Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Δήλωση του Αποστόλη Νάνου, μέλους της Ε.Π. Θεσσαλίας του ΚΚΕ και υποψήφιου βουλευτή:


«Απευθυνόμαστε ιδιαίτερα σε όσους γνωρίζουν την προσφορά του ΚΚΕ, σε όσους αισθάνονται αριστεροί και ριζοσπάστες,
    Να κάνουν σκουπίδια τις μεθοδεύσεις για την αποδυνάμωση του ΚΚΕ! Επιδιώκουν αδύναμο ΚΚΕ ώστε την επομένη των εκλογών όποια κυβέρνηση βγει να έχει λυμένα τα χέρια, να βάλει στο χέρι το εργατικό και το λαϊκό κίνημα ώστε απέναντι στα νέα μνημόνια που φέρνουν, στις νέες θυσίες που θα καλέσουν είτε για να μείνουμε στην Ε.Ε. και το ευρώ, είτε για να δούμε το «φως στο τούνελ», να μην ξεσηκωθούν αντιδράσεις, να είναι απροετοίμαστος και στη γωνία ο λαός μπροστά στις ραγδαίες εξελίξεις που έρχονται.
    Τους καλούμε να πάρουν σοβαρά υπόψη τις προειδοποιήσεις και τις εκτιμήσεις του ΚΚΕ. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν αλλάζουν. Να μην εμπιστευτεί ο λαός τον ΣΥΡΙΖΑ που τον επέλεξαν ώστε να βγάλει τη λάντζα της χρεοκοπίας. Απέναντι στη θύελλα που έρχεται, τα λαϊκά στρώματα δεν πρέπει να μπουν στη μέση των συμπληγάδων της κεντροαριστεράς και της κεντροδεξιάς, δηλαδή της νέας μεταμφίεσης του σάπιου πολιτικού συστήματος. Κεντροδεξιά ή κεντροαριστερά θα τους πουλήσουν ξανά!
    Την επομένη των εκλογών απαιτείται ισχυρό ΚΚΕ! Είναι η μόνη προϋπόθεση ώστε το λαϊκό κίνημα, τα λαϊκά στρώματα να σηκώσουν ανάστημα, να παρεμποδίσουν τα χειρότερα, να συμβάλλουν ώστε να μην πέσει απότομα ο λαός στην απογοήτευση να μην μπει στη γωνία!
    Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, αυτοαπασχολούμενους, συνταξιούχους, τις γυναίκες και τους νέους των λαϊκών οικογενειών, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Βόλου, την Πέμπτη 31 Μάη, στις 21:00 στην παραλία του Βόλου. Θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ.
    Το σύνθημα που πρέπει να κυριαρχήσει στους τόπους δουλειάς, στις λαϊκές γειτονιές και στα σπίτια είναι: ΚΚΕ ΙΣΧΥΡΟ – ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ Ο ΛΑΟΣ!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger