Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Μηχανική βλάβη πλοίου

Τις απογευματινές ώρες της Κυριακής, η Λιμενική Αρχή Ραφήνας ενημερώθηκε από τον πλοίαρχο του Ε/Γ – Ο/Γ «ΣΤΥΡΑ ΝΤΑΙΜΟΝΤ» Ν.Π.11835 ότι κατά την έναρξη προσγειάλωσης στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας διαπιστώθηκε δυσκολία ανταπόκρισης χειρισμών πηδαλιουχίας.

Μετά την πρόσδεση και την ασφαλή αποβίβαση των 108 επιβατών, ακολούθησε επιθεώρηση του σκάφους από ιδιώτη δύτη, ο οποίος διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε το δεξί πηδάλιο στη θέση του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας απαγορεύτηκε ο απόπλους, μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη, ενώ τα υπόλοιπα προγραμματισμένα δρομολόγια εκτελέστηκαν από το Ε/Γ-Ο/Γ-ΔΡ «ΘΕΟΛΟΓΟΣ ΕΛΕΝΗ» Ν.Π. 10858.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια είναι ελεύθερα για τον καθένα.Γράψτε την άποψη σας με κόσμιο τρόπο.Δυστυχώς κάποιοι σε ψηλά γραφεία ενοχλούνται ιδιαιτέρως που δίνουμε σε όλους την δυνατότητα σχολιασμού στα γεγονότα και τις εξελίξεις.
Τις αναρτήσεις και τα σχόλια τα διαβάζουν στα πολιτικά γραφεία.Για αυτό το λόγο χρησιμοποιήστε εύστοχα και έξυπνα,την ελευθερία λόγου που σας παρέχει το παρών μπλογκ,χωρίς ύβρεις και χωρίς χαρακτηρισμούς.
ΥΓ....Παρακαλώ μην γράφετε σχόλια με greeklish,είναι κουραστικό για όσους θέλουν να διαβάσουν το σχόλιο σας και για μένα,γιατί τα πιο πολλά πάνε αυτόματα στα ανεπιθύμητα και πρέπει να τα επαναφέρω.