Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ενημερωτική ημερίδα Αντιπεριφέρειας Λάρισας σε Φάρσαλα για βαμβάκι και γεωργικά φάρμακα»


Ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Αντιμετώπιση εχθρών βαμβακιού – Ενημέρωση σε θέματα εχθρών καραντίνας και του νόμου 4036/2012 (ΦΕΚ8Α) για τα γεωργικά φάρμακα» θα πραγματοποιήσει την  Τετάρτη 6 Ιουνίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαρσάλων η Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας σε συνεργασία με τον Δήμο Φαρσάλων.
Η ημερίδα, που θα ξεκινήσει στις 10 π.μ.,  θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της ενημέρωσης, σε εφαρμογή του άρθρου 37§1 του ν.4036/2012 (ΦΕΚ8Α).
Ομιλητές θα είναι εξειδικευμένοι γεωπόνοι του Τμήματος Ποιοτικού και Φυτοϋγειονομικού Ελέγχου της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Λάρισας, που είναι  αρμόδιο για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού σε θέματα που αφορούν στην ολοκληρωμένη φυτοπροστασία και στην ορθολογική χρήση των γεωργικών φαρμάκων, καθώς και στο πρόγραμμα επισκοπήσεων για εχθρούς καραντίνας.
Καλούνται όλοι οι αγρότες της περιοχής να πλαισιώσουν την εκδήλωση, προκειμένου να ενημερωθούν έγκυρα από τα στελέχη της Αντιπεριφέρειας Λάρισας, τόσο για τους εχθρούς της καλλιέργειας του βαμβακιού, όσο και για τα γεωργικά φάρμακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger