Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Σύλληψη δικηγόρου για πλαστογραφία


Στη σύλληψη ενός 35χρονου δικηγόρου προχώρησαν χθες άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, καθώς επιχείρησε να πλαστογραφήσει βεβαίωση για λογαριασμό Πακιστανού, προκειμένου ο τελευταίος να μπορέσει να εξασφαλίσει άδεια παραμονής.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης της Περιφέρειας Θεσσαλίας:
«Συνελήφθη χθες στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένας 35χρονος για πλαστογραφία και υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης, ενώ αναζητείται ακόμη ένας 44χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, κατηγορούμενος για τα ίδια αδικήματα.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, συνέλαβαν 35χρονο δικηγόρο ο οποίος προκειμένου να επιτύχει την έκδοση άδειας διαμονής επ' ονόματι του 44χρονου αλλοδαπού υπηκόου Πακιστάν (ως συζύγου Ελληνίδας) κατέθεσε σε αρμόδια υπάλληλο της Διεύθυνσης αλλοδαπών της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, διάφορα έγγραφα τα οποία όπως διαπιστώθηκε ήταν πλαστά.
Σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στο γραφείο του 35χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν άλλες τρεις εξουσιοδοτήσεις αλλοδαπών οι οποίες όπως διαπιστώθηκε, ήταν επίσης πλαστές. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο 35χρονος έχει καταθέσει στην ίδια υπηρεσία δικαιολογητικά για άλλες δέκα παρόμοιες περιπτώσεις αλλοδαπών. Η γνησιότητα και αυτών των δικαιολογητικών ερευνάται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger