού, να παραιτηθεί από αντιπεριφερειάρχης, κάτι που δεν έγινε και ο ίδιος παραμένει στο πόστο του.

«Ο περιφερειάρχης που εκλέξαμε, θέλει να κάνει κουμάντο με τους κολλητούς του και όχι με τους αιρετούς. Οι αντιπεριφερειάρχες, όπως και ο περιφερειάρχης, έχουν εκλεγεί από το λαό.

Συνεπώς αυτό είναι παράνομο, κάτι ο περιφερειάρχης γνωρίζει όταν αφαίρεσε τις αρμοδιότητές μου», τόνισε ο Δημ. Αλεξόπουλος.

Αναφορικά με την κριτική του αντιπεριφερειάρχη Αργύρη Κοπάνα προς το πρόσωπό του, ο Δημ. Αλεξόπουλος τόνισε ότι «ο κ. Κοπάνας απλά είναι ένα «εργαλείο» του κ. Αγοραστού, που θέλει να κάνει κουμάντο μ’ αυτόν στο Ν. Μαγνησίας».

Σύμφωνα με τον κ. Αλεξόπουλο, ο λαός κρίνει, εκλογές θα έχουμε σε δύο χρόνια και «θα δείξει αν όλες οι μεθοδεύσεις του περιφερειάρχη Θεσσαλίας ευοδωθούν ή θα αποβούν σε βάρος του».

Διευκρινίζοντας τον όρο μεθοδεύσεις, ο κ. Αλεξόπουλος τόνισε ότι ο περιφερειάρχης αφαίρεσε τις αρμοδιότητές του, ως μη όφειλε, ενώ κάνει δηλώσεις σε βάρος του λέγοντας ότι παίρνει τον μισθό του χωρίς να προσφέρει τίποτα.

«Όλη αυτή η μεθόδευση είναι για να με εξαναγκάσει σε παραίτηση και αυτό δεν το κάνω», ήταν η δήλωση του κ. Αλεξόπουλου.
«Έχω εκλεγεί για τέσσερα χρόνια, όπως έχουν εκλεγεί ο περιφερειάρχης και οι άλλοι αντιπεριφερειάρχες.

Δεν μπορώ εγώ να επιβάλω την παραίτηση του περιφερειάρχη ή κάποιου αντιπεριφερειάρχη, αν για οποιονδήποτε λόγο υπάρχει μια σύγκρουση», τόνισε, ενώ χαρακτήρισε φασίζουσα τη μεθόδευση του κ. Αγοραστού στο πρόσωπό του.


Σχετικά με το θέμα της γεώτρησης, ο κ. Αλεξόπουλος, τόνισε ότι, από 8 Μαρτίου του 2011, που υπέβαλε την αίτηση αποζημίωσης, ο Δήμος Βόλου συνεχίζει να κάνει χρήση της γεώτρησης που βρίσκεται σε κτήμα ιδιοκτησίας του, χωρίς να του έχει απαντήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger