Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Θ.Φωτίου:"Υπέρτατος τρόμος είναι αυτός της επιβίωσης"

Την άποψη ότι το δίλημμα «ευρώ ή δραχμή» που προσπαθούν κάποιοι να εδραιώσουν στη συνείδηση του λαού, είναι ψεύτικο και ότι επιχειρείται να δημιουργηθεί μια κατάσταση τρόμου πως – δήθεν – από ώρα σε ώρα καταστρεφόμαστε, διατύπωσε η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Θεανώ Φωτίου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε το απόγευμα, λίγο πριν την ομιλία της στη συγκέντρωση του κόμματος, στην Πλατεία Ελευθερίας. «Ο λαός έχει να αντιμετωπίσει τον υπέρτατο τρόμο, που είναι αυτός της επιβίωσης» τονισε χαρακτηριστικά η κ Φωτίου, κατηγορώντας για την τακτική αυτή, εκτός από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, και τα μεγάλα ΜΜΕ, που καλλιεργούν – όπως είπε – το κλίμα τρομοκράτησης. Επισήμανε ακόμη, πως ανέκαθεν η Αριστερά έχει μάθει να δίνει αγώνες, να διεκδικεί και να διαπραγματεύεται και ως εκ τούτου, είναι η μόνη δύναμη που μπορεί να διαπραγματευτεί το μνημόνιο, ενώ εξέφρασε για μια ακόμη φορά, την άποψη του ΣΥΡΙΖΑ ότι αν η Ελλάδα βγει από την ευρωζώνη τότε, το ντόμινο που θα ξεκινήσει, θα την οδηγήσει στη διάλυση.
Αναφερόμενη στο θέμα των πολλών συνιστωσών που απαρτίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ και που χρησιμοποιείται ως επιχείρημα από τα αντίπαλα κόμματα στις κατηγορίες που εκτοξεύουν εναντίον του για πολυγλωσσία, η κ. Φωτίου τόνισε ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται και αυτό θα αποδειχθεί την Παρασκευή, οπότε θα παρουσιαστεί αναλυτικά το πρώτο κομμάτι του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία.
Αντιθέτως, μιλώντας για την πανστρατιά που έχει κηρύξει η ΝΔ, επισήμανε πως δε γίνεται για να σωθεί η πατρίδα, αλλά το … τομάρι της.
Εκδήλωση σήμερα στο πάρκο της ΜΕΤΚΑ
Στο μεταξύ, εκδήλωση – ζωντανό διάλογο με τους πολίτες, διοργανώνει για σήμερα, στις 20:30, στο πάρκο της ΜΕΤΚΑ (Μυτιλήνης – Κυριλλου), η Νομαρχιακή Οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, προκειμένου να καταδειχθεί – όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση – ο επικίνδυνος παλαιοδεξιός λαϊκισμός της ΝΔ και να συζητηθεί το θέμα της δραχμής στην οποία μας οδηγεί η τήρηση του Μνημονίου, η ανάκτηση της εθνικής αξιοπρέπειας της χώρας μας και η ανάγκη απαλλαγής από τη φρίκη που ζούμε σήμερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger