Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Ομαλά η εκλογική διαδικασία στη Θεσσαλία

alt
Σε ικανοποιητικό βαθμό κρίνεται η συμμετοχή των 718 χιλιάδων Θεσσαλών, που έχουν δικαίωμα ψήφου στις σημερινές βουλευτικές εκλογές, καθώς μέχρι το μεσημέρι ήδη οι μισοί έχουν πάει στις κάλπες.
Η εκλογική διαδικασία διεξάγεται ομαλά και στην κίνηση των πολιτών προς τα εκλογικά κέντρα βοηθά και ο καλός καιρός, καθώς αρκετοί συνδύασαν το εκλογικό τους δικαίωμα με μια ανοιξιάτικη βόλτα ή ένα καφέ.
Τα λιγοστά προβλήματα προέκυψαν από τα κενά, λόγω της μη προσέλευσης μελών των εφορευτικών επιτροπών, φαινόμενο που παρατηρήθηκε και στους τέσσερις θεσσαλικούς νομούς. Πάντως, σε όλες τις περιπτώσεις τα όποια προβλήματα αντιμετωπίστηκαν έγκαιρα το πρωί.
Δύο χωριά των Τρικάλων, ο Ροπωτός και το Πετρωτό, έχουν τη τιμητική τους, καθώς στο πρώτο έχει στηθεί κάλπη στο καφενείο, λόγω... των κατολισθήσεων στο χωριό, ενώ στο δεύτερο οι κάτοικοι απέχουν από τις εκλογές, λόγω της υποβάθμισης του σχολείου τους.
Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στη Λάρισα, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Κορυφαία στιγμή της Δημοκρατίας. Κρίσιμες εκλογές για τα εθνικά, κοινωνικά και οικονομικά θέματα. Ο ελληνικός λαός έχει σήμερα το λόγο. Η τύχη της χώρας βρίσκεται στα χέρια του. Σήμερα αποφασίζει ποια θα είναι η πορεία της Ελλάδος. Από την ώρα που θα κλείσουν οι κάλπες, αρχίζει η περίοδος ευθύνης των πολιτικών».
alt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger