Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Συννεφιές και ίσως βροχές…στην Σκόπελο!


Αστάθεια ίσως επικρατήσει στις καιρικές συνθήκες της περιοχής μας, κυρίως το Σάββατο, όπου θα υπάρξουν συννεφιές και βροχές.

Πιο συγκεκριμένα για την Παρασκευή σύμφωνα με τον ΕΜΕΣ Αλέξανδρος Τακούδης, ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με λίγες συννεφιές, αυξημένες στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11…25 οC.
Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι αρχικά σχεδόν αίθριος. Τις θερμές ώρες της ημέρας θα σημειωθούν τοπικές συννεφιές και πιθανό να βρέξει πρόσκαιρα. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11…25 οC.

Οι ενδείξεις για Κυριακή σε επίπεδο Θεσσαλίας, δείχνουν ότι ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με λίγες συννεφιές, αυξημένες τις μεσημβρινές ώρες, και πιθανό να σημειωθεί πρόσκαιρη βροχή, κυρίως στις βορειοανατολικές ορεινές περιοχές.

Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και η θερμοκρασία αμετάβλητη (24-26 0C).Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος, με λίγες τοπικές συννεφιές. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι ασθενείς και η θερμοκρασία αμετάβλητη (η ανώτερη 24-26 0C).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger