Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θανάσης Νάκος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

    «Τα όσα θλιβερά συνέβησαν χθες στην Πάτρα, επιβεβαιώνουν αυτό για το οποίο προειδοποιούμε εδώ και καιρό: Η παράνομη μετανάστευση, από πολιτικό και κοινωνικό πρόβλημα, εξελίσσεται σε ασύμμετρη απειλή για την ασφάλεια της χώρας και των πολιτών.
Ανησυχητικό, όμως, είναι και το γεγονός ότι ακραία στοιχεία εκμεταλλεύονται την ανασφάλεια και το φόβο των πολιτών και προκαλούν αναστάτωση στην κοινωνία.
Ένας συμπολίτης μας έχασε τη ζωή του με βίαιο τρόπο χθες. Και αυτό δεν αφήνει κανένα περιθώριο σε όσους ονειρεύονται μια Ελλάδα-ξέφραγο αμπέλι, να μιλούν για “δικαίωμα στην ελεύθερη και ασφαλή είσοδο και στο άσυλο” για όλους τους μετανάστες αδιακρίτως.
Αλλά και οι εικόνες υποκινούμενης βίας, χάους και τρομοκρατίας, που επικράτησαν μετά το τραγικό γεγονός, δεν αρμόζουν σε ένα ευνομούμενο κράτος. Αποτελούν ντροπή!
Η λύση δεν βρίσκεται στα άκρα!
Η λύση βρίσκεται στην εφαρμογή μιας αυστηρής και στοχευμένης πολιτικής για την αντιμετώπιση του προβλήματος και για την αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες. Μιας πολιτικής που θα εφαρμοστεί με σχέδιο, αποφασιστικότητα και –κυρίως– χωρίς καμία καθυστέρηση.
Αυτή την πολιτική είμαστε αποφασισμένοι να την εφαρμόσουμε από τις 18 Ιουνίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger