Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Ανεύρεση πτώματος ανδρός στο Ηράκλειο– Μηχανική βλάβη Ι/Φ στη Μύκονο – Τροχαίο ατύχημα στο Ηράκλειο – Σύλληψη παράνομου αλλοδαπού στην Πάτρα

Η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από λουόμενο για την ύπαρξη πτώματος στη θαλάσσια περιοχή «ΛΙΝΤΟ» και συγκεκριμένα σε απόσταση 40 μέτρων από την ακτή και σε βάθος 3 μέτρων.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν πλωτό περιπολικό Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ., άνδρες ΕΜΑΚ και ιδιώτες δύτες οι οποίοι ανέσυραν το πτώμα, διαπιστώνοντας ότι επρόκειτο για αλλοδαπό ηλικίας 28 ετών.
Η σορός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

================

Η Λιμενική Αρχή Μυκόνου ενημερώθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τον Κυβερνήτη του Ι/Φ «CLAIR DE LUNE» σημαίας Αγγλίας για βλάβη στη μηχανή πρόωσης ενώ έπλεε 3 ν.μ. βορειοανατολικά του νέου λιμένα Μυκόνου, με τρεις (03) αλλοδαπούς επιβάτες καλά στην υγεία τους.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν πλωτό περιπολικό Λ.Σ.–ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και τα Ρ/Κ «ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ» Ν.Π. 2664 και «ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ 10» Ν.Π. 3472, το οποίο και ρυμούλκησε το Ι/Φ στο νέο λιμάνι.
Από το Λιμεναρχείο Μυκόνου απαγορεύθηκε ο απόπλους του «CLAIR DE LUNE» μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη και να προσκομισθεί βεβαιωτικό διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το σκάφος Νηογνώμονα.

================

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, επί της παραλιακής οδού Νεάρχου Ηρακλείου, όταν τρία οχήματα, με οδηγούς ηλικίας 41, 45 και 40 ετών αντίστοιχα, συγκρούσθηκαν μεταξύ τους.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο τραυματισμός του 45χρονου ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο «ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ» Νοσοκομείο, απ’ όπου εξήλθε αυθημερόν.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

================

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες σήμερα, στον επιβατικό σταθμό νοτίου λιμένα Πατρών, από προσωπικό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας / Τμήμα Αλλοδαπών, 32χρονος αλλοδαπός διότι κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger