Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Επίσκεψη κλιμακίου υποψηφίων βουλευτών της Ν.Δ. στο Τρίκερι και τη Μηλίνα.


Θανάσης Νάκος: «Η Νέα Δημοκρατία είναι η υπεύθυνη δύναμη, που εξασφαλίζει σταθερότητα, ασφάλεια και ελπίδα στη χώρα »
Το Τρίκερι και τη Μηλίνα επισκέφθηκε χθες κλιμάκιο υποψηφίων βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, αποτελούμενο από τους Θανάση Νάκο, Αργύρη Μποτό και Μαρία Καπάνη, οι οποίοι συναντήθηκαν και αντάλλαξαν απόψεις με τους κατοίκους.
Κατά την τοποθέτησή του ο Θανάσης Νάκος αναφέρθηκε στο διακύβευμα της εκλογικής αναμέτρησης της 17ης Ιουνίου, που όπως χαρακτηριστικά τόνισε «είναι οι κρισιμότερες εκλογές της μεταπολίτευσης, που πρόκειται να κρίνουν την παραμονή της χώρας όχι μόνο στο ευρώ, αλλά συνολικά στη μεγάλη οικογένεια της Ευρώπης. Τα μηνύματα που λαμβάνουμε είναι ενθαρρυντικά, η εικόνα που έχουμε και οι δημοσκοπήσεις δείχνουν το κλίμα συσπείρωσης. Χρέος μας είναι να βρεθούμε όλοι μαζί ενωμένοι στη πρώτη γραμμή της μάχης, στις γειτονιές και στους χώρους εργασίας, για να μη χαθεί καμία ψήφος.»
Στη συνέχεια ο κ. Νάκος επεσήμανε ότι «η Νέα Δημοκρατία είναι η μοναδική παράταξη, που δεν χαϊδεύει αυτιά και λέει την αλήθεια στους πολίτες. Πιστεύω, πως αυτή η υπεύθυνη στάση θα εκτιμηθεί από τους πολίτες, που αναγνωρίζουν τον αγώνα που δίνουμε και θα δώσουν τη νίκη στις προσεχείς εκλογές. Γιατί λέμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό. Λέμε τα δύσκολα που είναι μπροστά μας και είμαι βέβαιος ότι η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων ξέρει ποια είναι η αλήθεια και ότι αυτό το εκτιμά. Ο πολίτης έχει χορτάσει από τις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, όπως κάνουν οι «απίθανα ανεύθυνοι» θιασώτες της δραχμής και της εξόδου της χώρας από την ευρωζώνη.» Αναφερόμενος στον αρχηγό του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, ο βουλευτής του νομού μας τόνισε ότι, «πολιτεύεται σήμερα, στην πιο κρίσιμη στιγμή για την Ελλάδα, με όρους της δεκαετίας του ‘80. Και αυτό είναι άδικο για τη χώρα. Προσβάλλει τον Έλληνα πολίτη. Υπονομεύει το μέλλον του τόπου και των παιδιών μας».
Καταλήγοντας ο κ. Νάκος επεσήμανε στους κατοίκους του Τρικερίου ότι «Η πραγματική δύναμη της παράταξης και ουσιαστικά της χώρας, είστε εσείς οι ίδιοι, η ψυχή της παράταξης, που μας τιμάτε σήμερα με την παρουσία σας και μας γεμίζετε με αισιοδοξία. Ο μεγάλος αγώνας και το μεγάλο στοίχημα όλων μας είναι να συσπειρώσουμε τον κόσμο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης στη Μαγνησία, άλλα και σε όλη την Ελλάδα, να πείσουμε ξανά τους ανθρώπους που παραδοσιακά ακολουθούν τη μεγάλη παράταξή μας, ότι η Νέα Δημοκρατία είναι η υπεύθυνη δύναμη, που εξασφαλίζει σταθερότητα, ασφάλεια και ελπίδα στη χώρα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger