Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

" Καταγγελία της ΕΕ για την κάλυψη των δολοφονικών επιθέσεων ενάντια σε φιλειρηνικούς διαδηλωτές στο Ισραήλ ."


Απαντώντας σε ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Μπάμπη Αγγουράκη για τις επιθέσεις Ισραηλινών στρατιωτών εναντίων διαδηλωτών στην Χεβρόνα η Ύπατη εκπρόσωπος και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης  Catherine Ashton , κάλυψε με απαράδεκτο τρόπο την δολοφονική επίθεση των Ισραηλινών κομάντος , τον τραυματισμό πολλών διαδηλωτών μεταξύ των οποίων και του μέλους της Knesset Mohamed Barakki στέλεχος του ΚΚ Ισραήλ .
Η Δήλωση Ashton είναι μια ακόμα απόδειξη της ενεργού υποστήριξης της ΕΕ  στην δολοφονική πολιτική του κράτους του Ισραήλ ενάντια στους χιλιάδες παλαιστίνιους πολιτικούς κρατούμενους στο Ισραήλ απέναντι στους κομμουνιστές και τις αντιιμπεριαλιστικές δυνάμεις του Ισραήλ . Σοβαρότατες είναι οι ευθύνες των ελληνικών κυβερνήσεων της ΝΔ , του Πασοκ και όλων των κομμάτων του ευρωμονόδρομου που υποστηρίζουν με κάθε τρόπο την κοινή εξωτερική πολιτική και πολιτική άμυνας της ΕΕ που έχει την πλήρη ευθύνη        γι' αυτά και άλλα εγκλήματα σε βάρος των λαών
Γίνεται ακόμα ποιό αναγκαία η ένταση της πάλης ενάντια στην ιμπεριαλιστική Ε.Ε. για την νίκη του αγώνα του Παλαιστινιακού λαού . 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου