Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Σύλληψη για ναρκωτικά στον Πειραιά – Συλλήψεις αλλοδαπών για μεταφορά παράνομων αλλοδαπών και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών στην Πάτρα – Σύλληψη και κατάσχεση αλιευμάτων στην Αλεξανδρούπολη – Τραυματισμός επιβάτιδος στη Σύρο – Ασθένεια επιβάτιδος Ι/Φ στη Λευκάδα – Διακομιδές ασθενών


Συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, στον προβλήτα «Dock 3» του λιμένα Πειραιά από προσωπικό της Διοίκησης Ασφαλείας της οικείας Λιμενικής Αρχής, πριν τον απόπλου Ε/Γ–Ο/Γ πλοίου, 21χρονος διότι κατά τη διάρκεια ελέγχου βρέθηκε να κατέχει δύο (02) πλαστικές συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα ακατέργαστης ινδικής κάνναβης συνολικού μεικτού βάρους 28,8 γραμμαρίων.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά ενώ η ναρκωτική ουσία κατασχέθηκε.

====================

Συνελήφθησαν, απογευματινές ώρες χθες, στην πύλη εισόδου οχημάτων του νέου λιμένα Πατρών από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών, 36χρονος αλλοδαπός οδηγός τροχόσπιτου, ο 29χρονος αλλοδαπός συνοδηγός και η 32χρονη αλλοδαπή συνεπιβάτιδα διότι διαπιστώθηκε να μεταφέρουν, επιμελώς κρυμμένους σε διάφορα σημεία στους χώρους ενδιαίτησης και αποθήκευσης των αποσκευών τους, επτά (07) αλλοδαπούς στερούμενοι νομιμοποιητικών εγγράφων με σκοπό την παράνομή έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι και συνελήφθησαν.
Επίσης σε έλεγχο που διενεργήθηκε από προσωπικό του γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν εντός των αποσκευών του 29χρονου αλλοδαπού έξι (06) συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ακατέργαστη ινδική κάνναβη συνολικού μεικτού βάρους 22,1 γραμμαρίων.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας ενώ η ναρκωτική ουσία και το όχημα κατασχέθηκαν.

====================

Συνελήφθη, μεσημβρινές ώρες χθες, στη θαλάσσια περιοχή έμπροσθεν των εκβολών του ποταμού Έβρου από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης 65χρονος διότι κατελήφθη να έχει μεταφορτώσει στο υπό ιδιοκτησίας του φορτηγό όχημα, με σκοπό την πώληση, όστρακα συνολικού βάρους οχτακοσίων ογδόντα τριών (833) κιλών και συγκεκριμένα πεντακόσια δέκα εννέα (519) κιλά του είδους «τελλίνα» διαστάσεων 2–2,5 εκατ. (κάτω του ελαχίστου επιτρεπομένου μεγέθους των 3 εκατοστών), τριακόσια εξήντα τέσσερα (364) κιλά του είδους «ψευτοκύδωνο» εκ των οποίων εκατόν ογδόντα ένα (181) κιλά διαστάσεων 2–3 εκατ. (κάτω του ελαχίστου επιτρεπομένου μεγέθους των 3,5 εκατοστών) .
Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή ενώ τα ανωτέρω αλιεύματα κατασχέθηκαν.

====================

Η Λιμενική Αρχή Σύρου ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, από την Πλοίαρχο του Ε/Γ–Τ/Ρ «ΑΙΓΙΩΤΙΣΣΑ» Ν. Κέρκυρας 38, το οποίο ήταν αγκυροβολημένο στο λιμάνι, για περιστατικό τραυματισμού αλλοδαπής επιβάτιδος.
Η 59χρονη τραυματίας διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα στο τοπικό Γενικό Νοσοκομείο, για την παροχή των πρώτων βοηθειών, απ’ όπου και εξήλθε.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σύρου.

====================

Η Λιμενική Αρχή Λευκάδας ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες χθες, για περιστατικό ασθένειας αλλοδαπής που επέβαινε στο Ι/Φ «PUCKET» σημαίας Ιταλίας, το οποίο βρισκόταν στο βόρειο τμήμα του διαύλου Λευκάδας πλησίον της πλωτής γέφυρας «ΑΓΙΑ ΜΑΥΡΑ».
Στο σημείο μετέβη προσωπικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. το οποίο διαπίστωσε ότι η 54χρονη επιβάτης είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο τοπικό Γενικό Νοσοκομείο, για την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Λευκάδας.

====================

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν χθες και σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:
· 79χρονου, από το λιμάνι της Σύμης στο λιμάνι της Ρόδου, με ναυαγοσωστικό σκάφος Λ.Σ.–ΕΛ. ΑΚΤ. και
· 57χρονου, από το λιμάνι της Μυκόνου στο λιμάνι της Σύρου, με το Ε/Γ–Τ/Ρ «ΔΗΛΟΣ ΕΞΠΡΕΣ» Ν.Π. 1032.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger