Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Από ένα φίλο.

Ένας φίλος, πρώην ψηφοφόρος μεγάλου κόμματος, μου έδωσε αυτό και με παρακάλεσε να το ανεβάσω:
"Φίλοι.
 Ήρθε η ώρα να τιμωρήσουμε τους αχάριστους. Ήρθε η στιγμή να δείξουμε ότι είμαστε άνθρωποι που στέκονται ορθοί και όχι τετράποδα μέλη αγέλης. Έφτασε η ώρα που τρέμουν οι δοσίλογοι. Είναι ο καιρός που εμείς θα αποφασίσουμε το δικό μας μέλλον. Θα πούμε ΟΧΙ σε άλλο πετσόκομμα των μισθών μας. ΟΧΙ στην άδικη αρπαγή της σύνταξης. Θα δώσουμε τέλος στον εφιάλτη της απόλυσης. Τέλος στη συμμορία ΠΑΣΟΚ - ΝΔ. Τέλος στο άδικο χαράτσι της ΔΕΗ.
Δεν κλέψαμε τίποτα. Είμαστε έντιμοι και είναι απατεώνες. Είμαστε θύματα και είναι θύτες. Είμαστε εργαζόμενοι και είναι κηφήνες. Είμαστε προδομένοι και είναι προδότες. Μας χρωστάνε τη θέση τους, τα προνομία τους. Καταχράστηκαν την προηγούμενη εμπιστοσύνη μας. Τέρμα, αρκετά!
Θυμηθείτε κάθε φορά που μας εκβίαζαν, που υποχωρούσαμε, τι κάνανε μετά. Μας έγδερναν ζωντανούς. Θυμηθείτε ένα προς ένα, τα προεκλογικά ψέματα και συγκρίνατε τα με τα τωρινά χάλια. Θυμηθείτε την αλαζονεία τους, τις ύβρεις, τις ταπεινώσεις, το ξύλο από τις δυνάμεις της αστυνομίας.
Τώρα στέκονται εκεί και τολμάνε να ζητάνε ξανά ψήφο. Ξέρουν τι κάνανε. Χρεοκόπησαν μια χώρα, εξευτέλισαν ένα λαό σ' όλο τον κόσμο. Μας έκλεψαν, μας απάτησαν, μας χτύπησαν, μας απαγόρεψαν να δούμε ως και τα παιδιά μας στις 25 του Μάρτη. Και εξακολουθούν να μας δουλεύουν! Δεν φταίνε αυτοί λένε. Κάναν ότι μπορούσαν! Πως τολμούν; Ποιοι νομίζουν ότι είναι;
Μας φοβέρισαν και μας τρομοκράτησαν. Σειρά μας τώρα. Θα τους πούμε: Καλά κάνετε και τρέμετε γερμανοτσολιάδες. Σας μάθαμε. Δεν θα σας αφήσουμε να μας κάνετε άλλο κακό. Δεν έχετε πια καμία εξουσία πάνω μας. Δε μας αφήσατε τίποτα. Θα πάρουμε από εσάς πίσω, όλα όσα σας δώσαμε. Και δώστε το μήνυμα στα ξένα αφεντικά σας ότι ΝΑΙ μπορούμε και σκεπτόμαστε. 
Καλό βόλι."  
              
Σημείωση mitsos175: Να μην ξεχάσουμε ακόμα, μέσα σε ποιο σύστημα έγιναν αυτά. Και ποιοι είναι οι εκφραστές και δεκανίκια αυτού στου συστήματος. 
http://tsak-giorgis.blogspot.com/2012/05/blog-post_06.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger