Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Για αδιαφάνεια+παρατυπίες καταγγέλλει ο Κ.Πουλάκης την Περιφερειακή Αρχή, για ΚΕΚΑΝΕΜ+LEADER αλιείας

Για αδιαφάνεια+παρατυπίες καταγγέλλει ο Κ.Πουλάκης την Περιφερειακή Αρχή, για ΚΕΚΑΝΕΜ+LEADER αλιείας
ΕΡΩΤΗΣΗ με 9 "καυτά" σημεία θέτει στους Περιφερειάρχη Αγοραστό και Αντιπεριφερειάρχη Κοπάνα, για τα χαμένα 5 εκατ. ευρώ της Μαγνησίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ολόκληρη την ερώτηση που θα κληθούν να απαντήσουν στο Περιφερειακό Συμβούλιο...

Σε συνέχεια των αποκαλύψεων του e-Volos.gr, αφενός για τον αποκλεισμό της Μαγνησίας από το LEADER Αλιείας, μέσω του οποίου οι Β. Σποράδες θα επωφελούνταν με 5 ολόκληρα εκατ. ευρώ και αφετέρου της εκπρόθεσμης ένστασης που κατατέθηκε από πλευράς της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξη «Θεσσαλία της Αλληλεγγύης και της Οικολογίας» Κώστας Πουλάκης, φέρνει το θέμα στο Περιφερειακό Συμβούλιο, με ερώτηση 9 "καυτών" σημείων προς τους Περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό και Αντιπεριφερειάρχη Αργύρη Κοπάνα.

Ο κ. Κώστας Πουλάκης, μάλιστα, δεν διστάζει, μέσα από την ερώτησή του, να καταγγείλλει ευθέως αδιαφάνεια και παρατυπίες στους χειρισμούς, από πλευράς της Περιφερειακής Αρχής, παραθέτοντας μάλιστα βήμα - βήμα το ιστορικό των γεγονότων και θέτοντας μία σειρά από αμείλικτα ερωτήματα, με σημαντικότερο όλων βέβαια, το πώς θα αντισταθμιστεί η απώλεια των 5 ολόκληρων εκατ. ευρώ που χάθηκαν για τη νησιωτική Μαγνησία.

Το e-Volos.gr σας παραθέτει ολόκληρη την ερώτηση, στην οποία θα κληθούν να απαντήσουν οι δύο άντρες, στο Περιφερειακό Συμβούλιο:
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
http://www.e-volos.gr/el/topika_1/gia_adiafaneiaparatupies_kataggellei_o_kpoulakis_tin_perifereiaki_arxi_gia_kekanemleader_alieias.htmlhttp://www.e-volos.gr/el/topika_1/gia_adiafaneiaparatupies_kataggellei_o_kpoulakis_tin_perifereiaki_arxi_gia_kekanemleader_alieias.html5.jpghttp://www.e-volos.gr/el/topika_1/gia_adiafaneiaparatupies_kataggellei_o_kpoulakis_tin_perifereiaki_arxi_gia_kekanemleader_alieias.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger