Άστατος είναι και σήμερα ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Την ίδια ώρα στην κορυφή του Παρνασσού και συγκεκριμένα στα Κελάρια σε υψόμετρο 1750 μέτρων, σήμερα, λίγο μετά τις 14.30 το μεσημέρι όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες του δορυφόρου χιόνισε! Ο καιρός αναμένεται να βελτιωθεί σταδιακά κυρίως από την Κυριακή και μετά....Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τη ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος όμως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και στα ορεινά της Θεσσαλίας ενδέχεται να εκδηλωθούν βροχοπτώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 29 βαθμούς Κελσίου.
Zougla.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.