Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Όσοι νομίζουν ότι οι πολίτες “ξέδωσαν” και τώρα θα “λογικευτούν”, θα αιφνιδιαστούν και πάλι!

Γράφει ο Μαγια, μέσω "press-gr"

Οι εκλογές του Ιουνίου, δεν είναι δημοψήφισμα για την παραμονή ή όχι της Ελλάδας στο ευρώ, όπως ασυστόλως ψευδόμενοι ισχυρίζονται οι Τροικανοί μετά των εγχώριων οικονομικών και πολιτικών υπεργολάβων τους. Οι ψηφοφόροι σε λιγότερο από έναν μήνα θα αποφασίσουν για τη...
 διακυβέρνηση της χώρας από μια ακηδεμόνευτη Αριστερά που ενεργεί προς όφελος των λαϊκών δυνάμεων και της νέας γενιάς ή για τη διαιώνιση του κυβερνητισμού, της τραπεζοκρατίας και της διακυβέρνησης της χώρας από τις καθεστωτικές δυνάμεις, όπως εύστοχα έχει επισημάνει η Λούκα Κατσέλη.
Καγκελαρία, Μπαρόζο, τραπεζίτες και κερδοσκόποι δίνουν μάχη για να «διορθώσουν» την ψήφο της 6ης Μαΐου. Δεν τους βγήκε το πρώτο σχέδιο και τώρα επανέρχονται απροκάλυπτα, τρομοκρατώντας τους Έλληνες.
Η Διαπλοκή έχει πανικοβληθεί από τη δυναμική εξουσίας που εμφανίζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Στήνει παγίδες, χαλκεύει “πληροφορίες”, κινδυνολογεί αδίστακτα, ψαρεύει “πρόθυμους” και ψηφοθηρεί με κάθε τρόπο, κυρίως υπέρ του Σαμαρά.
Μόνη επιλογή για το καταρρέον κατεστημένο απέμεινε η ΝΔ, δεδομένου ότι, το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται σε τροχιά εξαφάνισης από τον πολιτικό χάρτη.
«Ο Αντώνης Σαμαράς δίνει «γη και ύδωρ» σε όποιον βρει μπροστά του – ακόμη και στην… Ντόρα! Γνωρίζει ότι το βράδυ των εκλογών ή θα γίνει πρωθυπουργός ή θα… καρατομηθεί πολιτικά επιτόπου, αν ο ΣΥΡΙΖΑ βγει πρώτος. Η μάχη θα είναι ανελέητη», σημειώνει στο Εθνος ο Γ. Δελαστίκ.
Είναι προφανές πως αν δεν βγει πρώτη η ΝΔ, τότε θα σχηματιστεί κατά βάση αντιμνημονιακή κυβέρνηση – άρα το πολιτικό και οικονομικό τοπίο θα ανατραπεί εκ βάθρων.
Συνεπως έχουμε μια πραγματική μάχη εξουσίας.
Στις 17 Ιουνίου ο λαός θα ολοκληρώσει την εντολή της 6ης Μαΐου. Όσοι νομίζουν ότι οι πολίτες “ξέδωσαν” και τώρα θα “λογικευτούν” θα αιφνιδιαστούν και πάλι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger