Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας - Δελτίο τύπου




 


Μ Α Γ Ν Η Σ Ι Α Σ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

          Η Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας χαιρετίζει τους πάνω από 35000 άνδρες,  γυναίκες και νέους που ανέδειξαν τον ΣΥΡΙΖΑ πρώτο με διαφορά τριών μονάδων από την   δεύτερη Ν.Δ.  Στον Δήμο Βόλου η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ – Ν.Δ. είναι δέκα μονάδες  και στην Ν. Ιωνία είναι 22 μονάδες !!!
          Δεκάδες αγωνιστές κι αγωνίστριες  του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας δούλεψαν με ενθουσιασμό και αυταπάρνηση και έφεραν στο λαό της περιοχής μας το μήνυμα της αντίστασης και της ανατροπής. Ο λαός τιμώντας την μεγάλη παράδοση της Αριστεράς στο Βόλο και την Μαγνησία και εμπνεόμενος   απ ΄ αυτήν ανταποκρίθηκε.  Σήμερα είναι μια καινούργια μέρα για τον λαό και τον τόπο.
        Δεν είναι τυχαίο ότι οι καλύτερες  επιδόσεις του ΣΥΡΙΖΑ πανελλαδικά είναι στις περιοχές με παράδοση ισχύος  της Αριστεράς
           Δώσαμε ένα υπέροχο αγώνα σε όλη την Ελλάδα. Βρήκαμε όμως απέναντί μας μεγάλες οικονομικές και πολιτικές δυνάμεις των ισχυρότερων κρατών της  Ευρώπης και όμως αντέξαμε.  Αν οι άλλες δυνάμεις της Αριστεράς είχαν ανταποκριθεί στο  προσκλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα η Ελλάδα θα είχε Αριστερή κυβέρνηση αι ο λαός θα έβλεπε την αρχή μιας διαδικασίας που θα οδηγούσε στην επούλωση των πληγών που προκάλεσαν τα Μνημόνια.
            Αντί γι αυτό του ετοιμάζουν τώρα μια μνημονιακή Κυβέρνηση τύπου Παπαδήμου που θα συνεχίσει την ίδια πολιτική, που τόσα δεινά συσσώρευσε στο λαό μας.
          Για να μη μειωθούν κι άλλο οι μισθοί και οι συντάξεις, για να μην αυξηθεί πάλι η ανεργία και κλείσουν κι άλλα μαγαζιά πρέπει να συνεχίσουμε τους αγώνες μας ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές αξιοποιώντας την δύναμη που έδωσε στην Αριστερά ο λαός.
          Η όποια μνημονιακή κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να πάει πολύ μακριά και ο λαός  με την πάλη του  θα επιβάλει μια άλλη πολιτική κατεύθυνση.
          Η νίκη στο τέλος θα είναι του λαού.
Από το Γραφείο Τύπου   
Βόλος, 18 Ιουνίου 2012

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger